2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sezeryan doğuma bakktım da Allahımmmm doktor kestikçe kesiyo ayyyy çok fena bişe sezeryandan da vazgeçtim normalde doğuramicam bu gidişle benimki içerde kalıcak anlaşılan
ben 2 yil once izledim hala unutamiyrm sanirim 7 kat kesiyorlar gibi biseyler duymustum.keske bakmasaydin

erken doğum riskin varsa o işlere ara verin canım.. benim rahimde bi anamoli olduğundan biz biliyorduk erken doğum riskli olacağını ve hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktık o işleri :)
Ben hic istemigorumki canim cok caniyor ama bizimki duramiyor iki gunden fazla

Bildigin kurbanlik koyun gibi dogruyorlarr bnde dun izledim pisman oldum ins sezeryan olmam

ne var bana da Allah tarafından bi cesaret gelse de normal doğursam gerçekten kuşbaşı kuşbaşı doğruyo adam yaa :) ben kist ameliyatı oldum 5 sene önce 1 haftada iyileştim hiç ağrım olmadı dikişler estetikti hiç belli değil ben biraz da ona güvendim onun gibi olur diye ama hiç te sanmıyorum bu daha beter belli yaa

bendeki ne cesareti bilmiyorum ama normal dogumdannn zerre kadar korkum yok sezeryan olmasindaa okdrda nrmalndogm izlememe ragmn genede korkum yok

merak ettim işte off ya hepsinden korkuyorum napıcam bennnn
bnde korkuyrm valla dunde bi arkadsla konustum ilk sezeryanim cok ii gecmisti 2.dogumda 2 ay ayaga kalkamdim dedi basi fln donmus hep.gerci bn normal olsun istiyrm hem biraz sancim gelsin istiyrm,hissedeyim hemde bebek kndi gelmeli bnce sezeryan dogumlarda bebek stresli doguyor cnk cogu henuz doguma hazir olmuyorlar.bnce .eger sezeyan olucaksamda allahin izniyle once bebek gelmek istesin yoksa bi tarh alip ameliyata grmek istemiyrm.artik hayrlisi nyse o olsun demkten baska caremiz yok

bendeki ne cesareti bilmiyorum ama normal dogumdannn zerre kadar korkum yok sezeryan olmasindaa okdrda nrmalndogm izlememe ragmn genede korkum yok
bende epidural anestezi ile sezeryan istiyorum bebeğin ordan çıkışını ağlamasını görmek duymak ve hemen ona dokunmak istiyorum. muhtemelen normal olmaz benimki ama daha dr.la konuşmadım bu konuyu bakalım hayırlısı. bende normalden cok korkuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…