- 6 Haziran 2014
- 274
- 162
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.541
Canim ben subat tatilindeyken bindim ucaga oradaki polisler cok anlayisliydi hic gecmedim xray den korktum ama gececeksin derlerse diye
Hamile olduguna dair bir belge al yanina. Chekin sirasinda da gorevliye bildir zira hostesler ve pilota hamile olduguna dair bilgi veriyorlar. Riske karsi onlarda tedbirli oluyor. Xray den gecmeyebilirsin ama dedektorle bakabilirler.
Birde xray cihazlarinin ayarinin dusuk olmasi ve cok hizli ve nadir gecmen nedeniyle tehlikesiz oldugunu savunan uzmanlar var.
Onceki mesajlara baktiysan canim ben 11 kg aldim. Iki arkadas da 9 kg almis. Yani moralini bozmana gerek yok.günaydın kızlar bugün tartıldım 7.5 kilo almışım moralim bozuldu biraz sizde kilo alımı nasıl ?
Senin iyi sayilir canim 6 aya 6-7kilo normalmis ben ne yapayim 23 hafta 9 kilogünaydın kızlar bugün tartıldım 7.5 kilo almışım moralim bozuldu biraz sizde kilo alımı nasıl ?
ben 31 haftamda binicem 40 dk lık kısa bır yolculuk olucak. xrayden geçmemek istersek sorun olmaz cnm. geçirmezler dedektörle ararlar.
Havaalanindaki x-ray cihazlari vok sakincali ne yap ne et gecme hamileyim de elleriyle kontrl etsnler ben alisveris merkezindekilerden bile gecmiyorumgünaydın kızlar, sağlıklı günler..
kızlar aranızda uçağa binen ya da binecek olan var mı?
ben iki üç hafta sonra bir uçak seyahati yapmak zorundayım, x ray cihazından geçmek istemesek sorun çıkarırlar mı sizce?
Canim bende de ayni sikayetlet var hic korkma gayet normalkuzucuklar kaburgalarım batıyor ozellikle oturduğumda hareket ettiğimde sağ gögsümün altında batmalar oluyor zor kımıldıyorum sizdede oluyormu eşim doktoru arasakmı dedi ama sizce ne yapmak lazım masa başı çalışıyorum gun boyu bu batmalar beni çok zorlıcak
Kizlar hastanedeyim dua edin bsna
Onceki mesajlara baktiysan canim ben 11 kg aldim. Iki arkadas da 9 kg almis. Yani moralini bozmana gerek yok.
Havaalanindaki x-ray cihazlari vok sakincali ne yap ne et gecme hamileyim de elleriyle kontrl etsnler ben alisveris merkezindekilerden bile gecmiyorum
canım 31. haftada doktor raporu alabilecek misin.. ben doktoruma açmıştım bir ara bu konuyu, 28. haftadan önce olacaksa rapor veririm ancak demişti..
eminönünde canım havuzlu han bende gidicem ins çok uyguna ve guzel kaliteli seyler vargunaydın kızlar
bebeğimin gelişim takviminde artık bebeginiz aglayabiliyor yazıyor ayy içim gitti okuyunca. sacma sacma şeyler düşünmeye basladım. nasıl aglar neden aglarki anne karnındaki bebek
bu arada bebek ürünlerinin olduğu bi han vardı istanbul avrupa yakasında adı neydi ?
Niye begenmiyorsun ki kendini. Bence kilo alip da mutlu olacagimiz tek donemimizdeyiz. Bazen bende giyecek birsey bulamiyorum her sey kucuk geliyor artik. Ama bence göbüş çok tatli :) tabi su donem icersinde. Tadini cikart. Istedigini yiyorsun kimse sana cok yedin az yedin demiyor. Herkes sana karsi daha hassas davraniyor :) kendini sev :) göbüsünü de sev icinde bir melek var :)çalışıyorum işe gelirken aynı şeyleri giymekten çok sıkıldım saçlarımdaki beyazları saç rimeliyle kapatmaktan da çok sıkıldım hele kilo alıp aynada kendimi beğenmemekten daha çok sıkıldım
herşey yolunda giderse verir sanıyorum istanbuldan izmire gidicem gittiğim yer de sonuçta güvenli ve 40 dk yolculuk sorun çıkarmaz sanırım. ama yarın kontrolum var ben bi çıtlatıyım durumu. gerçi uçak biletleri alındı ama :)) 32 den sonra uçaklar rapor istiyor sanırım. benım arkadaşım 36 ken yaptı yolculuk hemde 2,5 saat. ben ona asla cesaret edemem tabiki..
aklıma şimdi geldi, ben hamıle diilken bi uçak seyahatı yapmuıştım xray de çok sıra vardı kadın polis benı yandan geçirmişti elle aramıştı bide dedektör tutmıştu öyle geçmiştim. iç hatlarda sorun olmuyor
Ne güzel dedin canim:) ben de bazen sabahları kıyafet bunalımı yaşıyorum. Çalışanlar için baya zor oluyor.bisuru daha sonra giymeyecegim kıyafet almak zorunda kaldım ama hep aynı şeyi giriyormus gibi hissediyorum kendimi.fakat ne giyersek nasıl olursak olalım sevimli olduğumuz kesinNiye begenmiyorsun ki kendini. Bence kilo alip da mutlu olacagimiz tek donemimizdeyiz. Bazen bende giyecek birsey bulamiyorum her sey kucuk geliyor artik. Ama bence göbüş çok tatli :) tabi su donem icersinde. Tadini cikart. Istedigini yiyorsun kimse sana cok yedin az yedin demiyor. Herkes sana karsi daha hassas davraniyor :) kendini sev :) göbüsünü de sev icinde bir melek var :)
Günaydınnnnn :) evet hava çok güzel ama çıkıp gezemedjkten sonra bi anlamı yokGünaydınnnnn kizlarrrrçok güzel bir hava var bugün burda..içim açıldı her ne kadar sabaha kadar uyuyamayip dönüp dursam da bu gün güzel bir gun
Olsun canım yagmurlu havalar beni çok kasvetli yapıyor güneş olsun baksam da yeter.arada bi bahçeye çıkıp yürüyorum hem :)Günaydınnnnn :) evet hava çok güzel ama çıkıp gezemedjkten sonra bi anlamı yok
ben bi hamile taytı aldm bide tsort durup durup onları giyiyorum ama allahtan işe gitme sorunum yokk ne zaman dışarı çıkarsam işteeNe güzel dedin canim:) ben de bazen sabahları kıyafet bunalımı yaşıyorum. Çalışanlar için baya zor oluyor.bisuru daha sonra giymeyecegim kıyafet almak zorunda kaldım ama hep aynı şeyi giriyormus gibi hissediyorum kendimi.fakat ne giyersek nasıl olursak olalım sevimli olduğumuz kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?