2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynı şekilde düşünüyoruz. Benim eşim de epey araştırdı ve kesinlikle o içirdikleri şeye güvenmiyor. Aynı cümleyi kurmuştu; madem 2 baklava kadar şeker varmış baklava yedirip ölçsünler, demişti İlk doktorum yükleme yapmakta diretmişti, ben de başka dra başladım çok şükür bu mantıklı çıktı.
Kendim için olsa bu kadar düşünmem ama evlat söz konusu olunca herşeyi kırk kere ölçüp tartmak gerek.

annelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim
Aynen oyle canim ben kendime bisey almiyim,yavruma alirim onun yerine demektir.ben bunu bu ara cok yapmaya basladim kendime bisey almaya kiyamiyorum sonra alirim diyorum:)))

Aynen oyle canim ben kendime bisey almiyim,yavruma alirim onun yerine demektir.ben bunu bu ara cok yapmaya basladim kendime bisey almaya kiyamiyorum sonra alirim diyorum:)))
hele ki bnm gibi biri valla k4ndime inanamiyrm kocam bile:)) bugün nette bi ayakkabi gördüm gecen yıl cok begenmistim ama nosu kalmamıştı bu yil marka hem indirime sokmuş hemde nosu var ama elim gitmiyor bi türlü diyrm bebegime alırım o parayi ona vermiyim simdi.annem hep derdi anne olunca anlarsin diye sanirim yavastan anlamaya basliyrz:)

Siz yaptırdınız mı merak ettim.mantıklı düşünmüş eşiniz de

Burada yaptırmayı tercih eden arkadaşlar tarafından yadırganıyoruz ama sonuçta herkezin kendi tercihi. Ben de yaptıranlara ve yaptıracak olanlara kesinlikle saygı duyuyorum. Burada her görüşümüzü paylaşıyorız. Beni burada konuşulan pekçok konu aydınlatmıştı. Farklı bakış açıları insana farkındalık kazandırabiliyor. Bizim gibi pek şeker tüketmeyen ama yükleme yapılmasını tek ve zorunlu yol sanan pekçok arkadaş belki buradan öğrenip doktoruna başka test yapmasını teklif edecektir. Öte yandan sık şeker tüketen biri için 50, 100 ml glukoz hiçte fazla bir miktar olmayabilir ve rahatlıkla içebilir. Herkezin bünyesi, mantığı farklı sonuçta ve herkezin tercihine saygı duyulmalı.

Siz yaptırdınız mı merak ettim.mantıklı düşünmüş eşiniz de
Yok yaptırmadım. Gecen hafta yapıcas dedi drum, ben yaptırmak istemiyorum dedim die beni kovmaktan beter etti. Alternatif bir test yokmu yada diyet verin dedim ama uğraşamam ben diyip kapıyı gösterdi. Ben başından beri yaptırmama taraftarıydım zaten ve vicdanımda çok rahat.

Aynen oyle canim anne olmak boyle bisey heralde:))
Once kiymetlilerimiz geliyo:))

annelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim
Ayy canim benim ayni duygulari paylasiyoruz. Kendime bir sey almak hic gelmiyor icimden. Hep aklimda kizim var simdiden. Onun ihtiyaclari ve eksikleri. Hepimiz ayniyiz demek ki

kızlar kaç kilo aldınız ben 70 ile baladım 80 i gördüm kendimi çok kötü hissediyorum

CanımUOTE="010712, post: 39654943, member: 464173"]Burada yaptırmayı tercih eden arkadaşlar tarafından yadırganıyoruz ama sonuçta herkezin kendi tercihi. Ben de yaptıranlara ve yaptıracak olanlara kesinlikle saygı duyuyorum. Burada her görüşümüzü paylaşıyorız. Beni burada konuşulan pekçok konu aydınlatmıştı. Farklı bakış açıları insana farkındalık kazandırabiliyor. Bizim gibi pek şeker tüketmeyen ama yükleme yapılmasını tek ve zorunlu yol sanan pekçok arkadaş belki buradan öğrenip doktoruna başka test yapmasını teklif edecektir. Öte yandan sık şeker tüketen biri için 50, 100 ml glukoz hiçte fazla bir miktar olmayabilir ve rahatlıkla içebilir. Herkezin bünyesi, mantığı farklı sonuçta ve herkezin tercihine saygı duyulmalı.[/QUOTE]
Canim ben de normal sekeri birakali 10yil oldu tatliyida hic sevmem sadece taze sıkılmış meyve suyu icerim tatli olarak ve ustune ustuk inceyim ve sadece 5 kilo aldim 25 haftada ama malesef ben de seker cikti.inanamadim hic beklemedigim biseydi ailede de yok ama olunca oluyor demekki.diytisyene yonlendirildim simdilik diyet yapiyorum.seker testi konusunda ben de cok kararsiz kalmistim ama sindi iyki yaptirmisim diyorum cunku hamilelik sekerinin bebege cok zarari var ya hic ogrenmeseydim en azindan smdi doktor kontrolünde tedbirimi alicam.kararina saygi duyuyorum cunku ben de istemeyerek yaptirmistim.ama sana tavsiyem yediklerine dikkat et en azindan test yaptirmamis bile olsan zaten dikkatli davranarak onlem almis olursun

Gecmisi okudum bugun ama yazma firsatim olmadi. Dogum konusu konusulmus. Dun dogum yapan arkadasimi ziyarete gittim. Sonuna kadar normal dogum istiyordu. Gece 11 de hastaneye gitmisler. Doktor ultrasonda bakmis. Kordon boynuna dolanmis hem de kilosu 4 kiloyu gecmis demis. Sezeryana girmis nitekim. Benim de acaba doktor son anda boyle bir senaryo yazdi ve sezeryana mi aldi diye gecti. Arkadaslarimda ayni seyi dusunmusler. Doktorumuzda ayni. Kafam karisti simdi o an tabi ki bebegimin sagligi icin guvenirim ama aklimda da soru isaretleri kalir

bende ıkı hafta once 4 kılo almıstım yarın randewum var bakalım ıkı hafta once 400 gr almıstım bnda daa almıs olsam o kadr
bebısımde ıkı hafta once 750 gr ıdı 800 lerı bulmustur yawrum benımm

İne canim.içini ferah tut.temkinli ol.Rabnime emanetler inş vakitleriyle saglukla doğar kuzucuklar

Birde bugun e bebek kargom geldi. Burada bazi arkadaslar bahsetmisti kargo sikintisindan. Benimde basima geldi. Kontrol ettim. Banyo kovasi cikmadi maalesef. Bugun indirime giren urunlere bakma konusunda kararsiz kaldim o yuzden

kizlar nette biraz arastirdim yazun dogan bebeklere ne giydirilir gibi konular bulmaya calistim sanki bir tek ben antalyaliyim kimse yazin klimali evde olucak bebeklere ne giydirilir die bir sey yazmamislar.tamam klimasizda cit citli bodyler uyurken uzerine ince bir carsaf yeter ama bizim buralarda klimasiz yasamak mumkun degil klimadayken bir kat patikli alt yeter mi acaba?yoksa cocugu usuturmuyum?yoksa cok mu sicak olur?kafam karisti ya
bu arada erlen dusundugumu dusunebilirsiniz ama saniyrm bn dogumdan snr yalniz olucam annem kisa bir sure kalabilicek yanimda,kayinvalde flnda istemiyrm o yuzden kimseye ihtiyac duymadan her seye hakim olmak istiyrm

Birde bugun e bebek kargom geldi. Burada bazi arkadaslar bahsetmisti kargo sikintisindan. Benimde basima geldi. Kontrol ettim. Banyo kovasi cikmadi maalesef. Bugun indirime giren urunlere bakma konusunda kararsiz kaldim o yuzden
yaa ins. bnmki tam gelir 2 gune elimde olcak sanirim mail gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…