2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben arapça bilmiyorum türkçe harflerle okusam oluyor mu telaffuzunda hata oluyor diyorlar içim rahat etmiyor oluyorsa ben de 9. Cüzü alayım.
Tatlım elbette türkçesinden okuyabilirsin...
Arapça harflerinden okumak en makbulu ise de senin endişelendiğin konu gereksiz merak etme
çünkü arapçasını okuyan insanlar da telaffuz konusunda çok hatalı olabiliyor..kimse mükemmel değil :)
inşaAllah arapçasından öğrenmek de nasip olur canım...
Allah kabul etsin 9.cüz senindir :)

Magazaya gidip gelmeyle ugrascagina kargo ode daha iyi sonucta olede bolede cebinden para cikicak :)
kargom geldi biraz once:)ama kova beyaz kuvet seffaf geldi ben takim siparis vermistim sankiaslinda dogru diyosun
sadece 2 gune bir siaris veriyorum indirimler toplu olmadigi icin tek tuk verince takiliyrm :)

kargom geldi biraz once:)ama kova beyaz kuvet seffaf geldi ben takim siparis vermistim sankiaslinda dogru diyosun
sadece 2 gune bir siaris veriyorum indirimler toplu olmadigi icin tek tuk verince takiliyrm :)
Bu kargo olayi neden hep skintili ebebekte ya eksik gelir ya yanls gelir anlamadm gtti :/

Oh cok şükür geldim mesajlarin sonuna...
Nefes nefese kaldim ayol...
Bi yandan anneme cene yetistiriom bi yandan sarj bitio...
Neyse ki bisey yokmus...
Kizlar karnim goguslerim un gibi dokuluyor...
Dun gece banyocuktan sonra karnima baktim amanin kactim aynadan bu kim diye
Masaallah 8 ay gibi olmusum
Bebe yagi elimden dusmuyor...
Atletimi bi kaldiriyorum toz gibi havada ucusuyor...
Yaglanip duruyorum pehlivan gibi...
Gece adamin ellerinden kaydim

ahah allah iyiligini versin senin yuzunden oluyorsum gulmee tuttu tukuruk bogazimdq kaldi

selam bayanlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarınız nasıl çıktı bana 75 grlık yükleme yapıldı biraz yüksek çıktı benim yaş ve kilo biraz fazla olunca herşey yüksek çıkıyor ama canımı sıkmamaya çalışıyorum diyet ve yürüşe başladım

ahah allah iyiligini versin senin yuzunden oluyorsum gulmee tuttu tukuruk bogazimdq kaldi
Kiz helallll
Bebis az hoppacik yapti annesi...
Ben cok neseliyim elhamdulillah...
Dun gunduz yine dus aldim evde kimse yoktu
Gebis taytim da ipte balkonda asiliydi
Esim aradi o sirada tuh dedim taytim balkonda
Karsida da insaat var
E hatun bornozlami cikcan balkona dedi
Ba ba ettigi lafa bak
Hee hazir cikmisken iscilere bi selam cakarim dedim adam koptu kaldi orda

Benim adam olsa +18 sayar sayar dururdu

İnan ki süpersin

Yani burda şu kadar kilo aldım kötüyüm yazan annişlerimize çok üzülüyorum...
yada dip boyam çıktı çirkinim...

bir kere hamileyiiiiizzz elbette kilo alacağız.. herkes bünyesine göre alıyor kimi 5 le kapatır kimi 20 yle...
çünkü hamilelikte dolaşım sistemimiz yavaşlıyor her şeyden önce...
emin olun emzirirken , bebişle uğraşırken hepsi gidecek

üzmeyin şu canınızıııı , minnoşlar getiriyoruz dünyaya :)

Benimde kargom dun geldi ayni şekilde canım,kuvetide beyaz sipariş vermiştim kovayida.küvet şeffaf geldi kova beyaz.

Hakikaten maaşAllahınız var yani...
bi girdim aman Allahım ne ara yazmışlar bunca mesajı dedim :))
çenelere kuvvet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…