2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay kızlar bana sıcak basıyor oyyyy
Ay pofudukcum sorma gunlerdir geceleri bile pencere aciyorum otururken...
Soyunup dokunup ole sofraya oturuyorum yine fenalik geliyor...
Incecik bi penyeyle dolaniyorum...
Ben titrek eli ayagi buzdolabi olan hatun bole atesli oldum
Yaglan yaglan bi hal oldum yaglar buhar oluyo uzerimde

iyi geceler hamişlerr yarın kontrolüm var 1 aydan fazla oldu miniğimi görmüyorum yarın görcem inşallah sanırım şeker yüklemesi yapacak doktorum umarım sonuçlarım güzel çıkar benimde karnımda sertleşme var sanki toplanıyor gibi unutmazsam onu da sorcam idrar tahlilimde sıkıntı yoktu ama akıntım var bu ara beyaz bazen hafif sarı umarım önemli değildirheyecanla yarını bekliyorumm

bugün şeker yüklemesi yaptırdım
156 çıktı yüksek çıkmasına bi türlü anlam veremiyorum açlık şekerim hep sınırın altında oluyor ama şeker yüklemesi böyle çıktı. dr dahiliye doktoruna gitmemi söyledi randevu aldım bakalım o ne söyleyecek.
moralim çok bozuk (( diyete başlamam lazım

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, evet iki kızımın yanında olmayı isterim.

sen de İNŞALLAH emekliliğini hak edersin canım benim.

ALLAHA EMANET OL.

Annişler bizim kargomuz gelmiş baby plus ana kucagı biz kurduk ama yatış pozisyonuna getiremedik bir türlü. Bi anlatıverin bana :))

Hahah :) güldürdün beni akşam akşam :) ben yağlanmıyorum çok fazla kaşınınca yağlıyorum sadece. :) henüz catlak yok Allaha şükür :) nisandan sonra ne yapacağız bu sıcak basmalarını bilmiyorum. Özellikle biz tesettürlüler için daha da zor olacak. Allah kolaylık verir inşaallah hepimize.

banada geliyor ara sira o anda soyunasim geliyor.ben terleme engelliyimdir normalde ama ates bastiginda aninda terliyrm.bide enfeksiyon cikti son 3-5 gundur kendimi sicak tutmaya calisiyrm ayaklarda 2 kat corap
Ben normalde de sevmem çok kalın giyinmeyi iyice soyunuk geziyorum artık.
Benimde kontrolüm yarın sabah canım çok özledim meleğimi :)

Arkadaşlar izmitli olup özel akedemi hastanesine giden varmi acil yardimci olur musun yada özel bi hastanede iyi bildiğiniz bir doktor
canım ben izmitteyim ve akademi hastanesine gidiyorum Nuri beye gidiyorum su anda memnunum ama bayan istersen Reyhan hanım da çok tatlı bi bayan ben kendisini sonradan tanıdım biraz geç okudum geçmişi kusura bakma

Kizlar midem cok fena yaniyoor. Serbetli tatli yedim saatlerdir actim agzimi camdan disari uzattim bogazima aci biber surmusler gibi

iyi geceler arkadaşlar
bir sorum olacaktı bugüne kadar dr.um bana hiç idrar testi yaptırmadı bir sorun yok şükür ama bazen belirti olmadan da idrar yolu enfeksiyonu oluşabiliyor...gelecek ay yaptırsam mıı acaba? bu ay dr kontrolune gitmeyecem zaten detaylı usg den iyi olduğunu radyoloji uzmanı söyledi..gerekli tahlil ve ilaçları zaten sağlık ocağından takip ettiriyorum..herkese sağlıklı günler...şimdiden bol bol dinlenin uyuyun..sonra vakit kalmayacak..

Ben de gebelik için ilk gittiğimde idrar tahlili vermiştim bi daha istemedi hiç. çok sık wcye çıkıyorum idrar tahlili yapsak dedim 15 gün öncesi yaptırdım ben de bşy çıkmadı çok şükür. içinde şüphe kalmaktansa yaptır canım bence de.

Annişler bizim kargomuz gelmiş baby plus ana kucagı biz kurduk ama yatış pozisyonuna getiremedik bir türlü. Bi anlatıverin bana :))
bizde ilk geldiğinde baya uğraştık yatırmaya ne hikmetse canım bebeğin yattığı beşik kısmının arkasında yani bebek arabaları gibi düşün o kısımda bi yer var ona bastırınca yatıyor yada oturma pozisyonuna dönüyor umarım anlatabilmişimdir

Huzurlu geceler herkese

Bu arada E-bebek'te bazı bebek arabalarında ve emziklerde indirim var, göz atmayı unutmayın

benm dr, belli araliklarla yaptiriyor gerci bn enfeksiyon gecirdim onunda etkisi olabilir

guzel haberlerle gelirsin ins. cnm.bn 1 ay dayanamiyrm 2 haftaya 1 gidiyrm dr.sana gelme demiyrm artik diyor

Kizlar midem cok fena yaniyoor. Serbetli tatli yedim saatlerdir actim agzimi camdan disari uzattim bogazima aci biber surmusler gibi
benmde sabah yedigim sucuk(caniniz cekmesin kizlar) bu saat oldu dokunmaya basladi zaten ayda 1 yiyorum azicik cok sevdigimden oda rahatsiz ediyor 10 saat oldu yiyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…