2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amin cnm amin...
Geccek inan buna...
Ozeline devam etmek istiyorsan et ama bizim durumumuza bundan sonra peritanolog sart cnm...
Ya benim yüzüm gulmedi ozelden ya da bunlar bi halttan anlamiyorlar esim oyle diyor...
akintinin baska sebebi dolabilir...
Smear testi yaptir mutlaka cnm

Sağlık sektörü çok sömürücü, Allah ellerine düşürmesin kimseyi..
benim eşim hastanelere bize yaptırdıkları onca paraya mal olan kitleri çekirdek parasına satıyor, sonra test olmaya gidince bize dünya kadar yüksek fatura çıkarıyorlar..yani aslında hiç maliyeti olmuyor sayılır o testlerin hastanelere..
insanların çaresizliklerinden yararlanıyorlar işte..

teşekkürler canım aktardığın bilgiler için, sağlıklı güzel günler Allahım nasip eder hepimze İnşallah..

senin kanaman kaçıncı ayda başlamıştı canım?
ben gebelik öncesi yaptırmıştım smear testi, temizdi çok şükür.. tabi bunu belirli aralıklarla yaptırmak gerekiyormuş..

senin kanaman kaçıncı ayda başlamıştı canım?
ben gebelik öncesi yaptırmıştım smear testi, temizdi çok şükür.. tabi bunu belirli aralıklarla yaptırmak gerekiyormuş..
ALLAHA sukur hic kanamam olmadı cnm...
Bundan sonrada olmasin insaallah...

Haa bide sunu dicem
32. Haftafa fetus mr crkilmedi gerekiyor bizim duruma...
Plesantaya bakiliyor dogum zamani ve yapisik olup olmadığı kesinleşiyor
ALLAH korusun yapismasin
Ve duruma gore sezeryan tarihi veriliyormus...

ay cok sevındım canım gozun aydın sana soylemıstık rahat ol Allahtan umut kesılmez
Canim bnm cok Sagol hepimiz saglikli bir sekilde zamaninda meleklerimize kavusuruz insallah hala kafam takilmadi degil ama Bana ciddi Ciddi riskli falan dedi kendi doktorum da yok oyle bse dedi nasil is bu 2 doktor ne kadar farkli konusuyo

Yumurtayı kayısı severim zaten Ben bi ara bolbol kuru siyah üzüm yiyordum. Bi de dut pekmezi. Ama şimdi hiç şekerli gıda tüketmiyorum. Canım tatlı çekince Meyve ve kurukayısı yiyorum azcık.
meyvedeki şeker değerlerini bilsen dudağın uçuklar:)

Günaydın kızlar...
bir uykusuz da biziz...
benim uykusuzlugum da mideme vurur hep yine vurdu bulaniyor su an
uykusuzlugumun sebebi yine esime kizdim sinir yaptim... hrrrr...
sabaha tabi bisey kalmadi duzeldim olan bana oldu
Gunaydin canim.
Biz eslerimize kizinca kendi kendimize zarar veriyoruz.
En iyisimi biraz daha sakin davranmaya calismak canim benimm:))

hepsi iyi de ben su sampuan dus jelı kısmını anlamadım yanı dogumdan sonra hemen duş alabilecek miyiz acaba hani dikişler olacak ya enfeksiyon kapmaz mı acaba
normal doğum olursa duş alabilirsin ama sezaryansa zaten yapamazsın ama normal doğum yapınca süt gelmemesi durumunda ılıkdan sıcak duş çok işe yarıyor bilgin olsun

Günaydın herkese gece uyuymamak çok kötü uyuyamayinca haliyle kuruyorum kafanda sinirlerin allak bullak oluyo kaç kere donmusumdur yatakta bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…