- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.181
ahhh cnm herşeye ağlar olduk dediğin gibi..geçen gün oturdum ağladım 1 saat odada eşim geldi sonra işim var zannediyormuş..zaten nane mollaydık biraz..baktı ben ağlıyorum noldu dedi...sen beni sevmiyorsun diyip diyip ağladım..gönlümü yapana kadar ağladım..yemek felan hazırladı bana..noldu bize böyle. her seferinde takılmıcam diyorum yine alınıp kırılıp küsüp ağlıyorumGünaydın annişler nasılsınız,
Dün işyerimde birine sinirlenmiştim o sinirle bide hızlı hızlı çalıştım sonra akşama doğru baktım gözlerim kararıyor ayakta zor duruyorum. ya tansiyonum çıktı ya da düştü. eve gelince ölçtük normalde 9-6 ydı 11-6 çıktı ama hastanedede 11-8 die ölçmüşlerdi geçen. yani çözemedim normalmi değilmi die. gerçekten hamilelik hormonları bizi daha sinirli gergin alıngan yapıyor. biliyorum bebeğe çok zarar bu gerginlik ama gerçekten onune geçemiyorum bazengecen gunde eşime sinirlendim bişeyden dolayı dakikalarca ağladım eşimede saydırdım bi güzelce sitemler, nefret kusmalar felan, ama durduramıyorum kendimi tam susuyorum yine aklıma gelio ağlamaya başlıyorum oysaki konusalarak çözülecek bişeydi eşimde anlayış gösterdi sakinleştirdi sonra biraz düzeldim özellikle ailemle ilgili konularda daha çok hassaslaştım Allah yokluklarını göstermesin ama sürekli içimde onları kaybetme duygusu var bir türlü bastıramıyorum...
ahhh cnm asıl o zaman gözümüz koca görecek..hep ben ilgileniyorum sen hiç bakmıyorsun ilgilenmiyorsun triplerine giricez yoruldukça :))Aynen canım. Oturup saatlerce ağlayabiliyorum kızdığımda üzüldüğümde. Önceden de ağlardım ama bu kadar değil. Bir an önce geçse zaman gelse kuzum gözüm koca falan görmese takılmasam hareketlerine ne güzel olur :))))))
Ahh ahh olan bize oluyo canimn:))aynen...ben de dün eşimin yüzünden stresli yattım sonra gelsin kabuslar..
aynen oyle :))ahhh cnm herşeye ağlar olduk dediğin gibi..geçen gün oturdum ağladım 1 saat odada eşim geldi sonra işim var zannediyormuş..zaten nane mollaydık biraz..baktı ben ağlıyorum noldu dedi...sen beni sevmiyorsun diyip diyip ağladım..gönlümü yapana kadar ağladım..yemek felan hazırladı bana..noldu bize böyle. her seferinde takılmıcam diyorum yine alınıp kırılıp küsüp ağlıyorum(
ahhh cnm asıl o zaman gözümüz koca görecek..hep ben ilgileniyorum sen hiç bakmıyorsun ilgilenmiyorsun triplerine giricez yoruldukça :))
Ben 1 kere kalkiyorum da o bel agrisi bende de var canimcim.gunaydinnnn :) valla bende geceleri bel agrisindan uyuyamazdm sqbaha kadar ama bu gece sabaha kadar deliksiz uyumusum tabi her gece 5 kere wcye ckmasam daha iyi olcak ama
aynen canım gönlünü almaya çalıştıkca ben daha çok duygu sömürüsü yapmaya başlıyorum. yok ben hamileyimde daha dikkatli olman lazımda sen hala farkında değilmisin felan oda şaşırdı bu kdr olayın buyudugune olayın nerelere gittiğine. dün eve gelince yemeği o hazırladı yorulmayım dinleneyim die ama yine duramadım o yemeği yaparken bende başka işler yaptım napalım yine duramıyoruz içimiz rahat etmiyor şöyle yatayım uzanayımda o bana hizmet etsin biraz naz yapayım diyemiyorum içim elvermiyor :))))ahhh cnm herşeye ağlar olduk dediğin gibi..geçen gün oturdum ağladım 1 saat odada eşim geldi sonra işim var zannediyormuş..zaten nane mollaydık biraz..baktı ben ağlıyorum noldu dedi...sen beni sevmiyorsun diyip diyip ağladım..gönlümü yapana kadar ağladım..yemek felan hazırladı bana..noldu bize böyle. her seferinde takılmıcam diyorum yine alınıp kırılıp küsüp ağlıyorum(
amin canım... hamileliktenmi kaynaklanıyor acaba bu aileye düşkünlük çözemedim walla canım inş öledirAynen bende ailemi düşünüp duruyorum Rüyalarımda bile bi annemi bi babamı anlamı görüp duruyorum onlara bişey olursa korkusu var Allah korusun
Canım sağlık ocağında rutin kontrole gittiğimde biyokimya tahlili yapılmıştı. Orada çıktı. Bak fotoyla göstereim. Doktoruna tekrar sor, kullanmamalıymışız. Yiyeceklerden almalıyız kan ihtiyacımızı canım hap hiçbir işe yaramıyormuşki bizde.Merhaba, ben de talesemi taşıyıcısıyım. Aynen doktorum dediğiniz gibi diyor hamileleler kullanır bunu bebek için dedi. Ben de kullanıyorum. Kanda demir birikmesi olduğu nasıl anlaşıldı. Hangi değerin yüksek çıktı yani?
cnm bakırköy de ahmet gül var tavsiye ederim işimde çok iyi kardiyolojide de iyi bebeğin her şeyine sana anlatarak bakıyor yarım saat sürüyor ben çok memnunum ücreti 350 tlrecep has mı istanbulda mı oturuyorsun sen benim drum beni recep hasa yolladı ama bursa bana daha yakın olduğu için istanbula gidemedim.recep has benim drun hocasıymış ve teşhisleri birebir tutuyormuş öyle bir imkanın varsa mutlaka git derim.
Yeşil elma ve mandalina yiyorum canım haftada 1-2 kez. Yanında badem, ceviz ile yediğimizde meyvenin şekerini azaltıyormuş. Özellikle badem şekeri dengeleyici bir besin.meyvedeki şeker değerlerini bilsen dudağın uçuklar:)
gecmiş olsun canım herkesin bunyesi farklı tabi. acıkcası ben damak zevkime göre yemek yiyorum çoğu zaman. normalde tatlı sevmezdim bu son aylarda tatlı seyler istiyor hep canım. tabi süt içmeyi peynir, yumurtayı ve haplarımıda ihmal etmiyorum.günaydın kızlar bu meyveye niye bu kadar takılıyosunuz anlamıyorum hamile olduğumdan beri sadece meyve yeme isteğim var ekmek yemezsem karnım doymuyor ve son 1 aydır hep tatlı istiyorum sonrada tuzlu benim bünyem mi bu kadar değişik anlamadım 4 kilo lmıştım bu hafta 300 gr. kadar zayıflamışım noluyo anlamıyorum ama bebeğimin boyu ve kilosu gayet iyi bi ara sabahları kahvaltı edemiyorum diye evden çıkmadan süt içip 1 kaşık pekmez atıyordum ağzıma şimdi onuda unutuyorum zaten 1 haftadır hastayım 3 diş ağrısı birden çekiyorum gözlerim içten şiş gibi şekerim 116 çıktı off ben psikolojik bunalımdayım galiba
Bu arada açlık-tokluk şeker değerlerim normal çıktı zaten bir riskim yokmuş. Dr yüklemeye gerek kalmadı dedi. Ama ben yine de şekersiz hayatı sevdim. Doğuma kadar bu beslenme şekline devam edicem.meyvedeki şeker değerlerini bilsen dudağın uçuklar:)
benim arkadaşım geçen ağustosta orda doğum yaptı kızlar. Kendi doktoru seminer için şehirdışındaydı haftasonu için. Ben gelmeden doğurma demiştiNormal dogum dusunuyorsan sanirim irda kim nobetciyse o giriyormus oyle duymustum o konuyu iyi arastir hic hos olmaz kendi doktorunun girmemesi.
benim arkadaşım geçen ağustosta orda doğum yaptı kızlar. Kendi doktoru seminer için şehirdışındaydı haftasonu için. Ben gelmeden doğurma demiştiTabi böyle diyince bizimki cumartesi akşamı doğum yapmıştı KEndini normal doğuma hazırlamıştı zaten aylarca hergün1 saat yürümüştü. çatı da müsaitti normal doğurmak için. 5 cm açılma olmasına ragmen o akşam oradaki nöbetçi olan kadındoğumcu sezaryene aldı. öyle böyle dedi bahaneler uydurdu sezaryen yaptırdı zorla... o yüzden ben izmir medicalparkın odalarını çok beğensem de doktorları yüzünden egede doğum yapmak istiyorum. 2 hafta önce gidip muayenemi de oldum, dosya da açtırdım. Çünkü üniversite hastaneleri ya da devlet hastaneleri dışındaki hastanelerin normal doğumu özendirdiğini düşünmüyorum. Her 2 gebeden 1 sezaryenle doğuruyor düşünsenize...
ben zaten hamileliği öğrendiğimden beri makyaj yapmadım sayılır. parfüm de sıkmıyorum ama roll-on kullanıyorum terlememek için. Onun dışında nemlendiriciyi çok az kullanıyorum yüzüme. göbüş için de bebeyağı kullanıyorum. ne kadar az kimyasala maruz kalırsak bizim ve bebeğimiz için o kadar iyi olur. Şimdi birileri çıkıp "ben kullandım hiç de bişey olmadı" diyecektir eminim ama bu tür kimyasallar dokulara minik minik depolanıyor ve bebeklerimizde ilerleyen yaşlarda hastalıklara alerjilere sebep olabiliyor... Yoksa ben de bilirim full makyaj gezmeyi, kendimi mis kokulu parfümlere boğmayı...hadi ya ben ikisini de kullanıyorum neden zararlı acaba ya bundan sonra kullanmam o zaman ama bugüne kadar kullandım malesef umarım bi zararı olmamıstıro zaman şampuanlar da zararlı mıdır ki sonuçta herşey kimyasal kremler,parfümler, makyaj malzemeleri hiçbirini kullanmamak mı lazım acaba
Tamam canim peki normal dogumda dikis olunca da dus alinabiliyor munormal doğum olursa duş alabilirsin ama sezaryansa zaten yapamazsın ama normal doğum yapınca süt gelmemesi durumunda ılıkdan sıcak duş çok işe yarıyor bilgin olsun
CAPS FOREVERCNM NORMALDE SEN HANGİ HASTANE VE DOKTORA DEVAM EDİYORSUN..BEN ŞİFAYA GİDİYORUM..EGE YE GİTTİM BİR KERE AMA ŞİFADA YAPMAYA KARAR VERDİM..AYYY CAPS AÇIK KALMIŞ :)
Ayy canım benim aynı düşünüyoruz gerçekten...O sabirsizliklar her gecen gun artiyo canim ya.
Geriyi dogru bakinca 6ay gecmis diyorum baya baya az kaldi diyorum.
Sonra bi bakayorum daha 3 ay var diyorum:))
ALLAHA sukur hic kanamam olmadı cnm...
Bundan sonrada olmasin insaallah...
Haa bide sunu dicem
32. Haftafa fetus mr crkilmedi gerekiyor bizim duruma...
Plesantaya bakiliyor dogum zamani ve yapisik olup olmadığı kesinleşiyor
ALLAH korusun yapismasin
Ve duruma gore sezeryan tarihi veriliyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?