- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.681
bizimkide düşkün dininede erkek işte :) gözü kayıyo
Kizlarr slm ben 13 haftalik gebeyim.ama bu topige dahil olmk istiyorm. Bu 4. Gebeligim 3 dusugumsizin;(((belik olark bnden ondesinz tecrubelernzden yararlnmk istiyormmm.ikili test yaptm sonucu perss cikicak.olcumler soncclar cikinca mi yapilck.bide sizce cinsiiyetle ilgili Bi tahminde bulunurmuş.ve sizin bu erkn tahminlernz tuttumuu
canım ye tabiki afiyet bal şeker olsun ama ben kilodan ziyada bebeğime de zarar vermeyecek şeyler yemeye çalışıyorum benimde eşim abur cubur cips çekirdek felan yemeyi çok sever özellikle akşamları hiç boş durmaz birde bana da ikram eder zorla yedirmeye çalışır hatta. ama çoğu zaman ısrar etsede yemem ya da tadımlık yerim cunku içeriğinde katkı maddeleri bebişimize zarar veriyor. özellikle fastfood yicekler pis yaglardan, hijenik olmayan ortamlarda yapılıyor o yuzden avm lerde bile pek yemek yemem hamileliğinden beri çok acıkırsam corba içerim :)))Vala 200 kiloda olcak olsam genede kesemem heralde bogazima cok duskunum . Gecen gun esim dedi 50 tl limitin var gt kndine kyaft al valla dedim o limiti kyafte harcayamam gttm br dunya sey yedim hambrger pizza felaketim yaa
Bende 5 4dum ama evlendikten snra 61 e kadar ciktim dahada veremedm ne aliyordum ne veriyordum 60 da kaliyordum surekli ama hamile kalinca isler degstibende eski halimi istiyorum ne güzel bi deri bi kemiktim 50 kilo hey gidi günler heyy inşallah doğumdan sonra kendilinden düşerim bu kiloya
canım ye tabiki afiyet bal şeker olsun ama ben kilodan ziyada bebeğime de zarar vermeyecek şeyler yemeye çalışıyorum benimde eşim abur cubur cips çekirdek felan yemeyi çok sever özellikle akşamları hiç boş durmaz birde bana da ikram eder zorla yedirmeye çalışır hatta. ama çoğu zaman ısrar etsede yemem ya da tadımlık yerim cunku içeriğinde katkı maddeleri bebişimize zarar veriyor. özellikle fastfood yicekler pis yaglardan, hijenik olmayan ortamlarda yapılıyor o yuzden avm lerde bile pek yemek yemem hamileliğinden beri çok acıkırsam corba içerim :)))
sütyen kullanma rahat bırak bide yeşil mercimek tahin helvası rezene cayı süt yapıyormuş onlardan tüketmeye çalışbeni göğüslerde öyle fazla şişmedi sadece 75 kullanıyodum hafif dar gelmeye biraz taşmaya başladı o kadar arada sıkıyorum var mı bişe diye inşallah olur ya doğum sonrası çünkü bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum merak ediyorum o duyguyu
3 dusugum varKizlarr slm ben 13 haftalik gebeyim.ama bu topige dahil olmk istiyorm. Bu 4. Gebeligim 3 dusugumsizin;(((belik olark bnden ondesinz tecrubelernzden yararlnmk istiyormmm.ikili test yaptm sonucu perss cikicak.olcumler soncclar cikinca mi yapilck.bide sizce cinsiiyetle ilgili Bi tahminde bulunurmu..ve sizin bu erkn tahminlernz tuttumuu
Benimde kananmam oldu dusuk tehlikem vardi gecti ckk sukr ama smdide erken dogum tehlikem varms doktor 30 haftalara kadar dayanirsa ne mtlu sana dedi moralimi bozdubenim riskli gebelik olduğundan biz ögrendiğimzden beri kardeş gibiyiz :) (nasıl diyim bilemedim) dr da 3. ayda kanamam olunca yasakladı ama biz zaten yasaklamıştık kendimize:)
Orasi oyle canim ben de ilk hamileligimde 26 kilo aldim 9 aylikken gitti kilolar tamamen ama ilk baslarda bayaa tontik tontik gezdim hicbir kiyafetim olmadi ama sonucta gidiyobu arada kızlar arkadaşım doğum yaptı 3 haftada 7 kilo verdi ve diyet bile yapmamış emziriyor çünkü. kiloları dert etmeyin...
Benimde kananmam oldu dusuk tehlikem vardi gecti ckk sukr ama smdide erken dogum tehlikem varms doktor 30 haftalara kadar dayanirsa ne mtlu sana dedi moralimi bozdubaska doktorda yok ole bisi sacmalamis diyo hangisine inancagimi sasirdim (
en dogrus ama ben dayanamiyorum malesef doktora sordum abartmadgn surece sknti yok hamilelik bu kadar dusunmeyle ecmez dedi banacanım ye tabiki afiyet bal şeker olsun ama ben kilodan ziyada bebeğime de zarar vermeyecek şeyler yemeye çalışıyorum benimde eşim abur cubur cips çekirdek felan yemeyi çok sever özellikle akşamları hiç boş durmaz birde bana da ikram eder zorla yedirmeye çalışır hatta. ama çoğu zaman ısrar etsede yemem ya da tadımlık yerim cunku içeriğinde katkı maddeleri bebişimize zarar veriyor. özellikle fastfood yicekler pis yaglardan, hijenik olmayan ortamlarda yapılıyor o yuzden avm lerde bile pek yemek yemem hamileliğinden beri çok acıkırsam corba içerim :)))
Ya aynisi iste bana oldu bir an acaba ben mi yazdim bu mesaji dedim:) biri 7 ay durursa dua et dedi kendi doktorum yok oyle bir sey sacmalamis dedi kime inansan bilemedimBenimde kananmam oldu dusuk tehlikem vardi gecti ckk sukr ama smdide erken dogum tehlikem varms doktor 30 haftalara kadar dayanirsa ne mtlu sana dedi moralimi bozdubaska doktorda yok ole bisi sacmalamis diyo hangisine inancagimi sasirdim (
Ne bilim aciklamasini yapmadi okdr sormama ragmen baska doktorda oyle bisey yok icin rahat olsn dedi bnde allaha emant bekliyorm iste .neye göre erken doğum diyolar
canım bende çok az kilo aldım ama senin kadar az yemiyorum yiyemiyorum çünkü. sen nasıl doyuyorsun? hele ben bu aralar hiç doymuyorum. sen nasıl günde 4 öğün yiyorum. ara öğünlerde var( ara öğün 3-4 porsiyon meyve, ceviz, badem, fındıktan oluşuyor). yemek dersen bir tabak yetmiyor bana çogu zaman değil ki 3-4 kaşık yeticek mümkün değil. hemen başım dönüyor az yedim mi. ama ben makarna pilav hiç tüketmiyorum. yiyeceğim kekleri çikolataları sabah tüketiyorum. ekmekte günde en fazla bir dilim. birde en önemlisi ben çok çok az tuz tüketiyroum.bide küçük porsiyon yiyorum mesela 2 kaşık pilav yemeklerden 3 4 kaşık o şekil diyet gibi yani bi tek sabah kalvaltıda kepek ekmeği yiyorum onun haricinde ekmek yemiyorum akşamda ekmek yok acıktığımda 1 elma yada 1 bardak su o yatıştıruyo bu arada bebiş için sağlıklı şeyler yiyorum yoğurt ceviz yumurta vs vs. akşam yatarken 1 bardak nesguikli süt bu şekilde yani
en iyisi allaha dua etmek hepsinin dedigi boşYa aynisi iste bana oldu bir an acaba ben mi yazdim bu mesaji dedim:) biri 7 ay durursa dua et dedi kendi doktorum yok oyle bir sey sacmalamis dedi kime inansan bilemedim
canım vucudumuzda şekerin en üst düzeye çıktığı zaman kahvaltıdan hemen sonrasıymış o yüzden kekleri tatalıları sabah yememeye çalış bencecanım bende çok az kilo aldım ama senin kadar az yemiyorum yiyemiyorum çünkü. sen nasıl doyuyorsun? hele ben bu aralar hiç doymuyorum. sen nasıl günde 4 öğün yiyorum. ara öğünlerde var( ara öğün 3-4 porsiyon meyve, ceviz, badem, fındıktan oluşuyor). yemek dersen bir tabak yetmiyor bana çogu zaman değil ki 3-4 kaşık yeticek mümkün değil. hemen başım dönüyor az yedim mi. ama ben makarna pilav hiç tüketmiyorum. yiyeceğim kekleri çikolataları sabah tüketiyorum. ekmekte günde en fazla bir dilim. birde en önemlisi ben çok çok az tuz tüketiyroum.
kulaga hoş geliyor bence anlamida guzel :)) bizimkide yusuf eymen olucak allah ixin verirse :))kızlar benimde oğluşum adı inşallah Ömer Siraç olacak Siraç nur saçan anlamında peygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?