2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
AMAN !! kopartma. Bu çatlak olayı ne zaman başlıyorki benim gobek cikti baya ama bn onemsemedim hic bir kere bile bisi surmedim hamile oldgmu ogrendgmden beri hala 1 tane catlak yok :-/
annem diyor ki bnm çatlaklarım 4 5 aylıkken başladıydı . bi arkadaşımında 5 . 6. aylarında vardı hafif hafif .. inşallah bizde olmaz

Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın...
Düşüklerin niye oldu, bende 2 düşük yaptım şimdi kan sulandırıcı iğne ve ilaçla devam ediyorum şükür.

Burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya calışırız ama önce senin kendine yardımcı olman gerek.
Biliyorum ki korkuyosun ama korktukça hersey daha zora giriyor, o yüzden sakin olmaya calış, kötü şeyler hiç düşünme. Bebeğin seninle çünkü...

İkili sonucunda eminim ki güzel çıkacaktır, benim doktorum test yapacağım gün ölcümleri aldı teste gönderdi.
Cinsiyeti de 12.haftada öğrendim, kız dedi doktorum ve değişmedi hiç. Bazı doktorlar bu konuda çok iyi, bazılarıda görse bile belli bi süre söylemiyor.
Burda biçok arkadasın erken tahminleri tuttu ama sonradan değişenlerde oldu tabi....

günlük portakal suyu içen arkadaşlar bir günde içilmesi gereken maksimum miktar bir çay bardağı imiş aklınızda bulunsun gebelik şekeri açısından riskli.
amaannn ben kocaaa bir bardk iciyrmama 2 gundur korkudan icmiyrm haftaya seker yuklemem var

60, post: 39668018, member: 532495"]Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın...
Düşüklerin niye oldu, bende 2 düşük yaptım şimdi kan sulandırıcı iğne ve ilaçla devam ediyorum şükür.

Burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya calışırız ama önce senin kendine yardımcı olman gerek.
Biliyorum ki korkuyosun ama korktukça hersey daha zora giriyor, o yüzden sakin olmaya calış, kötü şeyler hiç düşünme. Bebeğin seninle çünkü...

İkili sonucunda eminim ki güzel çıkacaktır, benim doktorum test yapacağım gün ölcümleri aldı teste gönderdi.
Cinsiyeti de 12.haftada öğrendim, kız dedi doktorum ve değişmedi hiç. Bazı doktorlar bu konuda çok iyi, bazılarıda görse bile belli bi süre söylemiyor.
Burda biçok arkadasın erken tahminleri tuttu ama sonradan değişenlerde oldu tabi....
[/QUOTE]
Cevabin icin

Cevabin icin[/QUOTE]

Benimde kananmam oldu dusuk tehlikem vardi gecti ckk sukr ama smdide erken dogum tehlikem varms doktor 30 haftalara kadar dayanirsa ne mtlu sana dedi moralimi bozdu baska doktorda yok ole bisi sacmalamis diyo hangisine inancagimi sasirdim (
erken doğum riskin varsa o işlere ara verin canım.. benim rahimde bi anamoli olduğundan biz biliyorduk erken doğum riskli olacağını ve hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktık o işleri :)

sezeryan doğuma bakktım da Allahımmmm doktor kestikçe kesiyo ayyyy çok fena bişe sezeryandan da vazgeçtim normalde doğuramicam bu gidişle benimki içerde kalıcak anlaşılan

Cevabin için teşekkürler.evt zaten 11. Haftada cokkanamam oldu.simdi de siyah akintm var bebek iyiyms.umarim. saglikla dogururm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…