- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.601
evet cnm bornovadayım..eve de işe de yakın..eşimin telaşını gözönüne alınca yakın olması işimize geldi..çünkü eşimin tek sıkıntısı hastanenin uzak olmaması :) (erkek mantığıyla sadece o kadarını düşünebiliyor :) )SiFa cevre yolundan 15 dakika uzaklikta canım. Ben bucadayim.tinaztepe hastanesi bucada daha yakin tabi bana. Eger serkan beyde dogum yapmazsam sanirim tercihim burdaki hastaneden yana olur. Sen bornovada mi oturuyorsun.
25.hafta 8 kilo aldımkızlar kaç kilo aldınız ben 70 ile baladım 80 i gördüm kendimi çok kötü hissediyorum
Bunun icin mi panik yapmisim ben diceksin. Aklina taktigina deymiyecek. Bende uctum 2 kere. Gorevliler cok anlayisli. Ama ustune metal iceren ayakkabi kiyafet giyme. Benim valizimi bile tasimayi teklif ettiler. Tek basima uctugum icin.
Yalniz bir arkadas demis 32 haftadan itibaren ucmak tamamen yasak. 27 sonrasi ancak doktor raporu ilr serbest. Hem havayolunun kuralini iyice ogren hemde dr.undan raporunu almayi unutma
gebzede anadolu saglık merkezi iyi diye duydum canım ben. burdan istanbuldan arkadaşım gidiyordu.Arkadaşlar izmitli olup özel akedemi hastanesine giden varmi acil yardimci olur musun yada özel bi hastanede iyi bildiğiniz bir doktor
benimde sivri baya baya belli oluyor artik mnbste otobste hemen herkz kalkp yer vermeye basladiaynı gidiyoruz seninle :) peki göbeğin nasıl? Benim sipsivri :)
hmm tesekkurler bilgilendirdigin icin :))istanbulda sıkıntı yaşanmaz zaten aynı gün bile beğendin bebek odası takımı alınabilir. küvet kova çok işe yarıyor ama çocuğun kilosu fazla olunca file kullnılmıyor bilgin olsun ilk oğlum 3.650 doğdu fileyi kullanamadık ağır olunca kovanın dibine değiyor.küvetin içine üstündeki kıyafetleri çıkarıp koyuyordum
Bu arada unutmusum kahvaltida zeytin yerine iki adet ceviz yenebilir.bi de aksam yemekten sonra ara ogun bir meyve bir avuc ici kuruyemis badem fistik kabak cekirdegi vs ama sadece bir avuc ici kadargunutmusum kahvt: 39662281 .!.:teşekkürler canım paylaştığın için.
yenidogan bebekler üşürmüş onun için hem uzun kollu çıtçıtlı hem kısa kollu çıtçıtlı badılerden aldım 5 li paket halinde yenidoğan aldım ben. tulumları 0 3 aylık aldım uzun kollu ama kalın - kadife fln degılHerkese merhaba araniza cok katilamiyorum arada takip etmeye calisiyorum.az kaldi kavusmamiza insallah bebeklerimize hayirlisiyla 3 ayi gecirirsek.ya benim arada anlik su gibi gelen akintim oluyo boyle bianda geliyo.sizde yasiyomusunuz bunu?
bide ufak tefek biseler almaya basladim ama yeni dogdugunda kisa kollumu uzun kollumu giyer bilemedim.kafam karisti nasil alacagimi ve 0_3 ay mi almaliyim siz nasil aldiniz arkadaslar?
Ahh ahhh bilmiyorlarki onlardan daha kurnazızz :))Bizim ki önlerin den geçerken koluma girip bir şeyler anlatmaya başlıyor,anlamıyorum sanıyor ama tabi farkındayım :))
bende herseyi 0-3 ay almayi dusunuyorumyenidogan bebekler üşürmüş onun için hem uzun kollu çıtçıtlı hem kısa kollu çıtçıtlı badılerden aldım 5 li paket halinde yenidoğan aldım ben. tulumları 0 3 aylık aldım uzun kollu ama kalın - kadife fln degıl
Bu adamlar neden boyle yaaaBenim kocaya kalsa doğduktan sonra alacak herşeyi.
Benim listem hazirda bir turlu ikna edemedim bu konu yuzunden kavga bile ettik dedim en sonunda bileziklerimi saticam goruceksin baya bagrdm kzdm ama yok nuh diyor peygamber demiyor adamAy canım benim bence o kadar da beklemeyin Allah korusun tam 9 ay kalacaklar diye bir kaide yok,sen listeni falan yap son iki ay ne olacağı hiç belli olmaz. Kocişi de ikna edersin sen :))
Gizli Şekeri Tespit etmenin en sağlık yöntemi tabi herkesin kendi tercihiŞekeri tespit etmenin tek yolu şeker yüklemesi değil ki. Açlık tokluk şekeri, kan şekeri, insülin direncine bakılarak da anlasilabilir var mı yok mu.sekerr yuklemesini tek çözüm gibi görmek yanlış.
Kizlar ilk hamileligimde de 32. Haftada rapor alip izne ayrilmistim.o yuzden tecrubeliyim ucak konusunda.doktorumdan ucus yapabilir raporunu iki gun almistim.gorevliler kabul etmedi.ucus yapacaginiz gun almaliymissiniz raporu.ama cok sorun olmuyo.cunku havaalani doktoruna gidip tansiyon filan baktiriyosunuz formalite oluyo tabi.ordaki dr rapor veriyo.ben o sekilde ucmustum,aklinizda olsunben dedım onu cnm 27 den sonramıymış o kural , bide doktor raporlarının da bellı bır geçerllik suresı varmış. raporu hem gdip hem donerken kullanmak için bu süre için de alınmış olması gereklı. araştırcam daha var nasıl olsa.
Bu gibi bir yanlışlık olmasın diye aç iken yapılıyor zaten o yüzden çıkan sonuç net ve şüpheye yer bırakmıyor..Şeker yüklemesini ben biraz tansiyon ölçümüne benzetiyorum. Tüm gün tuzlu yersin, yağlı, şekerli yersin. doğru düzgün su içmezsin, hareketsiz bir yaşamın olur. Akşamına "benim bi tansiyonumu ölçün, galiba tansiyonum çıktı" olur. o tansiyon ölçümünün sana bi faydası var mı? tansiyonun çıkacağı belli değil mi? Tabi olay bu kadar basit değil, metafor benimkisi.
bende 11 kilo aldım :) ama evdeyim sürekli istırahat ediyorum yürüyüş yasak hamileliğimn başından beri. dr.umda hızlı gidiyosun dedi ama napayım acmı kalayım :) yediğimi yakamıyorum sürekli uzandığımdan oda kiloya dönuyo doğumdan sonra inşallah zayıflıcaz kızlar kafaya takmaya hiiiiç gerek yok.ben kendimden geçtim önemli olan seyitim...Onceki mesajlara baktiysan canim ben 11 kg aldim. Iki arkadas da 9 kg almis. Yani moralini bozmana gerek yok.
ben hamile kalmak için uğraşırken hep derdim bi hamile kalayım : diyetten göbekten nöbetten kurtulcam diye sevinirdim:) şu anda gerçekten 11 kılo aldım ama hiç derdim degıl :)Niye begenmiyorsun ki kendini. Bence kilo alip da mutlu olacagimiz tek donemimizdeyiz. Bazen bende giyecek birsey bulamiyorum her sey kucuk geliyor artik. Ama bence göbüş çok tatli :) tabi su donem icersinde. Tadini cikart. Istedigini yiyorsun kimse sana cok yedin az yedin demiyor. Herkes sana karsi daha hassas davraniyor :) kendini sev :) göbüsünü de sev icinde bir melek var :)
aaah ahhhGünaydınnnnn :) evet hava çok güzel ama çıkıp gezemedjkten sonra bi anlamı yok
Kaç kilo ile hamile kaldın ?ben hamile kalmak için uğraşırken hep derdim bi hamile kalayım : diyetten göbekten nöbetten kurtulcam diye sevinirdim:) şu anda gerçekten 11 kılo aldım ama hiç derdim degıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?