- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.201
Dogru tatlim haklisin bende dikkat ediyorum ama sampuani hepimiz kullaniyoruz ve en basitinden onda da kimyasal var makyajda cok yapmamaya calisiyorum ama calistigim icin cok hafif yapiyorum malesef birde cildim cok kuru nemlendirici kullanmam gerekiyor alternatif olarak kullanilacak bisey var mi acababen zaten hamileliği öğrendiğimden beri makyaj yapmadım sayılır. parfüm de sıkmıyorum ama roll-on kullanıyorum terlememek için. Onun dışında nemlendiriciyi çok az kullanıyorum yüzüme. göbüş için de bebeyağı kullanıyorum. ne kadar az kimyasala maruz kalırsak bizim ve bebeğimiz için o kadar iyi olur. Şimdi birileri çıkıp "ben kullandım hiç de bişey olmadı" diyecektir eminim ama bu tür kimyasallar dokulara minik minik depolanıyor ve bebeklerimizde ilerleyen yaşlarda hastalıklara alerjilere sebep olabiliyor... Yoksa ben de bilirim full makyaj gezmeyi, kendimi mis kokulu parfümlere boğmayı...
Çok ciciler güle güle kullanın canım inşallah.Eki Görüntüle 1432562
Kızlar şu aldığım tulumlara bayıldımmm. Kotonda artık bebek kıyafetleri de satılıyormuş. Gezinirken rastladım daha yeni diziyordular reyona. Siz de gidin bakın isterseniz. 2si 30 tl ye.
"sen şimdi git kapıda bekle, ben 3-4 saate geliyorum " deseydinGunaydin kizlarrr. Bende bugun evimi 7:45te arayip, avukat hanim evrak getircem kacta geleyim buronuza,diye soran bir munasebetsizle uyandim.
Ne diyimm
ben şu an aklıma gelenleri yazayım isterseniz ilk başta şunu diyeyim ben kızımda 2 çantayla gitmiştim bebeğe ayrı bana ayrı sonuçta ben doğumdayken insanlar daha kolay bulsunlar diyeValiz hazırlayacak biri de ben olacağım sanırım. Çünkü mümkün değil bebek çantasına hem benim geceligim eşyalarımın hem de bebeğin eşyalarınin sığmasi. Kendime ayrı bi çanta yapcam ve bu valiz bile olabilir. Öyle bi huyum vardır çünkü 2 gün bile bir yere gidecek olsam doluyor o valiz
eşime kalsa zeytinyağlı sabun kullancam saçımaDogru tatlim haklisin bende dikkat ediyorum ama sampuani hepimiz kullaniyoruz ve en basitinden onda da kimyasal var makyajda cok yapmamaya calisiyorum ama calistigim icin cok hafif yapiyorum malesef birde cildim cok kuru nemlendirici kullanmam gerekiyor alternatif olarak kullanilacak bisey var mi acaba
ayyy çok güzeller bayıldım..güle güle giysin kuzucuk..Eki Görüntüle 1432562
Kızlar şu aldığım tulumlara bayıldımmm. Kotonda artık bebek kıyafetleri de satılıyormuş. Gezinirken rastladım daha yeni diziyordular reyona. Siz de gidin bakın isterseniz. 2si 30 tl ye.
ahh cnm ben de normal doğumcu bir doktor istiyorum..benim doktorum hiçbir şey söylemiyor şimdilik..doğum anına kadar herşey değişir diyor..pınar hanım iyi mi tavsiye eder misin..CAPS FOREVERCanım ben normalde uşaktayım. burdaki medicalparka gidiyorum. Doktorum da doçent. acayip iyi bir doktor. Ayrıca uşaktaki devlet hastanesine de gidiyorum ayda bir. Ama bizim ailelerimiz izmirde olduğu için ben izmirde doğum yapmak istiyorum.. İzmir medicalpark'taki bazı doktorların sadece sezaryen yaptığını biliyorum. vedat beyi önermişlerdi bana eğer orada doğuracak olsaydım ona giderdim. diğer doktorlar hepsi sezaryenci.. Tabi kolay para kazanıyorlar ve hastanede kalış süresi uzadığı için hastaneye de para kazandırıyorlar... En iyisi ege. Egede Pınar hanıma muayene oldum. Ablam hemşire orda, doktor ayarlıycam mayıs ayı gelsin bi hele.
Ben tavsiyeyle gittim canım. Poliklinikte lena veya pınar hanıma git dediler. Ben de pınar hanıma gittim. genç çok tatlı bi doktor. ben henüz bir kere gittim. ablama sorup yazarım sana canım. orada asıl sözü geçen doktorlar doç- proflar onların da ayrı muayenehaneleri falan var. O doktorun özeline gidince hastanede doğursan da ilgileniyolar bu falanca doktorun hastası diye. belki de öyle yapıcaz biz. haber veririm ben mutlaka.ahh cnm ben de normal doğumcu bir doktor istiyorum..benim doktorum hiçbir şey söylemiyor şimdilik..doğum anına kadar herşey değişir diyor..pınar hanım iyi mi tavsiye eder misin..
ben saçıma parabensiz şampuan aldım saç kremi de yves rocher kullanıyorum kimyasal içerikli değil....vücuduma da zeytinyağlı sabun kullanıyorum..ilk 3 ay hiç roll-on kullnamadım içinde alüminyum var biliyorsunuz sadece sebamed de yok..onun yerine yasemin yağı kullandım mis gibi kokuyordu (bkz ibrahim saraçoğlu :) )...hamileliğin başından beri cildime avene nin kremlerini kullandım sadece onu tavsiye ettiler...akşamları da kakao yağı ve e vitamini karışımı yaptım onu sürüyorum..göz kalemi dışında hiçbir makyaj ürünü kullanmıyorum...inş bebeğim için iyi olanı yapmışımdır..eşime kalsa zeytinyağlı sabun kullancam saçımaherşeye karşı bu adam abartıyo bazen şampuan ve saçkremini çok çok az kullanıyorum. nemlendirici krem yerine zeytinyağı süren bile gördüm
cnm bana avene'nin nemlendirici kremlerini önerdiler..tavsiye ederim..Dogru tatlim haklisin bende dikkat ediyorum ama sampuani hepimiz kullaniyoruz ve en basitinden onda da kimyasal var makyajda cok yapmamaya calisiyorum ama calistigim icin cok hafif yapiyorum malesef birde cildim cok kuru nemlendirici kullanmam gerekiyor alternatif olarak kullanilacak bisey var mi acaba
mecburen bazı şeyleri kullanıyoruz, tabi daha iyi alternatifleri var artık herşeyin. dermokozmetik kullanman iyi olmuş canım. bizimki bana ketçap-mayonez bile aldırmıyor katkılı diye. Ben geçen gün çemkirince katkısız bulup alıcam söz dedi gerçiben saçıma parabensiz şampuan aldım saç kremi de yves rocher kullanıyorum kimyasal içerikli değil....vücuduma da zeytinyağlı sabun kullanıyorum..ilk 3 ay hiç roll-on kullnamadım içinde alüminyum var biliyorsunuz sadece sebamed de yok..onun yerine yasemin yağı kullandım mis gibi kokuyordu (bkz ibrahim saraçoğlu :) )...hamileliğin başından beri cildime avene nin kremlerini kullandım sadece onu tavsiye ettiler...akşamları da kakao yağı ve e vitamini karışımı yaptım onu sürüyorum..göz kalemi dışında hiçbir makyaj ürünü kullanmıyorum...inş bebeğim için iyi olanı yapmışımdır..
günaydın sana da canımgünaydınn herkese işlerimi yani bitirdim bir bakayım dedim....
tamam cnm haber bekliyorum senden..çok sevinirim...Ben tavsiyeyle gittim canım. Poliklinikte lena veya pınar hanıma git dediler. Ben de pınar hanıma gittim. genç çok tatlı bi doktor. ben henüz bir kere gittim. ablama sorup yazarım sana canım. orada asıl sözü geçen doktorlar doç- proflar onların da ayrı muayenehaneleri falan var. O doktorun özeline gidince hastanede doğursan da ilgileniyolar bu falanca doktorun hastası diye. belki de öyle yapıcaz biz. haber veririm ben mutlaka.
Eki Görüntüle 1432562
ben de sıvı sabun kullanmam hiç sevmiyorum,dediğin gibi arınmıyor yağlı gibi kalıyor... normalde ketcap mayonez hiç kullanmam, cips yemem..şimdi cipse ve barbekü sosuna düştümmecburen bazı şeyleri kullanıyoruz, tabi daha iyi alternatifleri var artık herşeyin. dermokozmetik kullanman iyi olmuş canım. bizimki bana ketçap-mayonez bile aldırmıyor katkılı diye. Ben geçen gün çemkirince katkısız bulup alıcam söz dedi gerçivücuduma ben duşjeli hiç sevmiyorum yağlı yağlı kalıyo gibime geliyor.. bi de zaten vajinal mantar riskini çok arttırıyomuş. beyaz sabun kullanıyorum mis gibi.. elimi de beyaz sabunla yıkarım, sıvı sabundan nefret ediyorum. dediğim gibi cildimde yağlı bi his olmasından hiç hoşlanmıyorum.
aman cnm bu psikoloji ne kolay degisen seydir al bendende o kadar.günaydın kızlar bu meyveye niye bu kadar takılıyosunuz anlamıyorum hamile olduğumdan beri sadece meyve yeme isteğim var ekmek yemezsem karnım doymuyor ve son 1 aydır hep tatlı istiyorum sonrada tuzlu benim bünyem mi bu kadar değişik anlamadım 4 kilo lmıştım bu hafta 300 gr. kadar zayıflamışım noluyo anlamıyorum ama bebeğimin boyu ve kilosu gayet iyi bi ara sabahları kahvaltı edemiyorum diye evden çıkmadan süt içip 1 kaşık pekmez atıyordum ağzıma şimdi onuda unutuyorum zaten 1 haftadır hastayım 3 diş ağrısı birden çekiyorum gözlerim içten şiş gibi şekerim 116 çıktı off ben psikolojik bunalımdayım galiba
AYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi
evet canım zaten normal doğum özellikle ilk doğum genelde dikişli oluyor maalesef. eski usül ebelerin evde yaptığı doğumlar dikişsiz olurmuş da şimdi hastanede yapılan tüm doğumlara dikiş atıyorlar kolay doğsun sıkıntı yaşamasınlar diyeTamam canim peki normal dogumda dikis olunca da dus alinabiliyor mu
ben de ilk gebeliğimde çok meyve yerdim tatlı şeyleri sevmediğim halde canım isterdi çok şükür şeker çıkmadı. umarım bunda da sıkıntısız bir şekilde şekersiz atlatırım.Bu arada açlık-tokluk şeker değerlerim normal çıktı zaten bir riskim yokmuş. Dr yüklemeye gerek kalmadı dedi. Ama ben yine de şekersiz hayatı sevdim. Doğuma kadar bu beslenme şekline devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?