2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hamilelik şekeri şeker tüketmekle oluşmuyor, kiloyla da ilgisi yok. Hamile kalınca hormonların işleyişi değişiyor ve bebeğin gelişimini sağlamak için pankreasımız bebeğe fazla miktarda şeker salınımı yapıyor. Bu doğal bir durum aslında ama kişiden kişiye bu salınım miktarı değişiyor tabi ve bazılarının pankreası bebeğe fazla şeker yolluyor. Böyle olunca bebek fazla gelişiyor, irileşiyor. Annelerimizden, teyze, komşu gibi elbet duymuşuzdur 5 kg bebek doğurdu, maşallahı vardı die. İşte o bebeklerin annelerinde gebelik şekeri vardı ama haberleri yoktu. Çünkü o yıllarda buna bakılmıyordu. Bu test 10 yıldır yapılıyor.
Ben testi yaptırmadım ama sanki gebelik şekerim varmış gibi diyet uyguluyorum. Sadece şeker değil beyaz ekmek, hamurişi, makarna vb. tüketmiyorum. Testi yaptırmıycam demek tek başına doğru bir hareket değil, ancak ona göre önlem alıp yaşamak gerekiyor. Ben de böyle yapıyorum.

5 kilo aldim ben canim
6 kilo aldım en kötüsü bu hafatadan itibaren kendimi durduramıyorum yiyesim var oturduğum alan yürüyüş yapmaya müsayit değil malaesef eşimde benle birlikte kilo alıyor koşu bandı almaya karar verdim şiştim valla bacaklarda varis selilüt oluştu ilk gebeliğimde 2 ayda vermiştim kiloları yine veririm inşallahkilo almaktan nefret ederim normalde aynaya baktığımda çok farklı görüyorum kendimi ama biliyorumki buna değecek

Teyzişlerrr biz bgn neler aldııık :) ve şunu gördük ki bu alışverişler sandığımızdan daha pahalıya mal olacak :/ ama olsun, herşey feda olsun :)
bebisinle saglikla kullanirsiniz ins. cnm.fotodan anlayamadim tirnak akim seti sanirim o,hangi marka aldin sen

İyi geceler annecikler :) iyice hastalık hastası oldum nasıl uyucam bilmiyorum ama denemem lazım sabah büyük kızlarım beni bekler :))

tamam canım çok merak ettiğim konulardan biri de buydu sağol demekki güzelce kururlarsak bi sorun olmuyor

annelik en sevdigin ayakkabiyi indirimde olmasina ragmen gormezden gelebilmek midir?garip duygular icindeyim

bebisim arabasinda ben o kirmizi rugan topuklularla ne guzel saliniriz dedim ve aldim. Ne yani dogunca ayakkabilarimiz simdiki gibi postal mi olacakti? Yasasin guzel havali anneler

Eklentiler

• IMG-20150123-WA0002.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 123
Herkese merhaba araniza cok katilamiyorum arada takip etmeye calisiyorum.az kaldi kavusmamiza insallah bebeklerimize hayirlisiyla 3 ayi gecirirsek.ya benim arada anlik su gibi gelen akintim oluyo boyle bianda geliyo.sizde yasiyomusunuz bunu?
bide ufak tefek biseler almaya basladim ama yeni dogdugunda kisa kollumu uzun kollumu giyer bilemedim.kafam karisti nasil alacagimi ve 0_3 ay mi almaliyim siz nasil aldiniz arkadaslar?

neler yiyorsun diyette canım. paylaşır mısın bizimle bir gününü

bebisim arabasinda ben o kirmizi rugan topuklularla ne guzel saliniriz dedim ve aldim. Ne yani dogunca ayakkabilarimiz simdiki gibi postal mi olacakti? Yasasin guzel havali anneler
doğuma yaklaşınca ve doğumdan sonra da sürecek olan ayak şişliklerini, numara büyümesini de göz önüne aldığını düşünmek istiyorum arkadaşım doğumundan 6 ay sonra eski ayak numarasına dönebilmişti. özellikle erkek annelerinin şişlikleri çok oluyormuş nedense

Aynen o planla hareket ettim. Zaten uzun sure evde oturup sonra yaz sicaginda minicik sandaletler giymek varken cekilmezler. Benimki uzun vadeli aşk/yatirim.

Kızlar bugün sağlık ocağında tartıldım ve 3haftadır kilo almamışım ama oğlum almış maşşallah çok dikkat ettim başardım almamayı umarım şu 3 ayı da böyle geçirrim

Anamm... kendine dogum sonrasi diye tek alisveris yapan ben miyim ya.
O zaman ben daha annelik ruhuna tam kavusamamisim.
Ama bayilirim boyle ayakkabilara hem indirime girmisti yaaa...
pinakolada
@burcu1979
superisi_sinope
Canim cok guzel ayakkabilar. Gule gule kullan. Ben topuklu syakkabiya bayilirim. Ozledim bende o gunlerimi. Insallah dogumdan sonra kizimla beraber kokos kokos giyiniriz

Canim ayni sol karnimda sol belimde ve sol kasigimda bnm de agrim var baya da rahatsiz ediyor daha dun gittim ya doktora ins ikimizde de onemli bse yoktur canim
belden vuran bı agrı sol tarafa haraket edınce agrıyor,ınsallah kotu bı sey degıl ya,yarına kadar devam ederse doktor yolu gozuktu tekrar bana

bebisinle saglikla kullanirsiniz ins. cnm.fotodan anlayamadim tirnak akim seti sanirim o,hangi marka aldin sen

Canim gule gule kullan. Makas olan kutu bakim seti mi? Hangi marka acaba?
Evet kızlar, içinde tırnak makası fırça burun temizleyicisi su ısı ölçer makas törpü felan var, mothercare den aldım, 59 dan 47 tl ye düşmüştü, çantası da var

Anamm... kendine dogum sonrasi diye tek alisveris yapan ben miyim ya.
O zaman ben daha annelik ruhuna tam kavusamamisim.
Ama bayilirim boyle ayakkabilara hem indirime girmisti yaaa...
pinakolada
@burcu1979
superisi_sinope
al cnım al tabiki.ben şimdiki halimle bişey almak istemiyorum.Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi.şimdi pek bakımlı olsuğum söylenemez ya da şık oldugum ama doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum.Esler de bakımlı olmamızı isterler heralde öyle salmamak lazım sen şimdi indirimde bulmuşken al en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…