- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #2.201
Sağ olasın canım benim...Ben saglik ocagina gittigimde verirlerse yazarim sana.
Benim doktor vitamin kullaniyomusun dedi, folik asit kullaniyorum dedim, tamam dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olasın canım benim...Ben saglik ocagina gittigimde verirlerse yazarim sana.
Benim doktor vitamin kullaniyomusun dedi, folik asit kullaniyorum dedim, tamam dedi.
Hemşire verdi ama ordaki doktorun kontrolünde benim kafamı karıştıran kadın doğumcular bu vitamin mi ilaç mi neyse işte vermiyorlarmış , sağlık ocağı bir türlü anlaşamıyormuş kadın doğumcularla bu konuda... bana baya garip geldi.. ilacı kullanmam şu an doktoruma sormadan... ama neden böyle bir anlaşmazlık olsun ki ? çok garip...
BEN ŞİMDİLİK ŞİRİNEVLER FATİH ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM. TUBA HANIMABENDE KİMSEYE SÖLEMEDİM SÜT İÇİYORUM MEYVE YİYORUM FARKLI BAKIYORLAR PERŞEMBE GÜNÜ KLAVYEME DOĞRU KUSTUM HEMDE 2 KEZ O ZAMAN LAVABODAKİLER ŞÜPHELENDİ MİLLET ŞÜPHELENİYOR :)
İSTANBULDAKİ KIZLAR NERELERE GİTTİNİZ DOKTORA ÖZEL SAĞLIK SİGORTA İMKANINIZ VARMI
Yok canım dogal yolla hamile kaldım sükürler olsun allahıma ...Vallahi canım benim karnım pek sert değil ama benim ikinci bebeğim olacak kısmetse.O yüzden sanırım karnım ilk doğumdan gitmediği için yumuşak ve yağlı:Sanırım senin ilk bebeğin olacak.O yüzden karnın şişse ve sertse normaldir.İlk gebelik çünkü.Tüp bebekle mi hamile kaldın?
Cnm hayırlı haberler bekliyoruz....mirac aç karnına sabah ilik ballı süt demissin faydasını soylermisin bende uygulayayım :))
Oh masaallah size :)Kızlaaaaaaaarrrrr Günayddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :) :)
Çok mutluyummm az önce doktordan gelddddiiik. Eşimde bende ilk defa gözlerimiz doldu.
Miniğimin kalp atışlarııı Allah'ım rabbim herkese tattırsın bu hissiyadı. Çok güzel bişey ilk defa böyle hissettim canım benm biriciğim gayet herşey normalmiş, 2 ay bitmek üzere dedi. :)
DArısı Sİzlerin BAŞıNa İNŞALLAAAHHHHHHHHHHH
Hadi hayırlısı cnm ... bekliyoruz guzel haberlerini :)Günaydın annişler..
karın şişliği, kabızlığı olan annişler kolaylıklaaaarrrr
öneriler gayet güzel umarım herkese faydalı olur..
bir arkadaşımız sorularına cevap verilmediğini ve burdaki herkesin kendini düşündüğünü yazmış üzüldüm
kendi adıma söylüyorum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum haftasonu ve 5 tren sonraları topikte olamıyorum bu nedenle sabahları topiğe girip önce geçmişi okuyup neler olmuş bakıp işime başlıyorum ve gün içinde ara ara yazabiliyorum..
bu nedenle her soruyu yada yazılanı göremiyorum
burdaki herkesin paylaşımları benim için özel ve önemli
güzel bir gün diliyorummm,
pıt pıtları duyan annişlerr sevincinize bende ortak olabilirim umarım
bu akşam bizimde randevumuz vaaarrrr![]()
Canim nedeni su olabilir. Ben mecburen bi keresinde baska bi doktora gitmistim bana elevit vermisti sonra bigun yine baska bi doktora gittim bisey sormaya o arada ilac kullaniyormusun die sordu bnde elevit kullaniyorum dedim bunu niye kullaniyosun daha erken bu ilacin icinde agir metaryeller var bebege zararli birak bu ilaci dedi bende o gunden sonra kullanmadim hatta daha sonra duydumki icinde domuz yagi varmis direk cope attim dahada kullanmiyorum. Yeni basladigim ve hep devam edecegim gidecegim doktorum bi ilac verdi adini unuttum ama folik asit icerikli bi hap onuda midem kotu olmadigi zamanlar icebiliyorum.Hemşire verdi ama ordaki doktorun kontrolünde benim kafamı karıştıran kadın doğumcular bu vitamin mi ilaç mi neyse işte vermiyorlarmış , sağlık ocağı bir türlü anlaşamıyormuş kadın doğumcularla bu konuda... bana baya garip geldi.. ilacı kullanmam şu an doktoruma sormadan... ama neden böyle bir anlaşmazlık olsun ki ? çok garip...
teşekürler canımCnm özel Egepol Hastanesi dr şükran kopal i tavsiye ederim ...![]()
benimde bu hafta çok bulantım var kusmuyorum ama bulanıyor sadece tuzlu kraker atıştırmak yatıştırıyor birazKizlar sabah namazindan beri asiri bir bulantim var ya bittim kusmaktan doktor onumuzdeki pazartesiye gun verdi bu ne olacak boyle benim gibi olanlar var miii??? Biyandan korkuyorum bi yandan sabret diyorum aklim cok karisti....
ben çalışıyorum bi izin alıp sağlık ocağına kayıt yaptıramadım bişey olurmu acabamerhaba arkadaşlarr bugün anca uğrayabildim bi selam verip çıkacağım ama. çok şükür iyiyiz keyfimiz yerinde sabah sağlıkocağına gittim kaydımı yaptırdım yarın sabahta gidip kan tahlillerimi yaptıracağım öğleden sonrada detaylı ultrason randevum var doktorda inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız yarınıda
bende çalışıyorum canım bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum daha çok yeni çünküben çalışıyorum bi izin alıp sağlık ocağına kayıt yaptıramadım bişey olurmu acaba
Allah kolaylık versin canımyaaSelam arkadaşlar. Nasılsınız?
Bulantılarım arttı ve kusmaya da başladım.
Allahım yardım et diye yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.![]()