- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.461
Aynı şekilde düşünüyoruz. Benim eşim de epey araştırdı ve kesinlikle o içirdikleri şeye güvenmiyor. Aynı cümleyi kurmuştu; madem 2 baklava kadar şeker varmış baklava yedirip ölçsünler, demiştiBaktırdım canım 77 çıktı.şeker bebek için de önemli birsey tabiki dikkat ediyorum hergün tatlı yemiyorum çayıma şeker arada atıyorum yediğimiz sebzelerde dahi şeker var en önemlisi dikkat etmek...fakat bu içirdikleri glukoz yediğimiz baklava ile eş değer olmadığını düşünüyorum direk bebeğe giden bir ilaç gibi düşün o zaman ye iki dilim baklava ölçtür..yükleme konusunda eşim de istemediği için böyle bir karar aldık.
Aynen oyle canim ben kendime bisey almiyim,yavruma alirim onun yerine demektir.ben bunu bu ara cok yapmaya basladim kendime bisey almaya kiyamiyorum sonra alirim diyorum:)))annelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim
hele ki bnm gibi biri valla k4ndime inanamiyrm kocam bile:)) bugün nette bi ayakkabi gördüm gecen yıl cok begenmistim ama nosu kalmamıştı bu yil marka hem indirime sokmuş hemde nosu var ama elim gitmiyor bi türlü diyrm bebegime alırım o parayi ona vermiyim simdi.annem hep derdi anne olunca anlarsin diye sanirim yavastan anlamaya basliyrz:)Aynen oyle canim ben kendime bisey almiyim,yavruma alirim onun yerine demektir.ben bunu bu ara cok yapmaya basladim kendime bisey almaya kiyamiyorum sonra alirim diyorum:)))
Siz yaptırdınız mı merak ettim.mantıklı düşünmüş eşiniz deAynı şekilde düşünüyoruz. Benim eşim de epey araştırdı ve kesinlikle o içirdikleri şeye güvenmiyor. Aynı cümleyi kurmuştu; madem 2 baklava kadar şeker varmış baklava yedirip ölçsünler, demiştiİlk doktorum yükleme yapmakta diretmişti, ben de başka dra başladım çok şükür bu mantıklı çıktı.
Kendim için olsa bu kadar düşünmem ama evlat söz konusu olunca herşeyi kırk kere ölçüp tartmak gerek.
Burada yaptırmayı tercih eden arkadaşlar tarafından yadırganıyoruz ama sonuçta herkezin kendi tercihi. Ben de yaptıranlara ve yaptıracak olanlara kesinlikle saygı duyuyorum. Burada her görüşümüzü paylaşıyorız. Beni burada konuşulan pekçok konu aydınlatmıştı. Farklı bakış açıları insana farkındalık kazandırabiliyor. Bizim gibi pek şeker tüketmeyen ama yükleme yapılmasını tek ve zorunlu yol sanan pekçok arkadaş belki buradan öğrenip doktoruna başka test yapmasını teklif edecektir. Öte yandan sık şeker tüketen biri için 50, 100 ml glukoz hiçte fazla bir miktar olmayabilir ve rahatlıkla içebilir. Herkezin bünyesi, mantığı farklı sonuçta ve herkezin tercihine saygı duyulmalı.Tabiki elimden geleni yapıyorum bebeğim için araştırıyorum fakat yaptırarak bebeğime daha fazla yüklenmiş Olacağımdan kıyamıyorum Rabbim herkesin Bebeğini korusun onlara zarar vermek annelerin en son düşüncesi ben yaptırmıyorum yaptıranlara da SAYGI duyuyorum kimseyi yönlendirmiyorum.
Yok yaptırmadım. Gecen hafta yapıcas dedi drum, ben yaptırmak istemiyorum dedim die beni kovmaktan beter etti. Alternatif bir test yokmu yada diyet verin dedim ama uğraşamam ben diyip kapıyı gösterdi. Ben başından beri yaptırmama taraftarıydım zaten ve vicdanımda çok rahat.Siz yaptırdınız mı merak ettim.mantıklı düşünmüş eşiniz de
Yok yaptırmadım. Gecen hafta yapıcas dedi drum, ben yaptırmak istemiyorum dedim die beni kovmaktan beter etti. Alternatif bir test yokmu yada diyet verin dedim ama uğraşamam ben diyip kapıyı gösterdi. Ben başından beri yaptırmama taraftarıydım zaten ve vicdanımda çok rahat.[/
Bende istemediğimi söyledim biraz yüklendi ikna etmeye uğraştı fakat kesin konuşunca karar sizin dedi tercih meselesi bence doktor neye göre karar veriyor anlamadım bu olay 92 yılından sonra çıkmış ve benim görüşüm coçuklar kobay olarak kullanılıyor..
Aynen oyle canim anne olmak boyle bisey heralde:))hele ki bnm gibi biri valla k4ndime inanamiyrm kocam bile:)) bugün nette bi ayakkabi gördüm gecen yıl cok begenmistim ama nosu kalmamıştı bu yil marka hem indirime sokmuş hemde nosu var ama elim gitmiyor bi türlü diyrm bebegime alırım o parayi ona vermiyim simdi.annem hep derdi anne olunca anlarsin diye sanirim yavastan anlamaya basliyrz:)
Ayy canim benim ayni duygulari paylasiyoruz. Kendime bir sey almak hic gelmiyor icimden. Hep aklimda kizim var simdiden. Onun ihtiyaclari ve eksikleri. Hepimiz ayniyiz demek kiannelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim
bide dogsalar saglikla kucaklasak onlari o zmn hayal bile edemiyrm nasil olurumAyy canim benim ayni duygulari paylasiyoruz. Kendime bir sey almak hic gelmiyor icimden. Hep aklimda kizim var simdiden. Onun ihtiyaclari ve eksikleri. Hepimiz ayniyiz demek ki
5 kilo aldim ben canimkızlar kaç kilo aldınız ben 70 ile baladım 80 i gördüm kendimi çok kötü hissediyorum
İne canim.içini ferah tut.temkinli ol.Rabnime emanetler inş vakitleriyle saglukla doğar kuzucuklarya bu rahimagzi olcumu ulturasondanda yapiliyor mu ?
Bana alttan dediler ben kabul etmedim. Ay napcam bilmiyorum. once ulturasondan baksinlar oyle deyim bari. Kendi doktorum peritonologa gorunmen lazim bi senin dedi. Rahmimde perde var. Fakulteye gidicem yarin. Ama Allah kimseyi oraya dusurmesin.
Allah'im korusun bebegimi ben muayeneden degil ondan korkuyorum. Dogumu falan tetiklemesin ya.
amin canim. Insallah alttan muayeneye gerek kalmaz. Ulturasondada bisey cikmaz. Rahimde perde var benim. Ilk bebegimide karnimda olmustu 6 haftalikken kaybetmistim. Bu bebegime bisey olmasin bari.
yaa ins. bnmki tam gelir 2 gune elimde olcak sanirim mail gelmisBirde bugun e bebek kargom geldi. Burada bazi arkadaslar bahsetmisti kargo sikintisindan. Benimde basima geldi. Kontrol ettim. Banyo kovasi cikmadi maalesef. Bugun indirime giren urunlere bakma konusunda kararsiz kaldim o yuzden
Insallah canim. Valla bugun bübchen in urunleri indirimde. Alsam mi diye dusunuyorumyaa ins. bnmki tam gelir 2 gune elimde olcak sanirim mail gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?