- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.801
Bende de eksik yok canım ama iste küvet şeffaf geldi kova beyazBenim kargolarimda olumsuz bisey olmadi canim ya eksik de gelmedi renklerde istediklerimdi sasirdim simdi.
Guvenilir bi site diyodum bende..
Doktor verdiyse kullan korkma. Bana dikis attiklarinda dayamadiklari antibiyotik kalmadı. Ates de kotudur bebek icinCvp yazın lütfen cok hastayim ateşim var Dr AMOKLAVİN verdi antibiyotik kesinlikle kullanman lazım dedi aranızda kullanan oldumu lütfen Cvp
hadi ins. dielim yoksa diyet fln hic bana gore seyler diilBen de cok icmistim canim sekerim yuksek cikti cok etkilermis meyve sekefi oldugu icin.biaktigin iyi olmus haftaya kadar etkisi azalir
Bnde agri kesici ates dusurucu kullanmistim bsey olmadi cok sukur doktor verdiyse kullan canim cok stres ypma kndineCvp yazın lütfen cok hastayim ateşim var Dr AMOKLAVİN verdi antibiyotik kesinlikle kullanman lazım dedi aranızda kullanan oldumu lütfen Cvp
Çok şükür canım dinlen bol bol ozaman.
Evet zor bi durum ve karar olmuş canım,hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallah.Rabbim yardimcin olsun.Selam kızlar nasılsınız.
Ben bugün temizlik yaptım ki hafta sonu eşimle kızımla güzel vakit geçirebilmek için.
Yoruldum yeni müsait olabildim.
Ama kafam allak bullak.
2013 Eylül ayına kadar tüzel bir kurumda işçi kadrosunda güzel şartlar altında tam 13 yıl çalıştım.
2012 senesinde yönetim değişti ve birçok kişinin yasal haklarını ödeyerek işten çıkarttı.
Bunlardan biri de bendim ama ben çıkıpta sevinenlerdendim çünkü emeklilik için 4500 günlük primim dolmuştu. Söylemesi ayıp tam 45 bin lirada tazminatımı almıştım.
Ama yinede fazla mal göz çıkartmaz diye haksız çıkartma olduğu için dava açtık, davayı kazandım, geçen ayda temyizden çıktı dosyam ve iş yerim eve işe iademin kabul olduğuna dair ihbar göndermiş.
(avukatım akrabam)
Avukatımla görüştüm eğer kabul etmiyorum dersen 45 bin harici davadan kazandığım 30 bini alamayacağım.
Kabul ediyorum desem ben günümü doldurdum emeklilik için, şükür rabbime evim var, arabam var, eşim devlet memuru.
Kabul ediyorum dersem gidip çalışacağım ama 13 yıl aynı kurumda çalıştım bir 13 yıl daha çalışmak istemiyorum evde çocuklarımla ilgilenmek bana çok daha akıllıca ve mantıklıca geliyor.
Tamam maaşlarımız az değildi, söylemesi ayıptır 2013 eylülde çıkarken 2400 alıyordum şimdi girsem muhtemelen 2600 civarı alırım.
Ama bunun 700-800 ü en az bakıcı parası, en az 500 de kızımın etüt parası, araba ile gidip gelmek zorunda olduğum için benzini, benim harçlığıma da 500 de. 1700. 800-900 tl. için hergün gidip gelmek, çocuklarımdan ayrı kalmak mantıklı gelmiyor bana.
Birde neden çıkartılan onca kişi içinden sadece ben....
Haaa beni severlerdi ama bundan eminim, işimi çok beğenirlerdi bundan da eminim ama ben çalışmak istemiyorum.
Kabul etmiyorum dersem yargıtayın onadığı 30 bini alamayacağım.
Kabul ettim diyelim 15 güne kadar geri başlayacağım ve 27-28 haftalık hamile olacağım. 4-7 hafta sonra doğum iznim başlayacak.
Ya sonrası...
Offffffffffff rabbim bir çok kişiden beni geri istiyorlarsa bunda da bir hayır göndermiştir.
Kafam çok karışık karışık anlatmış olabilirim bana dua edin lütfen.
Haftaya avukatım kabul ediyoruz ihbarı çekecek ve çekerken yazıda hamile olduğumu belirtecek, keşke diyorum hamileyim diye almaktan vazgeçip paramı ödeseler.
Bir taraftan da kim bilir rabbim ileriki kaderime ne yazdı da bu kararı almalarına vesile oldu.
canm mantikli olani yazmissin aslinda cocuklarinla vakit gecirmen daha ii bence sonuctta eko.olarakta zor durumda diilmissin.bence hamile oldugunu ustune basa basa bildirsin avukatin belkide bu yuzden vazgecebilirler.gerci sonuctada kisa bir sure sonra izne ayrilcaksin 30 bini kaybetmektense dogum iznine kadar basla derim.snrasi icin Hayirlisi olsun ins.Selam kızlar nasılsınız.
Ben bugün temizlik yaptım ki hafta sonu eşimle kızımla güzel vakit geçirebilmek için.
Yoruldum yeni müsait olabildim.
Ama kafam allak bullak.
2013 Eylül ayına kadar tüzel bir kurumda işçi kadrosunda güzel şartlar altında tam 13 yıl çalıştım.
2012 senesinde yönetim değişti ve birçok kişinin yasal haklarını ödeyerek işten çıkarttı.
Bunlardan biri de bendim ama ben çıkıpta sevinenlerdendim çünkü emeklilik için 4500 günlük primim dolmuştu. Söylemesi ayıp tam 45 bin lirada tazminatımı almıştım.
Ama yinede fazla mal göz çıkartmaz diye haksız çıkartma olduğu için dava açtık, davayı kazandım, geçen ayda temyizden çıktı dosyam ve iş yerim eve işe iademin kabul olduğuna dair ihbar göndermiş.
(avukatım akrabam)
Avukatımla görüştüm eğer kabul etmiyorum dersen 45 bin harici davadan kazandığım 30 bini alamayacağım.
Kabul ediyorum desem ben günümü doldurdum emeklilik için, şükür rabbime evim var, arabam var, eşim devlet memuru.
Kabul ediyorum dersem gidip çalışacağım ama 13 yıl aynı kurumda çalıştım bir 13 yıl daha çalışmak istemiyorum evde çocuklarımla ilgilenmek bana çok daha akıllıca ve mantıklıca geliyor.
Tamam maaşlarımız az değildi, söylemesi ayıptır 2013 eylülde çıkarken 2400 alıyordum şimdi girsem muhtemelen 2600 civarı alırım.
Ama bunun 700-800 ü en az bakıcı parası, en az 500 de kızımın etüt parası, araba ile gidip gelmek zorunda olduğum için benzini, benim harçlığıma da 500 de. 1700. 800-900 tl. için hergün gidip gelmek, çocuklarımdan ayrı kalmak mantıklı gelmiyor bana.
Birde neden çıkartılan onca kişi içinden sadece ben....
Haaa beni severlerdi ama bundan eminim, işimi çok beğenirlerdi bundan da eminim ama ben çalışmak istemiyorum.
Kabul etmiyorum dersem yargıtayın onadığı 30 bini alamayacağım.
Kabul ettim diyelim 15 güne kadar geri başlayacağım ve 27-28 haftalık hamile olacağım. 4-7 hafta sonra doğum iznim başlayacak.
Ya sonrası...
Offffffffffff rabbim bir çok kişiden beni geri istiyorlarsa bunda da bir hayır göndermiştir.
Kafam çok karışık karışık anlatmış olabilirim bana dua edin lütfen.
Haftaya avukatım kabul ediyoruz ihbarı çekecek ve çekerken yazıda hamile olduğumu belirtecek, keşke diyorum hamileyim diye almaktan vazgeçip paramı ödeseler.
Bir taraftan da kim bilir rabbim ileriki kaderime ne yazdı da bu kararı almalarına vesile oldu.
Bazi arkadaslar da eksik geldi demis sasirdim da ondan dedim canimmBende de eksik yok canım ama iste küvet şeffaf geldi kova beyaz
Evet zor bi durum ve karar olmuş canım,hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallah.Rabbim yardimcin olsun.
canm mantikli olani yazmissin aslinda cocuklarinla vakit gecirmen daha ii bence sonuctta eko.olarakta zor durumda diilmissin.bence hamile oldugunu ustune basa basa bildirsin avukatin belkide bu yuzden vazgecebilirler.gerci sonuctada kisa bir sure sonra izne ayrilcaksin 30 bini kaybetmektense dogum iznine kadar basla derim.snrasi icin Hayirlisi olsun ins.
ben de biraz takintiliyimdir bu renk konularinda magazaya gtsem degistirirler mi acbaBenimde kargom dun geldi ayni şekilde canım,kuvetide beyaz sipariş vermiştim kovayida.küvet şeffaf geldi kova beyaz.
Başlarsam da 30 binin 10 binini alacağım ama kim bilir kaç yıl daha maaş alacağım.
20 bin 8 aylık maaş.
Karar verememek en kötüsü söylemesi almayı planladığım 30 binle 100 bini geçkin param olacak, arsa alıp iki kızımın eğitimine yatıracaktım.
Ee şimdi 30 binden olmak var.
Pirimimde doldu.
Hiç karar veremiyorum ama avukatım kabul etmek zorundayız diyor.
Dur bakalım belki gerçekten sana ihtiyaçları varsa hamile olduğun için kabul etmeyip paranı geri iade edeceklerdir diyor. O zaman istediğim gibi olur.
Ama gidip çalışırsam da bakıcı ara, kızıma etüt ara, hergün koşturmaca ile işe git gel, çocuklarıma verimli olabilir miyim.
Offfffffff dua edin bana hakkımda hayırlısı olsun. Benim evlatlarım hakkında.
Canım Amoklavin ben kullanmadım bence kandın doğumcuya sor onda sonra içCvp yazın lütfen cok hastayim ateşim var Dr AMOKLAVİN verdi antibiyotik kesinlikle kullanman lazım dedi aranızda kullanan oldumu lütfen Cvp
aynen benim küvette şeffaf geldi beyaz istemiştim neyse artık olan oldu :)kargom geldi biraz once:)ama kova beyaz kuvet seffaf geldi ben takim siparis vermistim sankiaslinda dogru diyosun
sadece 2 gune bir siaris veriyorum indirimler toplu olmadigi icin tek tuk verince takiliyrm :)
Oh cok şükür geldim mesajlarin sonuna...
Nefes nefese kaldim ayol...
Bi yandan anneme cene yetistiriom bi yandan sarj bitio...
Neyse ki bisey yokmus...
Kizlar karnim goguslerim un gibi dokuluyor...
Dun gece banyocuktan sonra karnima baktim amanin kactim aynadan bu kim diye
Masaallah 8 ay gibi olmusum
Bebe yagi elimden dusmuyor...
Atletimi bi kaldiriyorum toz gibi havada ucusuyor...
Yaglanip duruyorum pehlivan gibi...
Gece adamin ellerinden kaydim
hayırlısı olsun cnmm.. herkesin bütçesi imkanları geçim parası farklı istekleri farklı o yüzden biz ne desek sen kadar ii karar veremeyiz.
ben mesela bankacıyım daha 5 yıldır çalışıyorum bebek için işi bırakıcam planım bu.
senın hakkında da hayırlısı ne ise o olsun inş..
maşallah sanaaaa :)Minik oğlum ABLAlarına ve ARKADAŞlarına merhaba demek istiyormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?