- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.821
oohh cok şükür ne güzel haberler... yarın inşallah güzel haberleri bende alırım.. cok sevindim adına Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah :)Allah'ima sukurler olsun kisalma yada acilmam yok kizim gayet iyii. Alttan elle degil vajinal ulturasonla baktilar o baski hisside olur sonucta orda artik 24 haftalik bi bebek var ve sende zayifsin dedi. Kasilmalarin devam ediyor mu dedi hayir dedim magnezyumu kullandigimdan beri bsey yok dedim. Tamam az olursada artik problem degil ama duzenli araliklarla olursa sorun olur dedi. kan idrar verdim tertemiz cikti enfeksiyonda yok. Nstde agrida cikmadi. Simdi geldik evimize yatiyoruz :)
Tum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim canlar. Cok sukur Rabbime hicbisey korktugum gibi olmadi :)))
Faturanla git değiştirirler canım sitesinde yazıyor online alışverişte mağazadan değişim imkânı diye,bizimkinide eşim değiştirecek.bende takintiliyim dünden beri beynimi kemirdi durdu.ben de biraz takintiliyimdir bu renk konularinda magazaya gtsem degistirirler mi acba
magazayada iade edebiliyorsun diye biliyorum yakınsa daha kolay olurKızlar e bebekten verdiğim siparişler geldi hepsi çok güzel, ama sütyenler aşırı büyük kafam girer içine yani :) iade etmek istiyorum sıkıntı çıkarırlar mı? Sizden iade eden v e parası tekrar karta yüklenen oldu mu?
Iyi aksamlar guzel annisler,size bi sey sorcam bende kasilmalr oluyor gunde 3 kez falan ve 10 15 saniye sonra geciyor ve cok sukur ki agri falan olmuyor sadece karnimin ya sol ya da sag tarafi hafif sisiyor top gibi geriliyor ve rahatsizlik veriyor 10 saniye falan sonra geciyor ve bebis tekmeliyor acaba bebek hareketli oldugu icinmi oluyor? internette arastirdim normal oldugu yaziyor braxton hicks kasilmalariymis, sizde de oluyormu? doktorumu arayip sorayimmi?
Tesekkur ederim cevabin icin bende hem uzun hem kisa kollu aldim kac tane olsa ne kadar giyer bilemedim 0_3 ayi.bakicaz artik vebis dogduktan sonra ihtiyaca gore almak daha mantikli galiba bi kisminida.yenidogan bebekler üşürmüş onun için hem uzun kollu çıtçıtlı hem kısa kollu çıtçıtlı badılerden aldım 5 li paket halinde yenidoğan aldım ben. tulumları 0 3 aylık aldım uzun kollu ama kalın - kadife fln degıl
Yalniz degilmisim bu konuda benim esimde ayni.cok abartiylsun bigunluk is ne varki diyo ben dayanamayip aliyorum.daha erken biraz zaman gecsin diyo.yahu erkenimi kalmis bebis olmus 6 aylikBende bir tek benim kocam böyle saniyordum. Kizima sunu alalim bunu alalim diyorum alma kizima bir sey daha erken hep kisliklar var Diyoor. Istanbula gidicem insaallah haftaya anaciğimla alirim artik.
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlaar anlamıyorum valla. Karnımız burnumuzda ordan oraya gezdirecekler anlaşılan. Mağazalarda doğurucaz.Yalniz degilmisim bu konuda benim esimde ayni.cok abartiylsun bigunluk is ne varki diyo ben dayanamayip aliyorum.daha erken biraz zaman gecsin diyo.yahu erkenimi kalmis bebis olmus 6 aylik
Cok sag ol cevabin icin canim martin 12de randevum var dedigin gibi gidince sorarim insallah hic bir sorunumuz olmaz canim saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimiziCanım bende de ara ara oluyor,
Doktorum normal olduğunu söyledi, rahim kendini yavas yavas hazırlıyor dedi.
Ara ara ve ağrısız olursa korkma ama sık sık ve ağrılı olursa hemen gel demişti.
Magnezyum+kalsiyum yazmıştı, şimdi günde 1-2 kere oluyor.
Korkma yani normaldir, ama doktoruna danış gittiğinde canım...
Ben her hafta sonu geliyorum ç.kaleye formasyon için. Son zamanlar nasıl olcak bilmiyorum valla.ayyy kıyamammm keşke çanakkalede olsaydın da bana gelseydin
Ay yok baslama sen cocuklarina bak. 13 yil daha sanki cok fazlaaa
Ilk 3 ay 3 kutu ictim cnm...Kızlar Cvp verin lutfennnn
Cnm bnm tam tetsine gebeligin sikintisini sen çekeceğin icin bunu karsi taraf kullanabilir cekilmen icin...Karar verememek en kötüsü söylemesi almayı planladığım 30 binle 100 bini geçkin param olacak, arsa alıp iki kızımın eğitimine yatıracaktım.
Ee şimdi 30 binden olmak var.
Pirimimde doldu.
Hiç karar veremiyorum ama avukatım kabul etmek zorundayız diyor.
Dur bakalım belki gerçekten sana ihtiyaçları varsa hamile olduğun için kabul etmeyip paranı geri iade edeceklerdir diyor. O zaman istediğim gibi olur.
Ama gidip çalışırsam da bakıcı ara, kızıma etüt ara, hergün koşturmaca ile işe git gel, çocuklarıma verimli olabilir miyim.
Offfffffff dua edin bana hakkımda hayırlısı olsun. Benim evlatlarım hakkında.
Cnm bnm tam tetsine gebeligin sikintisini sen çekeceğin icin bunu karsi taraf kullanabilir cekilmen icin...
Bence kabul dilekcene hamile oldugunu belirt ve dumduz devam et isine...
Bir suredir evde oldugun icin sana koyuyor anliyorum ana inan ki dogumdan sonra iznin bitince bir aya kalmadan eski calisma enerjine kavusucaksin...
Çocuklarının daha rahat bir gelecege sahip olmasi icin az daha sabir cnm...
Bu arada benide evlatlik alsana
İci sıkılan daralan varmi böyle sorulara hep benden geliyo hayirlisiyla bi atlatsaydik hamileligi iyice kötü olcam diye korkuyorum
Tetikliyor ama simdilik bisey olmamis cnm cogalirsa yatiririz haataneye dedi ins bisey olmaz sag saglim bi alsak kucagimuza hepimiz rahatliycaz insGecmis olsun cnm dikkat et. Sanci ciktiysa bu acilmayi tetiklemiyormu pekii?
Est hicbisey benden degil Cenabi Haktan...haha güldürdün beni.
Manevi yönden senden öğrenecek çok şey var.
Sen al beni.
Valla bilmiyorum inan çok çooooooooooooook kötü bir karar aşaması canım.
Hamile olduğumu bilmiyorlar, zaten çıkartılırken de sevilerek çıkartıldığımı söylemişlerdi onun için geri çağırıyorlar.
Eşim ben ve avukatımız gidip konuşacağız, senin güzel kabinden geçecek dualara çok ihtiyacım var.
Para umrumda değil inan, çocuklarımı düşünüyorum.
Zatan ilk yıl kolay geçer, şimdi gitsemde 1 ay sonra doğum iznim başlar, sonrada raporlarla 4 ay vs. bakarım kızıma, olmadı ücretsiz izinde alırım. Ücretsiz alamasam da ilk 6 ay 2,5 sonraki 6 ayda 4 te evde olacağım.
Sonraki seneleri bilemiyorum.
Alıştım da evime. Düzenime.
Dua et bana lütfen.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?