2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
SiFa cevre yolundan 15 dakika uzaklikta canım. Ben bucadayim.tinaztepe hastanesi bucada daha yakin tabi bana. Eger serkan beyde dogum yapmazsam sanirim tercihim burdaki hastaneden yana olur. Sen bornovada mi oturuyorsun.
evet cnm bornovadayım..eve de işe de yakın..eşimin telaşını gözönüne alınca yakın olması işimize geldi..çünkü eşimin tek sıkıntısı hastanenin uzak olmaması :) (erkek mantığıyla sadece o kadarını düşünebiliyor :) )

teşekkürler canım :)

hmm tesekkurler bilgilendirdigin icin :))

gunutmusum kahvt: 39662281 .!.:
teşekkürler canım paylaştığın için.
Bu arada unutmusum kahvaltida zeytin yerine iki adet ceviz yenebilir.bi de aksam yemekten sonra ara ogun bir meyve bir avuc ici kuruyemis badem fistik kabak cekirdegi vs ama sadece bir avuc ici kadar

yenidogan bebekler üşürmüş onun için hem uzun kollu çıtçıtlı hem kısa kollu çıtçıtlı badılerden aldım 5 li paket halinde yenidoğan aldım ben. tulumları 0 3 aylık aldım uzun kollu ama kalın - kadife fln degıl

bende herseyi 0-3 ay almayi dusunuyorum
Benim kocaya kalsa doğduktan sonra alacak herşeyi.
Bu adamlar neden boyle yaaa

Ay canım benim bence o kadar da beklemeyin Allah korusun tam 9 ay kalacaklar diye bir kaide yok,sen listeni falan yap son iki ay ne olacağı hiç belli olmaz. Kocişi de ikna edersin sen :))
Benim listem hazirda bir turlu ikna edemedim bu konu yuzunden kavga bile ettik dedim en sonunda bileziklerimi saticam goruceksin baya bagrdm kzdm ama yok nuh diyor peygamber demiyor adam

Şekeri tespit etmenin tek yolu şeker yüklemesi değil ki. Açlık tokluk şekeri, kan şekeri, insülin direncine bakılarak da anlasilabilir var mı yok mu.sekerr yuklemesini tek çözüm gibi görmek yanlış.
Gizli Şekeri Tespit etmenin en sağlık yöntemi tabi herkesin kendi tercihi

Kizlar ilk hamileligimde de 32. Haftada rapor alip izne ayrilmistim.o yuzden tecrubeliyim ucak konusunda.doktorumdan ucus yapabilir raporunu iki gun almistim.gorevliler kabul etmedi.ucus yapacaginiz gun almaliymissiniz raporu.ama cok sorun olmuyo.cunku havaalani doktoruna gidip tansiyon filan baktiriyosunuz formalite oluyo tabi.ordaki dr rapor veriyo.ben o sekilde ucmustum,aklinizda olsun

Bu gibi bir yanlışlık olmasın diye aç iken yapılıyor zaten o yüzden çıkan sonuç net ve şüpheye yer bırakmıyor..

Onceki mesajlara baktiysan canim ben 11 kg aldim. Iki arkadas da 9 kg almis. Yani moralini bozmana gerek yok.
bende 11 kilo aldım :) ama evdeyim sürekli istırahat ediyorum yürüyüş yasak hamileliğimn başından beri. dr.umda hızlı gidiyosun dedi ama napayım acmı kalayım :) yediğimi yakamıyorum sürekli uzandığımdan oda kiloya dönuyo doğumdan sonra inşallah zayıflıcaz kızlar kafaya takmaya hiiiiç gerek yok.ben kendimden geçtim önemli olan seyitim...

ben hamile kalmak için uğraşırken hep derdim bi hamile kalayım : diyetten göbekten nöbetten kurtulcam diye sevinirdim:) şu anda gerçekten 11 kılo aldım ama hiç derdim degıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…