2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Alisveris merkezinde bebk magazalarina giriyorum adam beni brakip kaciyor resmen
aklıma ne geldi eşimle alışverişe çıkardık benim sevdiğim kotondur pullandbeardır .. markaların onunden geçerken elimi sıkı sıkı tutardı bırakmazzdı :) gidemezdim sonra kavgaya tutuşurduk :)

Ayni seyleri bende yasiyorum ne zaman victoria secret magzasi gorse hemen dikkatmi dagtmaya calsr sarilir falan

bu çok normal bir durum evdeyken iç çamaşırını çıkarmanı tavsiye ederim benim ilk gebeliğimde o sıkıntıyı yaşamıştım.evde rahattım en azından.
evde aynen bende pek takmıyorum ama işyerinde sabah bnmde aklıma ilk o geldi ve cıkardım üstümdeki kıyafet bol oldugu için ve içimde badi oldugu için kötü durmuyor şimdilik napim kaburgalarımın batmasından iyidir :)

Nasil basardin canim yaa nasil beslendin benim kilo alisim aksine cok hızlandı

ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum tatlı hamur işi yemiyorum çok canım çekerse azcık bişe yiyorum hergün yürüyüş yamaya çalışıyorum abur cuburu kestim bi ara Allah ne verdiyse yiyodum tabak tabak talı börek 1 ayda 5 kilo aldım keşke yemeseydim havadan kilo işte bide hamilelikte herşey kiloya dönüşüyor ona göre dikkat etmek gerek

eminönünde canım havuzlu han bende gidicem ins çok uyguna ve guzel kaliteli seyler var
tamam canım çok saol evet internettende okudum yazılanları çok uygun ve çok çeşit varmış hazır şehrimizde böyle bir avantaj varken değerlendirmek lazım göbüşler çok buyumeden tansiyonlar düşmeden :))

Nasil basardin canim yaa nasil beslendin benim kilo alisim aksine cok hızlandı

bide küçük porsiyon yiyorum mesela 2 kaşık pilav yemeklerden 3 4 kaşık o şekil diyet gibi yani bi tek sabah kalvaltıda kepek ekmeği yiyorum onun haricinde ekmek yemiyorum akşamda ekmek yok acıktığımda 1 elma yada 1 bardak su o yatıştıruyo bu arada bebiş için sağlıklı şeyler yiyorum yoğurt ceviz yumurta vs vs. akşam yatarken 1 bardak nesguikli süt bu şekilde yani

geçiyor bu haftalar bana cok şükür maşallah cok hızlı geçti.. inşallah hepimiz için hıphızlı geçer ozellikle sıkkıntılı olanların.. Allah yardımcımız olsun :)
Benim dusuk tehlikem oldugu zaman doktor beni 1 bucuk hafta hastanede yatirdi 1 ay yatmis gibi hissettim mecbur simdide evde yatiyorum yat allah yattt

Benim tansiyon hep dusuk zaten hic normal oldugunu hatirlamiyorum 8.4 8.6 çok sorun yasatmaz ins bana :/

Ayni seyleri bende yasiyorum ne zaman victoria secret magzasi gorse hemen dikkatmi dagtmaya calsr sarilir falan
:) neysee yine bakmıyor oraya sana sarılıyo :) güzel güzel kadınları koyuyolar kocaman bende ordan geçerken eşime sarılıyom dikkatını dağıtıyorum napaaayımm :)) tam tersini yapıyomusuz

kızlar artık bu aylardan sonra kilolarınızı dert etmeyin çünkü artık su içsek yarayacak dün 3 bardak su içtim karnım davul gibi oldu karnımız genişlemeye çok müsait artık yemenizini içmenizi kesmeyin sadece yuksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışın bence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…