2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oohh cok şükür ne güzel haberler... yarın inşallah güzel haberleri bende alırım.. cok sevindim adına Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah :)

magazayada iade edebiliyorsun diye biliyorum yakınsa daha kolay olur

Iyi aksamlar guzel annisler,size bi sey sorcam bende kasilmalr oluyor gunde 3 kez falan ve 10 15 saniye sonra geciyor ve cok sukur ki agri falan olmuyor sadece karnimin ya sol ya da sag tarafi hafif sisiyor top gibi geriliyor ve rahatsizlik veriyor 10 saniye falan sonra geciyor ve bebis tekmeliyor acaba bebek hareketli oldugu icinmi oluyor? internette arastirdim normal oldugu yaziyor braxton hicks kasilmalariymis, sizde de oluyormu? doktorumu arayip sorayimmi?

Canım bende de ara ara oluyor,
Doktorum normal olduğunu söyledi, rahim kendini yavas yavas hazırlıyor dedi.
Ara ara ve ağrısız olursa korkma ama sık sık ve ağrılı olursa hemen gel demişti.
Magnezyum+kalsiyum yazmıştı, şimdi günde 1-2 kere oluyor.
Korkma yani normaldir, ama doktoruna danış gittiğinde canım...

Tesekkur ederim cevabin icin bende hem uzun hem kisa kollu aldim kac tane olsa ne kadar giyer bilemedim 0_3 ayi.bakicaz artik vebis dogduktan sonra ihtiyaca gore almak daha mantikli galiba bi kisminida.

Bende bir tek benim kocam böyle saniyordum. Kizima sunu alalim bunu alalim diyorum alma kizima bir sey daha erken hep kisliklar var Diyoor. Istanbula gidicem insaallah haftaya anaciğimla alirim artik.
Yalniz degilmisim bu konuda benim esimde ayni.cok abartiylsun bigunluk is ne varki diyo ben dayanamayip aliyorum.daha erken biraz zaman gecsin diyo.yahu erkenimi kalmis bebis olmus 6 aylik

Yalniz degilmisim bu konuda benim esimde ayni.cok abartiylsun bigunluk is ne varki diyo ben dayanamayip aliyorum.daha erken biraz zaman gecsin diyo.yahu erkenimi kalmis bebis olmus 6 aylik
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlaar anlamıyorum valla. Karnımız burnumuzda ordan oraya gezdirecekler anlaşılan. Mağazalarda doğurucaz.

Cok sag ol cevabin icin canim martin 12de randevum var dedigin gibi gidince sorarim insallah hic bir sorunumuz olmaz canim saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi

Ay yok baslama sen cocuklarina bak. 13 yil daha sanki cok fazlaaa

Benimde içimden başlamamak geliyor.

Ama gidip konuşacağım, hamileyim size faydam olmaz gebeliğim riskli geçiyor başladıktan 1 gün sonra bile rapor alabilirim diyeceğim ki almasınlar paramı versinler.

Kızlar Cvp verin lutfennnn
Ilk 3 ay 3 kutu ictim cnm...
Bebege hicbir zarari yok tam tersine dr yazdiysa kesinlikle icmen gerekir...
5 gun duzenli icmelisin yarida kesmek yok...
Penisilin icerikli antibiyotiklerin gebelikte bir zarari yok cnm
Aqumentin di benim antibiyotigim

Son düzenleme:
Cnm bnm tam tetsine gebeligin sikintisini sen çekeceğin icin bunu karsi taraf kullanabilir cekilmen icin...
Bence kabul dilekcene hamile oldugunu belirt ve dumduz devam et isine...
Bir suredir evde oldugun icin sana koyuyor anliyorum ana inan ki dogumdan sonra iznin bitince bir aya kalmadan eski calisma enerjine kavusucaksin...
Çocuklarının daha rahat bir gelecege sahip olmasi icin az daha sabir cnm...

Bu arada benide evlatlik alsana

haha güldürdün beni.

Manevi yönden senden öğrenecek çok şey var.

Sen al beni.

Valla bilmiyorum inan çok çooooooooooooook kötü bir karar aşaması canım.

Hamile olduğumu bilmiyorlar, zaten çıkartılırken de sevilerek çıkartıldığımı söylemişlerdi onun için geri çağırıyorlar.

Eşim ben ve avukatımız gidip konuşacağız, senin güzel kabinden geçecek dualara çok ihtiyacım var.

Para umrumda değil inan, çocuklarımı düşünüyorum.

Zatan ilk yıl kolay geçer, şimdi gitsemde 1 ay sonra doğum iznim başlar, sonrada raporlarla 4 ay vs. bakarım kızıma, olmadı ücretsiz izinde alırım. Ücretsiz alamasam da ilk 6 ay 2,5 sonraki 6 ayda 4 te evde olacağım.

Sonraki seneleri bilemiyorum.

Alıştım da evime. Düzenime.

Dua et bana lütfen.............

Est hicbisey benden degil Cenabi Haktan...

Dua ederim tabi etmem mi... daha okurken ediyordum zaten durumuna...
Valla cnm ne diyeyim... Benimde emekliliğime az var ama 5 senedir evdeyim hic cesaretim yok calismaya...
Yinede diyorum ki bi baslasam ben tam iskoligim firtina gibi olcam yine...
Ama bu sefer bebisimi anneme birakamam artik baya saglik sorunlari var annemin yaslandi da...
Bakalim Rabbim kerimdir...

Demek istedigim sevilen bir eleman olman güzel masaallah...

Nazini cekerler buyuk ihtimal...
Aslinda gelecek icin tevekkul etmek en guzeli...
Ihtiyaciniz da yokmus elhamdulillah
Iki kizininda yaninda olman en guzeli...
Hakikatten zor karar cnm bnm...
Esinle güzel bi sekilde her iki durumu fayda zarar listesi yapip istisare ederseniz eminim Cenabi Hak dogru olana kalbinizi acar...
Birde istihareye yat istersen
Hadi bakam ALLAH hakkinizda hayirli olan ameli nasip etsin size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…