- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.841
Ay pofudukcum sorma gunlerdir geceleri bile pencere aciyorum otururken...Ay kızlar bana sıcak basıyor oyyyy
banada geliyor ara sira o anda soyunasim geliyor.ben terleme engelliyimdir normalde ama ates bastiginda aninda terliyrm.bide enfeksiyon cikti son 3-5 gundur kendimi sicak tutmaya calisiyrm ayaklarda 2 kat corapAy kızlar bana sıcak basıyor oyyyy
Est hicbisey benden degil Cenabi Haktan...
Dua ederim tabi etmem mi... daha okurken ediyordum zaten durumuna...
Valla cnm ne diyeyim... Benimde emekliliğime az var ama 5 senedir evdeyim hic cesaretim yok calismaya...
Yinede diyorum ki bi baslasam ben tam iskoligim firtina gibi olcam yine...
Ama bu sefer bebisimi anneme birakamam artik baya saglik sorunlari var annemin yaslandi da...
Bakalim Rabbim kerimdir...
Demek istedigim sevilen bir eleman olman güzel masaallah...
Nazini cekerler buyuk ihtimal...
Aslinda gelecek icin tevekkul etmek en guzeli...
Ihtiyaciniz da yokmus elhamdulillah
Iki kizininda yaninda olman en guzeli...
Hakikatten zor karar cnm bnm...
Esinle güzel bi sekilde her iki durumu fayda zarar listesi yapip istisare ederseniz eminim Cenabi Hak dogru olana kalbinizi acar...
Birde istihareye yat istersen
Hadi bakam ALLAH hakkinizda hayirli olan ameli nasip etsin size...
Hahah :) güldürdün beni akşam akşam :) ben yağlanmıyorum çok fazla kaşınınca yağlıyorum sadece. :) henüz catlak yok Allaha şükür :) nisandan sonra ne yapacağız bu sıcak basmalarını bilmiyorum. Özellikle biz tesettürlüler için daha da zor olacak. Allah kolaylık verir inşaallah hepimize.Ay pofudukcum sorma gunlerdir geceleri bile pencere aciyorum otururken...
Soyunup dokunup ole sofraya oturuyorum yine fenalik geliyor...
Incecik bi penyeyle dolaniyorum...
Ben titrek eli ayagi buzdolabi olan hatun bole atesli oldum
Yaglan yaglan bi hal oldum yaglar buhar oluyo uzerimde
Ben normalde de sevmem çok kalın giyinmeyi iyice soyunuk geziyorum artık.banada geliyor ara sira o anda soyunasim geliyor.ben terleme engelliyimdir normalde ama ates bastiginda aninda terliyrm.bide enfeksiyon cikti son 3-5 gundur kendimi sicak tutmaya calisiyrm ayaklarda 2 kat corap
Benimde kontrolüm yarın sabah canım çok özledim meleğimi :)iyi geceler hamişlerryarın kontrolüm var 1 aydan fazla oldu miniğimi görmüyorum yarın görcem inşallah sanırım şeker yüklemesi yapacak doktorum umarım sonuçlarım güzel çıkar benimde karnımda sertleşme var sanki toplanıyor gibi unutmazsam onu da sorcam idrar tahlilimde sıkıntı yoktu ama akıntım var bu ara beyaz bazen hafif sarı umarım önemli değildir heyecanla yarını bekliyorumm
canım ben izmitteyim ve akademi hastanesine gidiyorum Nuri beye gidiyorum su anda memnunum ama bayan istersen Reyhan hanım da çok tatlı bi bayan ben kendisini sonradan tanıdım biraz geç okudum geçmişi kusura bakmaArkadaşlar izmitli olup özel akedemi hastanesine giden varmi acil yardimci olur musun yada özel bi hastanede iyi bildiğiniz bir doktor
Ah canım bir bardak ılık su hafif şekerli tabi şeker kullanıyorsan iyi gelir derler ama hamilelikte işe yarar mı bilmem tabi :))Kizlar midem cok fena yaniyoor. Serbetli tatli yedim saatlerdir actim agzimi camdan disari uzattim bogazima aci biber surmusler gibi
Ben de gebelik için ilk gittiğimde idrar tahlili vermiştim bi daha istemedi hiç. çok sık wcye çıkıyorum idrar tahlili yapsak dedim 15 gün öncesi yaptırdım ben de bşy çıkmadı çok şükür. içinde şüphe kalmaktansa yaptır canım bence de.iyi geceler arkadaşlar
bir sorum olacaktı bugüne kadar dr.um bana hiç idrar testi yaptırmadı bir sorun yok şükür ama bazen belirti olmadan da idrar yolu enfeksiyonu oluşabiliyor...gelecek ay yaptırsam mıı acaba? bu ay dr kontrolune gitmeyecem zaten detaylı usg den iyi olduğunu radyoloji uzmanı söyledi..gerekli tahlil ve ilaçları zaten sağlık ocağından takip ettiriyorum..herkese sağlıklı günler...şimdiden bol bol dinlenin uyuyun..sonra vakit kalmayacak..
Annişler bizim kargomuz gelmiş baby plus ana kucagı biz kurduk ama yatış pozisyonuna getiremedik bir türlü. Bi anlatıverin bana :))
benm dr, belli araliklarla yaptiriyor gerci bn enfeksiyon gecirdim onunda etkisi olabiliriyi geceler arkadaşlar
bir sorum olacaktı bugüne kadar dr.um bana hiç idrar testi yaptırmadı bir sorun yok şükür ama bazen belirti olmadan da idrar yolu enfeksiyonu oluşabiliyor...gelecek ay yaptırsam mıı acaba? bu ay dr kontrolune gitmeyecem zaten detaylı usg den iyi olduğunu radyoloji uzmanı söyledi..gerekli tahlil ve ilaçları zaten sağlık ocağından takip ettiriyorum..herkese sağlıklı günler...şimdiden bol bol dinlenin uyuyun..sonra vakit kalmayacak..
guzel haberlerle gelirsin ins. cnm.bn 1 ay dayanamiyrm 2 haftaya 1 gidiyrm dr.sana gelme demiyrm artik diyoriyi geceler hamişlerryarın kontrolüm var 1 aydan fazla oldu miniğimi görmüyorum yarın görcem inşallah sanırım şeker yüklemesi yapacak doktorum umarım sonuçlarım güzel çıkar benimde karnımda sertleşme var sanki toplanıyor gibi unutmazsam onu da sorcam idrar tahlilimde sıkıntı yoktu ama akıntım var bu ara beyaz bazen hafif sarı umarım önemli değildir heyecanla yarını bekliyorumm
benmde sabah yedigim sucuk(caniniz cekmesin kizlar) bu saat oldu dokunmaya basladi zaten ayda 1 yiyorum azicik cok sevdigimden oda rahatsiz ediyor 10 saat oldu yiyeliKizlar midem cok fena yaniyoor. Serbetli tatli yedim saatlerdir actim agzimi camdan disari uzattim bogazima aci biber surmusler gibi
bende çok al canım senin olsun.. :) yatağa girip yatar pozisyonda kitap oku...3. sayfaya zor geçersin :) hadi iyi uykularBiri uzerime uyku atsiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?