2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dogru tatlim haklisin bende dikkat ediyorum ama sampuani hepimiz kullaniyoruz ve en basitinden onda da kimyasal var makyajda cok yapmamaya calisiyorum ama calistigim icin cok hafif yapiyorum malesef birde cildim cok kuru nemlendirici kullanmam gerekiyor alternatif olarak kullanilacak bisey var mi acaba

Günaydın canım annişlerrr,hepinize çok güzel sabahlar olsun.Sütler içilip,kayısı kıvamın da yumurtlar yendi sabah sabah inşallah :))

ben şu an aklıma gelenleri yazayım isterseniz ilk başta şunu diyeyim ben kızımda 2 çantayla gitmiştim bebeğe ayrı bana ayrı sonuçta ben doğumdayken insanlar daha kolay bulsunlar diye
bebek için 2 hastane çıkışı battaniye 2 tane bir tane kalın battaniye puseti bez ıslak mendil ben hurma ve zemzem koymuştum(ilk emzirmeden önce peygamberimizin sünnetini yaptım çok şükür yeme sorunumuz olmadı hiç)
kendim için gecelik ve pijama takımı normalden sezeryana dönerse diye bide yedek aldım kan olursa diye hastaneden çıkarken giymen için rahat spor kıyafet terlik çorap iç çamaşırı emzirme sütyeni ya da atleti kamera fotoğraf makinası makyaj malzemesi (normal doğumdan sonra insan bitkin görünuyor) tarak fön şarj aletleri ped diş fırçası macun lohusa tacı:))) bebek çikolataları kapı süsü oda süsleri nazar boncuğu peçete havlu kağıt kolonya
valla valize şaşırmamak lazım bence çünkü ufak ama önemli çok şey oluyor

eşime kalsa zeytinyağlı sabun kullancam saçıma herşeye karşı bu adam abartıyo bazen şampuan ve saçkremini çok çok az kullanıyorum. nemlendirici krem yerine zeytinyağı süren bile gördüm

ahh cnm ben de normal doğumcu bir doktor istiyorum..benim doktorum hiçbir şey söylemiyor şimdilik..doğum anına kadar herşey değişir diyor..pınar hanım iyi mi tavsiye eder misin..

ahh cnm ben de normal doğumcu bir doktor istiyorum..benim doktorum hiçbir şey söylemiyor şimdilik..doğum anına kadar herşey değişir diyor..pınar hanım iyi mi tavsiye eder misin..
Ben tavsiyeyle gittim canım. Poliklinikte lena veya pınar hanıma git dediler. Ben de pınar hanıma gittim. genç çok tatlı bi doktor. ben henüz bir kere gittim. ablama sorup yazarım sana canım. orada asıl sözü geçen doktorlar doç- proflar onların da ayrı muayenehaneleri falan var. O doktorun özeline gidince hastanede doğursan da ilgileniyolar bu falanca doktorun hastası diye. belki de öyle yapıcaz biz. haber veririm ben mutlaka.

eşime kalsa zeytinyağlı sabun kullancam saçıma herşeye karşı bu adam abartıyo bazen şampuan ve saçkremini çok çok az kullanıyorum. nemlendirici krem yerine zeytinyağı süren bile gördüm
ben saçıma parabensiz şampuan aldım saç kremi de yves rocher kullanıyorum kimyasal içerikli değil....vücuduma da zeytinyağlı sabun kullanıyorum..ilk 3 ay hiç roll-on kullnamadım içinde alüminyum var biliyorsunuz sadece sebamed de yok..onun yerine yasemin yağı kullandım mis gibi kokuyordu (bkz ibrahim saraçoğlu :) )...hamileliğin başından beri cildime avene nin kremlerini kullandım sadece onu tavsiye ettiler...akşamları da kakao yağı ve e vitamini karışımı yaptım onu sürüyorum..göz kalemi dışında hiçbir makyaj ürünü kullanmıyorum...inş bebeğim için iyi olanı yapmışımdır..

cnm bana avene'nin nemlendirici kremlerini önerdiler..tavsiye ederim..

mecburen bazı şeyleri kullanıyoruz, tabi daha iyi alternatifleri var artık herşeyin. dermokozmetik kullanman iyi olmuş canım. bizimki bana ketçap-mayonez bile aldırmıyor katkılı diye. Ben geçen gün çemkirince katkısız bulup alıcam söz dedi gerçi vücuduma ben duşjeli hiç sevmiyorum yağlı yağlı kalıyo gibime geliyor.. bi de zaten vajinal mantar riskini çok arttırıyomuş. beyaz sabun kullanıyorum mis gibi.. elimi de beyaz sabunla yıkarım, sıvı sabundan nefret ediyorum. dediğim gibi cildimde yağlı bi his olmasından hiç hoşlanmıyorum.

tamam cnm haber bekliyorum senden..çok sevinirim...

cnm güle güle kullansın bebiş çok hoşlar. en hangi mağazasından aldın kotonun?
her mağazasında olmayabilir çunku

ben de sıvı sabun kullanmam hiç sevmiyorum,dediğin gibi arınmıyor yağlı gibi kalıyor... normalde ketcap mayonez hiç kullanmam, cips yemem..şimdi cipse ve barbekü sosuna düştüm (

aman cnm bu psikoloji ne kolay degisen seydir al bendende o kadar.
ilk 3 ay dogru duzgun tatli istemedim hic ki tatli delisiyimdir.varsa yoksa tuzlayip limon yedim
ama simdi deli gibi tatli yemek istiyrm haftayada seker yuklemem var nasil olcak bakalim
disin icinde 1 tane karanfil at agzina agriyan tarafa dogru yavas yavas cigniyor gibi yap bnmde oldu oyle yaptim ama zarari var mi bilmiyrm cnm

AYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi
Tamam canim peki normal dogumda dikis olunca da dus alinabiliyor mu
evet canım zaten normal doğum özellikle ilk doğum genelde dikişli oluyor maalesef. eski usül ebelerin evde yaptığı doğumlar dikişsiz olurmuş da şimdi hastanede yapılan tüm doğumlara dikiş atıyorlar kolay doğsun sıkıntı yaşamasınlar diye

Bu arada açlık-tokluk şeker değerlerim normal çıktı zaten bir riskim yokmuş. Dr yüklemeye gerek kalmadı dedi. Ama ben yine de şekersiz hayatı sevdim. Doğuma kadar bu beslenme şekline devam edicem.
ben de ilk gebeliğimde çok meyve yerdim tatlı şeyleri sevmediğim halde canım isterdi çok şükür şeker çıkmadı. umarım bunda da sıkıntısız bir şekilde şekersiz atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…