2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mrb kızlar Demir ölçümünüzü düzenli yaptırıyomusunuz? Benim demirim 236 çıktı artık Demir hapını içmiycem dikkat edeceğim ne var henüz bilmiyorum yarın Dr a gidicem böyle bişeyle karşılaşan varmı benim bildiğim gebelerde Demir eksikliği olur genelde bende tam tersi oldu

insanoğlu işte çiğ süt emmiş diye boşa denilmiyo hiç kimse için kendini üzdüğüne değmez heleki böyle bi dönemde boşveerrrr

:) neysee yine bakmıyor oraya sana sarılıyo :) güzel güzel kadınları koyuyolar kocaman bende ordan geçerken eşime sarılıyom dikkatını dağıtıyorum napaaayımm :)) tam tersini yapıyomusuz
Bnimkiyle o konuda skntm yok biraz dinene cok duskun ne bayanlarla tokalasir nede bakar baktigi zamanda estagfrllah der kafayi cevirir falan

iyisin :) ben başlarda abarttım heralde biraz.. rüyamda patatesli börek görüp duruyodum tahmin et işte artık gerisini :) ne halde olduğumu
Valla ben bogazimdan hic sikamyrm ayni sey banada oluyordu ruyamda asure goruyordm falan ben canm ne istese yiyorum yolda bsey koksa dayanamiyorm hemen aliyorm gecen gece 2 de canim bi tantuni cekti duramyrm illa yemme lazm esim sipars verms bi guzel yemistm gece gece ayiptr soylemesi

Vala 200 kiloda olcak olsam genede kesemem heralde bogazima cok duskunum . Gecen gun esim dedi 50 tl limitin var gt kndine kyaft al valla dedim o limiti kyafte harcayamam gttm br dunya sey yedim hambrger pizza felaketim yaa

insanoğlu işte çiğ süt emmiş diye boşa denilmiyo hiç kimse için kendini üzdüğüne değmez heleki böyle bi dönemde boşveerrrr
Canim insan gercekten cok uzuluyo cunku baska bi memlekettesin ailen yok yaninda arkadas olarak gormuyosun kardesim diyosun ama ne yazikki boyle seylerle karsilasiyosun.
Bende artik uzmemeye calisiyorum kendimi baska seyler dusunuyorum yavrusum destek oluyo annesine..
Tepikleyip duruyo icerden:))

gecen gün rüyamda bir çilekli pasta yiyorum sabah bi kalktım nasıl canım istiyor ne tuhaf şeymiş bu aş ermek :) dayanamıyorum yaa :) bide ben çilekli pastadan pek hoşlanmazdım çikolatalı genelde :) nasılda rüyama girdi anlamadım.. eşim saolsun getirdi yedim seyitim nasıl tepikliyor yavruşum uçtu sevinçten :)

bazen düşüncesiz olabiliyo bu adamlar dünde ikimize nesguikli süt yaptım koydum ufak bi tepsiye içeriye girdim bi elimde tepsi bi elimle sehpayı çekmeye çalışıyorum bütün süt halıya döküldü bağırdım valla bu kadar da düşüncesiz olma görmüyomusun beni yardım etsene diye baktım gıkı çıkmıyo gitti bez le deterjan getirdi habire silmeye çalışıyo bunlara güvenip çocuk yapılmaz:):):):)

Ahh ahh güzel şeylerr :))

bu arada kızlar arkadaşım doğum yaptı 3 haftada 7 kilo verdi ve diyet bile yapmamış emziriyor çünkü. kiloları dert etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…