2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar.
dun basıma gelen bişeyi paylaşmak istiyorum.
çok uzüldüm cünkü.
bi arkadaşımla aramızdaki bağa,samimiyete guvenerek alındığım bi hareketini söyledim
ama verdiği cevaplar karşısında şok oldum.
cok üzüldüm oturdum ağladım belki 1 saatten fazla..
şimdi bile aklıma gelince kötü oluyrum.
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kardeş gibiydik ona güenerek söyledim ve üstüne ben suçlu çıktım.
Keske söylemeseydim demekki güçlü bi arkadaşlık yokmus aramızda diye düşündüm.
Belki hamilelikten dolayı alındım gücendim bilmiyorum.
Ama insan el memlekette sarıldığı güvendiği birinden böyle bişey görunce üzülüyo.
kırıldığım sey ufak bişeydi ama sonradan konu çok büyüdü ve ne yazıkki içinden çıkılmaz bi hale geldi...

Uykusuz her gecee ...

Günaydın güzel annelerrr..
pofuduk anne bugün yine uykusuz.

Beynim ağrıyor vallahi.

Trabzon'da bugün hava epey güzel.

Bu arada kuzumun artik elimin altinda sürtündüğünü hissediyorum :) çok güzel bir duygu.
Babiş de hissediyor :)

Dün gece öyle bir sancı girdi ki karnima dedim dogurucam heralde.
Tabi şu yalanci sancilardandi oturusumu degistirdim. Kocişim papatya çayı yaptı sağolsun geçti.

Canim belki onun da canını sıkan bir şey vardı senin hassas olduğunu düşünemedi. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Bizim en yakın arkadaşımız şu an miniklerimiz ve eşimiz.

Ayy canim benim uzme kendini. Dedigin gibi belki hamileliktendir. Abartmadigina inaniyorsan zaten sandigin kadar kuvvetli bir bag da olmadigini gosteriyor.

günaydın kızlar, sağlıklı günler..
kızlar aranızda uçağa binen ya da binecek olan var mı?
ben iki üç hafta sonra bir uçak seyahati yapmak zorundayım, x ray cihazından geçmek istemesek sorun çıkarırlar mı sizce?

Ayy canim benim uzme kendini. Dedigin gibi belki hamileliktendir. Abartmadigina inaniyorsan zaten sandigin kadar kuvvetli bir bag da olmadigini gosteriyor.
İnsan uzuluyo canim kardes gibi oldugumuzu dusunuyodum ben insallah hamikeliktendir cunku kimseyle dargin kalmak istemem..

Canim ben subat tatilindeyken bindim ucaga oradaki polisler cok anlayisliydi hic gecmedim xray den korktum ama gececeksin derlerse diye

Günaydın kızlar, hava çok güzel ama dışarı çıkarıyorum Dun gece ara ara hafif hafif sancı hissettim kasiklarimda,usutuyorum herhalde.Uyumak için verdiğim mücadeleyle gene yorgun bi sabaha merhaba dedik oglusumla.

dokuz ay boyunca mide bulantısı+kusma yaşayan anne adaylarının bebeklerine bile hiçbir şey olmuyor merak etme:) ıkınmak zararlı kusmak serbest:)

Ya kesince cok aciyor muuuu?
yok canım hissetmiyorsun bile kestiklerini ama dikiş olayında ben hissettim vücudum uyuşmadığı için.dikiş atılan bütün arkadşlarım hissetmediklerini söylediler. benim kafamada dikiş attıkları zaman 14 dikişin hepsini hissetmiştim.vücut yapısıyla alakalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…