2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynen öyle canım

1600 uygun yine cnm..sen şifaya yakın mısın..tınaztepe nerde bilmiyorum ben..orası iyiyse orda yap tabiii yada şifada başka bir doktora daha başlayabilirsin..sultan hn adını da çok duydum..çok yardımsever bir doktor..benim doktoruma başlamasaydım tercihim o olurdu..

çanakkalede oturuyorum burda devlet hastanesinde doğumları ve kesiyi ebeler yapıyor. sezaryan durumunda nöbetçi dr ameliyata giriyor.canım ya bazı anne adayları için 12 cm bile az olabiliyor çatı ile alakalı yani.çatısı dar olana 12 cm bile az gelebiliyor.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

amannnnn allahım uzak tutsun öyle kocalardan :))) valla çocuk ağlarken bırakıp kapıyı kapatıp çıkıp gideceksin (bi süreliğine tabiii anne kalbi dayanamayız zaten ayrı kalmaya) ..sıkıyorsa bakmasın :))) eşim ben senden iyi bakarım diyor şimdilik, bakalım doğunca görücez :)

Hamile olduguna dair bir belge al yanina. Chekin sirasinda da gorevliye bildir zira hostesler ve pilota hamile olduguna dair bilgi veriyorlar. Riske karsi onlarda tedbirli oluyor. Xray den gecmeyebilirsin ama dedektorle bakabilirler.

Birde xray cihazlarinin ayarinin dusuk olmasi ve cok hizli ve nadir gecmen nedeniyle tehlikesiz oldugunu savunan uzmanlar var.

ben 31 haftamda binicem 40 dk lık kısa bır yolculuk olucak. xrayden geçmemek istersek sorun olmaz cnm. geçirmezler dedektörle ararlar.

gunaydın kızlar
bebeğimin gelişim takviminde artık bebeginiz aglayabiliyor yazıyor ayy içim gitti okuyunca. sacma sacma şeyler düşünmeye basladım. nasıl aglar neden aglarki anne karnındaki bebek

bu arada bebek ürünlerinin olduğu bi han vardı istanbul avrupa yakasında adı neydi ?

onun da duyguları var artık cnmmm minik bir insancık onlar meleklerımız bizim.. allah mutluluktan ağlatsın inşş..
havuzlu han moş adı bende gidicem bı ay sonra.
sen ne zaman gitceksin ?

SiFa cevre yolundan 15 dakika uzaklikta canım. Ben bucadayim.tinaztepe hastanesi bucada daha yakin tabi bana. Eger serkan beyde dogum yapmazsam sanirim tercihim burdaki hastaneden yana olur. Sen bornovada mi oturuyorsun.

onun da duyguları var artık cnmmm minik bir insancık onlar meleklerımız bizim.. allah mutluluktan ağlatsın inşş..
havuzlu han moş adı bende gidicem bı ay sonra.
sen ne zaman gitceksin ?
aynen canım artık minik bir insan taşıyoruz :))) amin canımm inş sadece doğduklarında ağladıklarını görürürz rabbim onun dışında mutluluktan ağlatsın dediğin gibi :)))
biz yarın karşıya gecicez canım gitmişken bakalım diyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…