2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu çok normal bir durum evdeyken iç çamaşırını çıkarmanı tavsiye ederim benim ilk gebeliğimde o sıkıntıyı yaşamıştım.evde rahattım en azından.

Günaydın kızlar.. Herkes iyidir umarım. size bir şey soracağım yardımcı olursanız sevinirim. Benim yarın renkli ultrason randevum vardı. 23+5'im. ama ultrasonu çekecek doktorun babaannesi vefat etmiş diğer cumartesiye ertelendi. sorun olmaz dedi ama geç mi kalıyoruz caba diye kafama takıldı. 24+5 renkli ultrason için geç mi? bir de haftaya erken gidip sabah önce şeker yüklemesi yapılacak sonra kahvaltı yapıp renkli ultrasona gireceğim ardından da kendi doktoruma sonuçları göstereceğim. Şeker yüklemesi ve renkli ultrasonun art arda olması sıkıntı olur mu ki?

bu çok normal bir durum evdeyken iç çamaşırını çıkarmanı tavsiye ederim benim ilk gebeliğimde o sıkıntıyı yaşamıştım.evde rahattım en azından.
Ben evdeyken iç çamaşırı takmiyorum ama hamilelikten midir nedir çok sarkti zaten hamilr kalmadan once goguslerim 90 dı smdi dahada çok buyudu bunalima girdim resmen (

Bunun icin mi panik yapmisim ben diceksin. Aklina taktigina deymiyecek. Bende uctum 2 kere. Gorevliler cok anlayisli. Ama ustune metal iceren ayakkabi kiyafet giyme. Benim valizimi bile tasimayi teklif ettiler. Tek basima uctugum icin.

Yalniz bir arkadas demis 32 haftadan itibaren ucmak tamamen yasak. 27 sonrasi ancak doktor raporu ilr serbest. Hem havayolunun kuralini iyice ogren hemde dr.undan raporunu almayi unutma

hayırlısı canım, umarım sorun çıkmaz..
bu arada kaç haftada bir kontrole çağırıyor doktor seni canım..ilerleyen haftalarda kontrol sıklaşıyor mu seyreliyor mu acep
ben zaten ıkı haftada bir gidiyorum cnm şimdilik böyle başından beri.sen ayda bır gıdıyorsan 30 dan sonra sıklaştırır bence.

ben de sanki hep aynı kıyafetleri giyiyormuşum gibi geliyordu kendime tayt aldım bel kısmı sıkmayanlardan.o kadar rahatladım ki üstüne tunik tarzı giysilerle çok iyi oldu .saçlarım da beyaz yok çok şükür ama nasıl rimelle kapattığını da çok merak ettim banyo yapınca yüzüne akıyordur nasıl bişeymiş yaa meraklandım şimdi ilk defa duyuyorum:)

ben dedım onu cnm 27 den sonramıymış o kural , bide doktor raporlarının da bellı bır geçerllik suresı varmış. raporu hem gdip hem donerken kullanmak için bu süre için de alınmış olması gereklı. araştırcam daha var nasıl olsa.

canım benim bldiğim şeker yüklemesinden 4-5 saat sonra kahvaltı yapabiliyorsun ama yaptıran arkadaşlar daha net bilgi verebilir

pegasustan alıntı;
28. haftanın bitiminden itibaren, 36. haftanın sonuna kadar yazılı doktor raporuyla uçabilir.
36.haftanın bitiminden sonra doktor raporuyla olsa dahi yolcu uçuşa kabul edilemez.
Doktor raporu uçuş tarihinden maksimum 7 gün önce alınmış olmalıdır.

Kizlar dun esimden portakal getirmesini istedim. Ki ben portakali soymadan 4 e bolup yerim. Kolay yani. Bana portakali soymadan dogramandan tabaga koyup getirmis.
Acikcasi bozuldum 4 e bolmeyemi usendin dedim. Kafasi cok yogunmus akli baska yerdeymis. Dedim sorun ne?
Sutmu icse meyve suyumu icse karar verememismis.
Adam hakli beylerr

Beyler kısmını anlamadım

Günaydın güzel anneler,mis gibi bir hava var bugün trabzon da. Kaç gündür zor duruyoruz, kahvaltı edip işlerimizi yapıp ooğluma cicişler almaya çıkalım biraz. Hayırlı cumalar hepinize :))

renkli ultrason dediğin renkli doppler mi 4 boyutlu mu

Kızlar bugün sağlık ocağında tartıldım ve 3haftadır kilo almamışım ama oğlum almış maşşallah çok dikkat ettim başardım almamayı umarım şu 3 ayı da böyle geçirrim
maşallah sana, ben 4-5 kilo almıştım bu hafta birden 2 kilo daha almışım, biri beni durursuuuuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…