- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.441
Benim hep karnimdan yapilan ultrasonla rahim ağzı olcumum yapıldı canım.yalniz kesin sonuç almak için bu ölçüm sırasında idrara sıkışık olman gerekmiş.ya bu rahimagzi olcumu ulturasondanda yapiliyor mu ?
Bana alttan dediler ben kabul etmedim. Ay napcam bilmiyorum. once ulturasondan baksinlar oyle deyim bari. Kendi doktorum peritonologa gorunmen lazim bi senin dedi. Rahmimde perde var. Fakulteye gidicem yarin. Ama Allah kimseyi oraya dusurmesin.
Allah'im korusun bebegimi ben muayeneden degil ondan korkuyorum. Dogumu falan tetiklemesin ya.
amin canim. Insallah alttan muayeneye gerek kalmaz. Ulturasondada bisey cikmaz. Rahimde perde var benim. Ilk bebegimide karnimda olmustu 6 haftalikken kaybetmistim. Bu bebegime bisey olmasin bari.
Kızlar ögleyemeginde bulgurlu sarımsaklı bişey vardı çok acıkmıştım baya yedim ama şuan çok fena agrım mide bulantım var az zorlasam kusup rahatlicam ama zorlayıp bebegime rahatsızlık verir miyim diye tedirginim
bu dikişler hemen kaynıyormu tuvalette falan nasıl oluyo yanma acı oluyodur da hemen geçiyomu
AC da aldılar o glukozlu içeceği içtikten bisaat sonrada aldilar.? Sonucun diğer bolumundemi acaba onuda ekleyeyim?
bende once dicem o zaman ulturasondan bi bakilsin. Eger tehlike varsa alttan bakin diye. Cunku bu sefer eger bisey yoksa hersey normalse durduk yere eziyet ve stres yasicam yaniBenim hep karnimdan yapilan ultrasonla rahim ağzı olcumum yapıldı canım.yalniz kesin sonuç almak için bu ölçüm sırasında idrara sıkışık olman gerekmiş.
Canim ben de cok cay iciyorum yaa dayanamiyorum caya hic demli icmiyorum ama cok demli icme sen deokadar alismisim ki demli çaya bağımlılık gibi bişey içmeyince başım ağrıyor. Limonlu da sevemedim. Zor tutuyorum kendimi suan demlememek icin:) ama gündüz okulda durmadan içiyorum
Deniycem canım. Bugün sen ne çok çay iciyosun hamile halinle dedi herkes moralim bozulduCanim ben de cok cay iciyorum yaa dayanamiyorum caya hic demli icmiyorum ama cok demli icme sen de
Baktırdım canım 77 çıktı.şeker bebek için de önemli birsey tabiki dikkat ediyorum hergün tatlı yemiyorum çayıma şeker arada atıyorum yediğimiz sebzelerde dahi şeker var en önemlisi dikkat etmek...fakat bu içirdikleri glukoz yediğimiz baklava ile eş değer olmadığını düşünüyorum direk bebeğe giden bir ilaç gibi düşün o zaman ye iki dilim baklava ölçtür..yükleme konusunda eşim de istemediği için böyle bir karar aldık.Canım şeker yüklemesi yaptırmıycaksan açlık-yokluk şekerine baktırdın mı?. Eğer değerin yüksek çıkarsa diyet yapman gerekir. Yani şeker içeren besinleri yememelisin. Ben de yükleme yaptırmıycamı söyledim dra, o da açlık-tokluğa bakalım dedi. Çok şükür normal çıktı ama ben yine de hala şekersiz besleniyorum.
EE bosunami icirdiler bana o ilacı ki :-(bu fotodaki değerlerde hemoglobin seviyesi falan var canım. kan şekeri değerlerini göremedim ben.
Canim ayni sol karnimda sol belimde ve sol kasigimda bnm de agrim var baya da rahatsiz ediyor daha dun gittim ya doktora ins ikimizde de onemli bse yoktur canimnapıyosunuz kızlar bugun hıc halım yok,sol tarafıma bı agrı gırdı sabahtan buraya kalkınca cok agrıyor,uzanınca gecıyor.Daha 14 gun var kontroluma bu nerden cıktı
öyle yaptım canım artık hazmedemiyorum o tarz seyleri çıkardım rahatladım..Canım ben sarımsak, soğan tüketemiyorum bu dönemde.
Eğer misafirlikte vs. kazara bir kaşık bile alsam sonuç bütün yediğimi çıkartıyorum.
Eğer eğilince çıkacak türdense hiç bekleme koş çıkart, rahatlarsın.
evet canim bende bebisim bazen cok hareketli oluyor ya diyorum suan keske kontrolde olsam ne yaptigini gorsem cihazdan :))))aaaaa daha gecen gün eşime diyordum keşke küçük ultrason cihazı çıkartsalar 4 boyutlu evde kendimiz istedgimizde baksak diye
Evet yaa bayildim kimin fikriyse iyi bisey icat etmis ama bunun turkiyeye gelmesi yayginlasmasi ve uygun fiyata inmesi felan yillari bulur :)))) cep telefonlarida ilk ciktiginda servet degerinde satiliyordu sonucta ve kimsede yoktu :)))Ayyyy çok iyi yaaa,simdi elimin altında olsun çok isterdim .sürekli izlerdim oğluşumu
Aynenn canim keske uygun fiyata marketlerde felanda satilsa alip gelsek baksak bebislerimize :))))))ayyy süper bişey yaa:)))bayıldım.keske suan olsa elimde de oglumu seyretsem:))
benm doktorda henuz bir sey demedi bununla ilgili ama bende kesin sormaliyimBirçok anne rahim ağzından bahsediyor. Inşallah sorunu olanlar Sagsalım atlatırsiniz bu süreci bebeklerinize kavusursunuz. Nasıl ölçülür ki bu. Benim doktorum hiç bahsetmedi karindan ölçülen ultrasonla belli oluyorsa eğer farkeder ve sorun varsa söylerdi sanırım. Bidahaki randevuma var daha ama sormaliyim sanırım bu konuyu
Tabiki elimden geleni yapıyorum bebeğim için araştırıyorum fakat yaptırarak bebeğime daha fazla yüklenmiş Olacağımdan kıyamıyorum Rabbim herkesin Bebeğini korusun onlara zarar vermek annelerin en son düşüncesi ben yaptırmıyorum yaptıranlara da SAYGI duyuyorum kimseyi yönlendirmiyorum.Allah hayırlısını versin Amin de neden bile bile bebeğini böyle büyük bir riske atıyorsun bilmiyormusun Ani bebek ölümlerinin ilk nedeni şekerin yükselmesi. Benim arkadaşım yeni doğum yaptı ve gebelik şekeri çıkmıştı o kadar rejim dikakt etmesine rağmen erken doğum yaptı şekeri olduğunu bilmeseydi ve dikkat etmeseydi Allah korusun sonuç erken doğumdan farklı olabilirdi. Evet kaderimizde yazan diyip olacağı kabullenmemiz lazım ama dininmizde önce elinden geleni yap sonra Allah bırak yokmudur ? Ben bu düşünceği kabullenemiyorum şeker yüklemesi yaptırmamak niçin teklikeliymiş asıl yaptırmağında tehlikeli!! ya 4 dilim baklavada daha fazla şeker var düşünün yani..
Hayırlı aksamlar canımmmİyi akşamlar canlar :)
bugün bendede var baskı hissi yattım hiç kalkmadım kısalma vardı 26 mm di inşallah kötüye gtmıyodur
Ben de yaşıyorum o baskıyı umarım iyiye işarettir magnezyum ve kalsiyum yazdı doktorum fakat rahimde bi sorun olsaydı doktorum söylerdi dimi aklıma takıldı hiçbir sorun olmadığını söylüyor fakat ağrım geçmedi ilaçlar umarım işe yarar..bugün bendede var baskı hissi yattım hiç kalkmadım kısalma vardı 26 mm di inşallah kötüye gtmıyodur
Ayyy bu fayat ne boyleeee:)))Kizlar fiyati 8000bin dolar
http://pckoloji.com.tr/cep-telefonunda-ultrason-ozelligi/
evet canim bende bebisim bazen cok hareketli oluyor ya diyorum suan keske kontrolde olsam ne yaptigini gorsem cihazdan :))))
Evet yaa bayildim kimin fikriyse iyi bisey icat etmis ama bunun turkiyeye gelmesi yayginlasmasi ve uygun fiyata inmesi felan yillari bulur :)))) cep telefonlarida ilk ciktiginda servet degerinde satiliyordu sonucta ve kimsede yoktu :)))
Aynenn canim keske uygun fiyata marketlerde felanda satilsa alip gelsek baksak bebislerimize :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?