- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.221
cok guzel canm saglikla kullanin ins.Eki Görüntüle 1432562
Kızlar şu aldığım tulumlara bayıldımmm. Kotonda artık bebek kıyafetleri de satılıyormuş. Gezinirken rastladım daha yeni diziyordular reyona. Siz de gidin bakın isterseniz. 2si 30 tl ye.
canım ben çanakkalede oturuyorum ayrıntılıya burda girdim özel muayenehanesi olan çok iyi bir drdu.ben de memnun kaldım perinatolog değildi ama deneyimli dr olduğunu çok kişiden duydum. üçlü tarama yaptıracağım gün ultrasonda sıkıntı görünce yollamışlardı recep hasa.ama ben bursada bir perinatologa gittim.cnm bakırköy de ahmet gül var tavsiye ederim işimde çok iyi kardiyolojide de iyi bebeğin her şeyine sana anlatarak bakıyor yarım saat sürüyor ben çok memnunum ücreti 350 tl
yooookkk ben çooookkkkk memnunum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah:)Kızlar yanlış anlaşılmasın ama bişey sorcam hamislikten biraz sıkılmaniz varmi bende öyle bi duygu var
ara ara oluyor cnm..sonra toparlıyorum kendimi bebişim alınmasın diye..Kızlar yanlış anlaşılmasın ama bişey sorcam hamislikten biraz sıkılmaniz varmi bende öyle bi duygu var
niye yanlis anlasilsin cnm cok farkli bir durum icindeyiz hergun farkli psikolojilere girebiliyrzKızlar yanlış anlaşılmasın ama bişey sorcam hamislikten biraz sıkılmaniz varmi bende öyle bi duygu var
kaşınıyor gibi mi oluyor yoksa sadece ağrı mı hissediyorsun. tuvalete gitme ihtiyacı hissettin mi öyle oluncakızlar bişi sorcam size bu sabahtan beri vajına içinde derinlerinde gibi belkıde rahım ağzında iğne batar gibi acı oluyor sabahtandır 3 kez hissettim acaba önemli bir durummu((
Sabah bende hissettim canım... Neden oluyor acaba ...kızlar bişi sorcam size bu sabahtan beri vajına içinde derinlerinde gibi belkıde rahım ağzında iğne batar gibi acı oluyor sabahtandır 3 kez hissettim acaba önemli bir durummu((
tansiyonun normalde kan şekerin düşmüş olabilir.ben de bazen oluyor.kaybetme duygusu da çok doğal.ben de ilk hamileliğimde hep sanki doğumda hayatımı kaybedecekmişim gibi hissederdim.çok şükür doğumdan sonra geçiyor kaybetme korkusu.bu defa bebeğine yetemediğini düşünüp kahroluyorsun.offff anne ve kadın olmak ne zormuş:)Günaydın annişler nasılsınız,
Dün işyerimde birine sinirlenmiştim o sinirle bide hızlı hızlı çalıştım sonra akşama doğru baktım gözlerim kararıyor ayakta zor duruyorum. ya tansiyonum çıktı ya da düştü. eve gelince ölçtük normalde 9-6 ydı 11-6 çıktı ama hastanedede 11-8 die ölçmüşlerdi geçen. yani çözemedim normalmi değilmi die. gerçekten hamilelik hormonları bizi daha sinirli gergin alıngan yapıyor. biliyorum bebeğe çok zarar bu gerginlik ama gerçekten onune geçemiyorum bazengecen gunde eşime sinirlendim bişeyden dolayı dakikalarca ağladım eşimede saydırdım bi güzelce sitemler, nefret kusmalar felan, ama durduramıyorum kendimi tam susuyorum yine aklıma gelio ağlamaya başlıyorum oysaki konusalarak çözülecek bişeydi eşimde anlayış gösterdi sakinleştirdi sonra biraz düzeldim özellikle ailemle ilgili konularda daha çok hassaslaştım Allah yokluklarını göstermesin ama sürekli içimde onları kaybetme duygusu var bir türlü bastıramıyorum...
yok cnm acı hanı iğne batar ya aynen öyle sızlama gibi 5-6 sn suruyor. allah korusun rahım acılmasın diye tırstım :/kaşınıyor gibi mi oluyor yoksa sadece ağrı mı hissediyorsun. tuvalete gitme ihtiyacı hissettin mi öyle olunca
Sabah bende hissettim canım... Neden oluyor acaba ...
ben de iki sene önce ilk çocuğuma hamileyken yapmıştım geçenlerde sağlık ocağında 26. haftada gel bir doz yapalım bari dedi.ben de tetanoz aşısı 5 yıl koruyor ne gerek var dedim.ne olur ne olmaz yapalım dedi anlamadım valla kendi druma soracam o yap derse yaptırıcam.tetanoz aşısının erken doğumu tetiklediğini bildiğim için pek yapma taraftarı değilim ama bakalım artık.merhaba kızlar,
Geçen yıl işyerinde tetanoz aşısı olmuştum doktoruma sordum tekrar olmana gerek yok o korur dedi.
fakat bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz olmanız gerekiyor diye bende geçen yıl olduğumu doktorumun gerek duymadıgını söyledim ama üzerinden 1 yıl geçmiş hem gebesiniz olmanız lazım dedi kafamı karıştırdı ne yapayım?
ben de iki sene önce ilk çocuğuma hamileyken yapmıştım geçenlerde sağlık ocağında 26. haftada gel bir doz yapalım bari dedi.ben de tetanoz aşısı 5 yıl koruyor ne gerek var dedim.ne olur ne olmaz yapalım dedi anlamadım valla kendi druma soracam o yap derse yaptırıcam.tetanoz aşısının erken doğumu tetiklediğini bildiğim için pek yapma taraftarı değilim ama bakalım artık.
bebeğin orayla oynamayı sevmiştir canım ya yanma kaşıntı falan yoksa ve ilk gebeliğinse(benim ilk çocuğumda normal doğum yaptım bazen dikişlerimin acıdğını hissediyorum acaba seninki de böyle bir şey mi diye merak ettim.) bu çok normal senin ağrı eşiğin düşük diye düşünüyorum.yok cnm acı hanı iğne batar ya aynen öyle sızlama gibi 5-6 sn suruyor. allah korusun rahım acılmasın diye tırstım :/
Evet çok haklısın bende böyle düşünüyorum ama bazende tam tersini duygularım bildiginiz ezogelin corbasiniye yanlis anlasilsin cnm cok farkli bir durum icindeyiz hergun farkli psikolojilere girebiliyrz
bende gecen haftalarda bi gariplestim,gobegim buyudukce bi kabul edemedim,sokaktaki insanlar hep bana bakiyormus gibi hissediyordum.aslinda hamilelikten once hep sevimli bir gobegim olsun,cok sempatik oldugunu dusunurdum.
birde bunun gebelik oncesi yasam tarzimizla baglantili oldugunu dusunuyrm bn:
ben cok zayif,guzel giyinmeyi,makyaj,spor yapmayi,gezmeye,alis verise bayildim biriydim gebelikte bunlarin nerdeyse hic birini yapamamaya basladim.o zamn insan bosluklar hissediyor hayatinda
ama ne zamn bu tarz dusuncelere kapilsam Allaha sigindim,bildigim sureleri okudum hep dua ettim ve her zamanda Allaha sukrediyrm bu melegi bana verdigi ve onun sayesinde anne olabilecegimi dusundukce dunyalar benim oluyor.ona kavustugum gunleri hayal edip kendimi daha iyi hissediyrm:)
umarim birazda olsa seni rahatlatabilmisimdir cnm.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?