2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

şuan düşünmemiz gereken tek şey içerdeki minikler gerisi teferruat :)

off hadi süt olmazsa nasıl gidecek peki bende kara kara bunu düşünüyorum
Ben simdiden cok sutlendim yaa gecen banyo yapiyordum gogus ucumda bisey gordum bune be dedim bi kopardim foşş diye sut akti şok oldum kaldm korktmda doktorada sordum sut kanalini kopartmssn dedi bsey olmaz dedi ama genede icim rahat degl :/

Ben simdiden cok sutlendim yaa gecen banyo yapiyordum gogus ucumda bisey gordum bune be dedim bi kopardim foşş diye sut akti şok oldum kaldm korktmda doktorada sordum sut kanalini kopartmssn dedi bsey olmaz dedi ama genede icim rahat degl :/

beni göğüslerde öyle fazla şişmedi sadece 75 kullanıyodum hafif dar gelmeye biraz taşmaya başladı o kadar arada sıkıyorum var mı bişe diye inşallah olur ya doğum sonrası çünkü bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum merak ediyorum o duyguyu

Bizede yasaktı ama bizimki dinlemedi :-@ allahtan bişi olmadı çok şükür

Bizimki de soruyo ne zamandan sonra yapmıcaz diye Bizim Allah'a şükür öyle bir sıkıntımız olmadı gebeliğin başından beri aynı düzen devam Benim gebelikten sonra arttı isteğim bir de öyle bir durum oldu

Bizede yasaktı ama bizimki dinlemedi :-@ allahtan bişi olmadı çok şükür

ister istemez oluyo doğal bişe elbette ama dikkat etmekte fayda var biraz açık olacak ama normal ilişki pozisyonu yani kadının altta ve yüzyüze olan pozisyon sakıncalıymış diğerleri de çok abartmamak koşuluyla olurmuş

İnş canim bende merak ediyorum vlla

Evet bende biliyorum. Ama sacma sapan pskoleji icine grdm hamileliktenmdr nedir o iş oldugu zaman oglumdan utaniyorum yapamiyorum ne alakaysa

aaa bende de vardı ucunda kabuk gibi oynamadım iyiki oynamamışım.. kurumasın diye yağ sürdüm ben gebeliğimin 4. ayından beri bebek yağı sürüyorum karnıma göğsüme maşallah çatlak hiç yok.

AMAN !! kopartma. Bu çatlak olayı ne zaman başlıyorki benim gobek cikti baya ama bn onemsemedim hic bir kere bile bisi surmedim hamile oldgmu ogrendgmden beri hala 1 tane catlak yok :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…