2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bakalım kısmet o zaman neyi gösterecek şimdiden sıkıntıya girmesek iyi yaa

Epidural normal yap ozaman. Sezeryan bebek icin hicte saglkli degl zaten sezeryan bi dogum bicimi degl bldgn ameliyat cocuk hazrlksz oluyor sudan cikmis balik gbi oluyor resmen ama normal dogrup sanci cekmek bebek icin cok iyimis tam hatrlamyrm ama cgerlernin gelsmesnde yardmci oluyorms sanrm sanci

canım vucudumuzda şekerin en üst düzeye çıktığı zaman kahvaltıdan hemen sonrasıymış o yüzden kekleri tatalıları sabah yememeye çalış bence
Canim sabah derken oglen sayilir :) kahvalti yapiyorum 1.30 2 saat sonra tüketiyorum ara ogun olarak. Ama peki tahin pekmez ya da bal yiyorum sabahlari onu da mi yememeliyim o zaman

tabi doğru diyorsun ben hemşireyim normal dogumada girdim sezeryanada ama inanın bana en korkutucusu normal :) ben cok etkilendim benim girdiğim doğum bide zor doğumdu anlatmayım sizide korkutmayım. sen haklısın kesinlikle bakalım dr.um ne derse onu yapıcam.

Ah oylede boylede cikicak nasil olsa :)

yarın e bebekte emzikler indirime giriyor kızlar haberiniz olsun aventin emziğini almayı düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…