2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
eşime kalsa zeytinyağlı sabun kullancam saçıma herşeye karşı bu adam abartıyo bazen şampuan ve saçkremini çok çok az kullanıyorum. nemlendirici krem yerine zeytinyağı süren bile gördüm
Benimkide ayni ya gecen memlekettekileri aramis bize dogal zeytinyagi gonderin diyo hatta acik acik baska bisey icin kullancaz dedi yani catlaklar icin sinir oldum ya

Günaydın kizlar:) dersim ogleden sonra keyif yapıyoruz kızımla

Şunu farkettim bizler doktorları sezaryenci normal dogumcu diye ayiriyoruz sanki.normal doğum yapabilecek özelliklere sahip bir hastaya vicdanli bi doktor sezaryen yapmaz.su hastanenin tüm doktorları sezaryenci deyip karalama çok yanlış buluyorum.ki medicalpark ta doktorumla görüştüm. Sonuna kadar normal doğumu destekliyorum dedi.ben de doktorlar sanki sezaryene eğilimli gibi son zamanlarda hocam dedim bilerek.daha dün burda çalışan hemşire hastam sezaryen diye diye bağırırken normal doğuma aldım çok güzel bir doğum yaptı dedi. Yani biraz etiket yapiştırmayı seviyoruz acımasız şekilde malesef.

işte doktorum gerek duymadı 1 yıl olmuş daha olalı o korur dedi.
erken doğumu tetiklediğini bilmiyordum yaptırmam o zaman
bnde ilk doz yaptrdim dr.ma sormadan.snr konustuk cok gerek yok bn bu tercihi size birakiyrm bana gore gerek yok dedi
bnde yaptrmaktan vazgectim

hmm bebek ayağnı falan ittiriyorsa demek istenin heralde. olabilir cnm inş öyledir artık buyuduler maşallah haraketleri korkutuyor bazen :)

Dogru soyluyorsun ben de surekli ayni seyleri duyuyorum orayla ilgili arkadasa da o yuzden yazdim ama onun doktoru israrla ben gircem demis velki doktordan dokta degisiyordur

Kizlar geceden beri cok kasiliyorum agri cok yok ama cok uzun suruyo kasilmalar varmi boyle olan korkmaya basladim

canım her doktor normali desteliyorum der ki... sadece sezaryen yaptırırım diyen doktor bulamazsın... ama iş doğum anına gelince çoğu kolaya kaçıyor. Senin bu konuda deneyimin var mı? Çevrende bahsettiğim hastanede doğum yapmış biri var mı? Benim var işte. Doktorların insafına kalmış olmak çok kötü bir his. Adam normal değil sezaryen olacak şu şu sebepten dese itiraz edemeyiz. Ama bu bi hastalık ameliyatı vs sonradan sebepleri kanıtlanacak birşey değil ki. Doktor öyle uygun gördüm öyle oldu diyip kesip atıyor. Senin doktorun da gör bak ilerde şunu bunu bahane edip sezaryene yönlendirmeye çalışacak.. Durum bu olmasaydı inan sezaryen doğum oranı %49 olmazdı.

Mrb anne adayları ben 12.6.2015 inslh kızımı kucağıma alacam şeker yüklemesi yaptınız mı yapıp yapmama da kararsızım

yok canım hiç de etkiet yapıştırmayı sevmiyoruz hatta çok unutkan bir milletiz çabuk unutuyoruz bence.çanakkalede özel Anadolu hastanesi var.3 tane kadın doğum dru var üçü de ilk 8 ay herşeyin normal gittiğini söyleyip son ay normal doğum yapamayacaklarını sezaryan olmaları için gebelere baskı yapıyorlar.sadece benim 5 tane arkadaşım bu şekilde sezaryan oldu düşün artık.çünkü sezaryan başına 3000 lira para alıyorlar bunun ne kadarı dra kalıyor bilmiyorum artık.o yüzden işe para karıştıran dr ve hastaneler var yani kim ne derse desin.

Canım eşimin arkadaşının eşi Şubat tatilinde aynı hastane ve doktorda normal doğum yaptı onların referansiyla gittim zaten bu doktora.cok memnun kaldılar. Ki benim de normal doğum yapabileceğimin garantisi yok ama her zaman önceliğim tabiki.

Muhakkak var.. ama kör körüne bu doktor sezaryenci şu doktor normal dogumcu yakıştırmalarini hoş bulmuyorum.

Cnm ya benimde gebelik riakli geciyor sun doktora sorsum yaptirayimmi asiyi diye evet desi. Sen eminmisin erken dogumu tetiklediginden icimde suphe kaliyorrr

Ben mecbur kalmadıkça özel hastanede doğum yapmak istemiyorum biliyorum üniversite hastanesi veya doğumevlerindeki oda şartları vs kötü fakat normal olursa 1 gece kalıp çıkcaz o yüzden çok da önemsemiyorum. normal doğum olacaksa heryerde yatmaya razıyım. Ege ege diyorum da yer olmazsa mecbur yine medicalparka gidicem. o yüzden insaflı bir doktor karşıma çıkar da beni eften püften sebeplerle sezaryene almaya çalışma diye dua ediyorum. hiç güvenmiyorum özel hastanelere.. resmen para tuzağı.

Gobek deligimin etrafinda semsert oluyor zaten 15.haftadan beri var kasilmam ama kisa oluyodum simdi 2dakika kadar suruyor

benımde arada oluyor o , doktorum bu yuzden nst ye soktu benı gecen hafta kasılma dııl bebek haraketı olduğu ortaya çıktı.
ağrı oluyor mu peki sadece sertlik mi,
doktorun en ii cevabıu verir cnm sen bu durumu doktoruna danış bence

Canimcim ben de o sorun en basindan beri var. Gaviskon ve reni duo icebiliyosun ben en başından kullaniyorum kana karismiyor bebise zarari yok

Canim ben hamileligimde mumkun oldugunca ilac almamaya calistim :/ simdi de vicdan yapıyorum. Dogrudur zarari yoktur ama ben yinede cesaret edemiyorum.

Cnm ya benimde gebelik riakli geciyor sun doktora sorsum yaptirayimmi asiyi diye evet desi. Sen eminmisin erken dogumu tetiklediginden icimde suphe kaliyorrr

bnımkı 28 den sonra yapıcakmış cnm. benımde erken doğum olayım var ya o yuzden heralde. yapıcam ama başka aşılarla birleştirip 28 den sonra yapıcam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…