2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
moralini bozma cnm..ben de hiç beklemiyordum benim de yüksek çıktı..plasenta zaten insülin salgıladığı için, yüksek çıkması normal olabiliyor bazı bünyelerde..birazcık dikkat edicez hepsi bu..iyi tarafından bak çok kilo almadan kapatıcaz bu işi :)

rabbim sizin sabrınızı verir...kat kat sevapları alıyorsunuz...rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da inş.

banada geliyor ara sira o anda soyunasim geliyor.ben terleme engelliyimdir normalde ama ates bastiginda aninda terliyrm.bide enfeksiyon cikti son 3-5 gundur kendimi sicak tutmaya calisiyrm ayaklarda 2 kat corap
ben hala üşüyen tip...bir de ben soyunup dökünsem hala kat kat giyiniyorum üşümekten bi terslik mi var bende... :)

Kızlar bana da sağlık.ocağında yapıldı seker yüklemesi.sonuçları almaya ben gidemedim.elimde rapor var ama hangi başlık sekeryuklemesi sonucu anlamadım. Ne başlığı gormem lazim???Dr da 140 üstü çıkarsa gel çıkmazsa normal kontrolüne gel dedi

Eklentiler

• IMG_20150226_184702.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 87
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlaar anlamıyorum valla. Karnımız burnumuzda ordan oraya gezdirecekler anlaşılan. Mağazalarda doğurucaz.
amannn dinlemeyin onları kızlar..istiyoruz ki herşeyi birlikte alalım yapalım beğenelim, onlar biz gibi değiller..çocuk doğunca ancak keyifleri gelir de gidip alırlar..beğendiklerinizi mis gibi gidip alın valla...

cnm paylaştığın resim şeker yüklemesi kısmı ile ilgili olan değil.. bu arada kansızlığın var biraz dikkat...

Şeker yükleme sonucunu başka turlu bi raporlami veriyorlar? Bi bunu vermişler kayinpederme? Bosunami içtim o glukozu yoksa??

Güzel haberlerle gel canım inşallah,doya doya izle bebişini.

Arkadaşlar izmitli olup özel akedemi hastanesine giden varmi acil yardimci olur musun yada özel bi hastanede iyi bildiğiniz bir doktor
Canim dun hic giremedim, cok yogundum. Ben konak ta erkan beye gidiyorum. Akademi de nuri beye gidiyorlar. Ben yasar beye gitmistim. Kibar birisi. Tabi hamilelik icin degildi

Günaydın güzel anneler ve minnakları.Uykusuz bir gecenin ardından gene yeni güne merhaba dedik oğluşumla.Keşke riskli olmasakta azıcık çıkıp dolaşabilsek ya çok sıkıldım evde.

Günaydınlar :)
şeker yükleme testi kaç günde çıkar acaba? çarşamba günü kan verdim hala çıkmamış
Birde açken almadılar. sadece 50lik şekerli suyu içtikten 1 saat sonra aldılar testin şeklimi değişti ne

günaydın fıstıklar bizde uyandık şimdi hazırlanıp doktorumuza gitcez ben daha şimdiden acıktım valla umarım o şekerli suyu içebilirim bu aç karna haydi bakalım sizler kahvaltınızı yapın bizi beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…