2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde kargom dun geldi ayni şekilde canım,kuvetide beyaz sipariş vermiştim kovayida.küvet şeffaf geldi kova beyaz.
Benim kargolarimda olumsuz bisey olmadi canim ya eksik de gelmedi renklerde istediklerimdi sasirdim simdi.
Guvenilir bi site diyodum bende..

Sizi daha sık alalım buraya geriden geriden kalmayınn :) tabi herkes biz gibi boş gezmiyor bendeki de laf :))))
inan daha sık gelmeye telefonum izin vermiyor
artık kk ya giremiyorum telefondan...
atıyor resmen site beni...
pc ye de baktıkça buralardayım işte.
estağfurullah canııım

Allah'ima sukurler olsun kisalma yada acilmam yok kizim gayet iyii. Alttan elle degil vajinal ulturasonla baktilar o baski hisside olur sonucta orda artik 24 haftalik bi bebek var ve sende zayifsin dedi. Kasilmalarin devam ediyor mu dedi hayir dedim magnezyumu kullandigimdan beri bsey yok dedim. Tamam az olursada artik problem degil ama duzenli araliklarla olursa sorun olur dedi. kan idrar verdim tertemiz cikti enfeksiyonda yok. Nstde agrida cikmadi. Simdi geldik evimize yatiyoruz :)
Tum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim canlar. Cok sukur Rabbime hicbisey korktugum gibi olmadi :)))

Canim sabah donlari oglen sayilir :) kahvalti yapiyorum 1.30 2 saat sonra tüketiyorum ara ogun olarak. Ama peki tahin pekmez ya da bal yiyorum sabahlari onu da mi yememeliyim o zaman
Canim miktarlari var hepsinin ama ben zaten yemedigim icin onlari sormadim cok abartmadan normal ye bisey olmaz heralde

merhaba kızlar bende bugün şeker yüklemesini yaptırdım 50gr. İnşallah sonucu da güzel çıkar da 100lüğe gerek kalmaz çünkü 1 saat sonra çıkardım en fazla o kadar durabildim kanı verdim Allah tan.

onlar beni görseler hallerine şükredecekler haberleri yok

Oohhh çok şükür :)

Oh çok şükür. Çok geçmiş olsun canım. :)

Kızlar e bebekten verdiğim siparişler geldi hepsi çok güzel, ama sütyenler aşırı büyük kafam girer içine yani :) iade etmek istiyorum sıkıntı çıkarırlar mı? Sizden iade eden v e parası tekrar karta yüklenen oldu mu?

Cvp yazın lütfen cok hastayim ateşim var Dr AMOKLAVİN verdi antibiyotik kesinlikle kullanman lazım dedi aranızda kullanan oldumu lütfen Cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…