- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.481
ben mustela ya da sebamed alicam yoksa indirim ii kesin alirdimInsallah canim. Valla bugun bübchen in urunleri indirimde. Alsam mi diye dusunuyorum
Hamilelik şekeri şeker tüketmekle oluşmuyor, kiloyla da ilgisi yok. Hamile kalınca hormonların işleyişi değişiyor ve bebeğin gelişimini sağlamak için pankreasımız bebeğe fazla miktarda şeker salınımı yapıyor. Bu doğal bir durum aslında ama kişiden kişiye bu salınım miktarı değişiyor tabi ve bazılarının pankreası bebeğe fazla şeker yolluyor. Böyle olunca bebek fazla gelişiyor, irileşiyor. Annelerimizden, teyze, komşu gibi elbet duymuşuzdur 5 kg bebek doğurdu, maşallahı vardı die. İşte o bebeklerin annelerinde gebelik şekeri vardı ama haberleri yoktu. Çünkü o yıllarda buna bakılmıyordu. Bu test 10 yıldır yapılıyor.Canim ben de normal sekeri birakali 10yil oldu tatliyida hic sevmem sadece taze sıkılmış meyve suyu icerim tatli olarak ve ustune ustuk inceyim ve sadece 5 kilo aldim 25 haftada ama malesef ben de seker cikti.inanamadim hic beklemedigim biseydi ailede de yok ama olunca oluyor demekki.diytisyene yonlendirildim simdilik diyet yapiyorum.seker testi konusunda ben de cok kararsiz kalmistim ama sindi iyki yaptirmisim diyorum cunku hamilelik sekerinin bebege cok zarari var ya hic ogrenmeseydim en azindan smdi doktor kontrolünde tedbirimi alicam.kararina saygi duyuyorum cunku ben de istemeyerek yaptirmistim.ama sana tavsiyem yediklerine dikkat et en azindan test yaptirmamis bile olsan zaten dikkatli davranarak onlem almis olursun
Cok guzeller gule gule kullanin insallah :)Teyzişlerrr biz bgn neler aldııık :) ve şunu gördük ki bu alışverişler sandığımızdan daha pahalıya mal olacak :/ ama olsun, herşey feda olsun :)
6 kilo aldım5 kilo aldim ben canim
bebisinle saglikla kullanirsiniz ins. cnm.fotodan anlayamadim tirnak akim seti sanirim o,hangi marka aldin senTeyzişlerrr biz bgn neler aldııık :) ve şunu gördük ki bu alışverişler sandığımızdan daha pahalıya mal olacak :/ ama olsun, herşey feda olsun :)
tamam canım çok merak ettiğim konulardan biri de buydu sağol demekki güzelce kururlarsak bi sorun olmuyorevet canım dikiş olsa bile duş alabilrsin benim sütüm geldiği için ilk gün duş almadım ama ertesi gün aldım.duştan sonra dikiş yerlerini iyiyce gazlı bezle kurutman lazım ya da peçeteyle.bazı drlar batikon veriyor sürmek için bazıları sadece kkurulayın diyor ben batikon kullanmıştım.
annelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim
neler yiyorsun diyette canım. paylaşır mısın bizimle bir gününüCanımCanim ben de normal sekeri birakali 10yil oldu tatliyida hic sevmem sadece taze sıkılmış meyve suyu icerim tatli olarak ve ustune ustuk inceyim ve sadece 5 kilo aldim 25 haftada ama malesef ben de seker cikti.inanamadim hic beklemedigim biseydi ailede de yok ama olunca oluyor demekki.diytisyene yonlendirildim simdilik diyet yapiyorum.seker testi konusunda ben de cok kararsiz kalmistim ama sindi iyki yaptirmisim diyorum cunku hamilelik sekerinin bebege cok zarari var ya hic ogrenmeseydim en azindan smdi doktor kontrolünde tedbirimi alicam.kararina saygi duyuyorum cunku ben de istemeyerek yaptirmistim.ama sana tavsiyem yediklerine dikkat et en azindan test yaptirmamis bile olsan zaten dikkatli davranarak onlem almis olursunBurada yaptırmayı tercih eden arkadaşlar tarafından yadırganıyoruz ama sonuçta herkezin kendi tercihi. Ben de yaptıranlara ve yaptıracak olanlara kesinlikle saygı duyuyorum. Burada her görüşümüzü paylaşıyorız. Beni burada konuşulan pekçok konu aydınlatmıştı. Farklı bakış açıları insana farkındalık kazandırabiliyor. Bizim gibi pek şeker tüketmeyen ama yükleme yapılmasını tek ve zorunlu yol sanan pekçok arkadaş belki buradan öğrenip doktoruna başka test yapmasını teklif edecektir. Öte yandan sık şeker tüketen biri için 50, 100 ml glukoz hiçte fazla bir miktar olmayabilir ve rahatlıkla içebilir. Herkezin bünyesi, mantığı farklı sonuçta ve herkezin tercihine saygı duyulmalı.
doğuma yaklaşınca ve doğumdan sonra da sürecek olan ayak şişliklerini, numara büyümesini de göz önüne aldığını düşünmek istiyorumbebisim arabasinda ben o kirmizi rugan topuklularla ne guzel saliniriz dedim ve aldim. Ne yani dogunca ayakkabilarimiz simdiki gibi postal mi olacakti? Yasasin guzel havali anneler
doğuma yaklaşınca ve doğumdan sonra da sürecek olan ayak şişliklerini, numara büyümesini de göz önüne aldığını düşünmek istiyorumarkadaşım doğumundan 6 ay sonra eski ayak numarasına dönebilmişti. özellikle erkek annelerinin şişlikleri çok oluyormuş nedense
Canim gule gule kullan. Makas olan kutu bakim seti mi? Hangi marka acaba?Teyzişlerrr biz bgn neler aldııık :) ve şunu gördük ki bu alışverişler sandığımızdan daha pahalıya mal olacak :/ ama olsun, herşey feda olsun :)
Canim cok guzel ayakkabilar. Gule gule kullan. Ben topuklu syakkabiya bayilirim. Ozledim bende o gunlerimi. Insallah dogumdan sonra kizimla beraber kokos kokos giyinirizAnamm... kendine dogum sonrasi diye tek alisveris yapan ben miyim ya.
O zaman ben daha annelik ruhuna tam kavusamamisim.
Ama bayilirim boyle ayakkabilara hem indirime girmisti yaaa...
pinakolada
@burcu1979
superisi_sinope
belden vuran bı agrı sol tarafa haraket edınce agrıyor,ınsallah kotu bı sey degıl ya,yarına kadar devam ederse doktor yolu gozuktu tekrar banaCanim ayni sol karnimda sol belimde ve sol kasigimda bnm de agrim var baya da rahatsiz ediyor daha dun gittim ya doktora ins ikimizde de onemli bse yoktur canim
bebisinle saglikla kullanirsiniz ins. cnm.fotodan anlayamadim tirnak akim seti sanirim o,hangi marka aldin sen
Evet kızlar, içinde tırnak makası fırça burun temizleyicisi su ısı ölçer makas törpü felan var, mothercare den aldım, 59 dan 47 tl ye düşmüştü, çantası da varCanim gule gule kullan. Makas olan kutu bakim seti mi? Hangi marka acaba?
al cnım al tabiki.ben şimdiki halimle bişey almak istemiyorum.Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi.şimdi pek bakımlı olsuğum söylenemez ya da şık oldugum ama doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum.Esler de bakımlı olmamızı isterler heralde öyle salmamak lazım sen şimdi indirimde bulmuşken al en iyisiAnamm... kendine dogum sonrasi diye tek alisveris yapan ben miyim ya.
O zaman ben daha annelik ruhuna tam kavusamamisim.
Ama bayilirim boyle ayakkabilara hem indirime girmisti yaaa...
pinakolada
@burcu1979
superisi_sinope
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?