- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.061
Canım geçmiş olsun. 1 gece kalırsın. Pijama takımı, terlik,iç çamaşırı, havlu alman yeterli olur. Hastaneye aç gitmen lazımkızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
Çok geçmîş olsun canım Allah yardımcın olsun.. Acaba bu ölçümü alttan muayene ile mi yaptılar?? Ben doktora sordum, karından bakıyodu yolunda herşey dedi, alttan bakmadı :/kızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
Karından da bakıyorlar canımÇok geçmîş olsun canım Allah yardımcın olsun.. Acaba bu ölçümü alttan muayene ile mi yaptılar?? Ben doktora sordum, karından bakıyodu yolunda herşey dedi, alttan bakmadı :/
yok canım sormana gerek yok onlar zaten gerekli şeylere bakıyorlar bişey olsa da söylerdi tabi o ölçümlerde de başının çapına karın çevresine ve bacak kemiğinin uzunluğuna bakıyorlar bugün benimde aynı şeylere bakıldı bi tek farklı olarak rahim ağzını ölçtü belki ona da bakmıştır sana söylememiştir biz herşeyi tek tek anlatsın istiyoruz ama malesef olmuyor canım merak etme rutin kontroller böyle oluyor zaten
PaytiPo
Ben hele hele ozellere guvenmiyorum artik cnm...
Kac kere yazdim burda ozellikle sorun ısrarla hemde...
Plesanta nerde?
Rahim agzi kac cm?
Benim dr o kadar ovgu alan ve sehir disindan bile hastadi olan bir dr olmasina ragmen plesantayi sorun yapmadi
Devletin profosorunun doktoru buldu sonra baska gun cagirip yarim saatten fazla hocasina usgde incelettirdi...
Ha su an beklemedeyiz ama yukari cikmayan turunden benim plesanta...
Bir suru yasak ve onlem getirdiler
Ozel drum ne yasak ne bisi solemefi hala da daha yukari cikar diye bagrindi rapora ragmen...
Bashekimine gittim evt artik sizin durum yukari cikmaz dedi
Inada bak
Esim delirdi ya iliskiye devam etseydik bebege zarar verseydim diye hala sinirli
Israr edin ltfn
Bisey soylemese bile drunuz siz sorun
Bu arada rahim agzi uzunlugun usg kayıtlarında ki olcumu D olarak yaziyor eger baktiysa
Gelince nerde kalıyorsun ailen mi burdaBen her hafta sonu geliyorum ç.kaleye formasyon için. Son zamanlar nasıl olcak bilmiyorum valla.
Cnm bende de alerjik rinit var...slm kızlar civil mağazasına gittim bi kaç parça bişe almıştım yanlış almışım onları değiştirdim bu iki oldu alıp alıp değiştiriyorum :) 3 saat bi mağaza da kalınır mı ya zaman nasıl geçmiş anlamadım baya güzel yeni şeyler gelmiş baktıkça baktım birsürüüü eksiğimiz var onu anladım ben onlara baktım onlar bana baktı ne alacağımı nerden başlicaamı bilemedim karar veremiyorum yaa bi türlü bu arada alerjim başladı bu mevsimlerde oluyo sürekli hapşırık boğaz ağrısı burun tıkanıklığı kötü durumdayım dün gece hiç yatamadım saat 4 buçuktu ben hala ayaktaydım bi türlü uyku tuttmu yoki bide bi sıcak bastı anlatamam ne var ne yoksa çıkardım yanıyorum resmen bizden haberler böyle teyzeleleri sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bebişler iyidir inşallah tekmeleri atıyolar dimi annelerine
Sadece D Cnm...Tsk.ederim cnm peki ayrintilidan hic bahsediyo mu yani bana hic bisey demiyo extra . Ama burda olanlari okuyunca kurtcuklandim:)))
Ewet cnm hikayeni biliyorum okudum . Allah korumus.kagitta D yok? Ne olabilir baska acaba?
Canım benim dualarim seninle inşallah kolayca geçer gider,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...kızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
Canim cok gecmis Olsun Rabbim yardimcin olsunkızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
İyi aksamlar canım.nasılsın?İyi akşamlar herkese
İyiyim canım sen nasılsın :) kızımı gördüm bugün daha iyi oldum :)İyi aksamlar canım.nasılsın?
Canim cok gecmis olsun korkma sukretki farkedilmis yoksa sonu kotu olurdu ... benimde senle ayni 2.3cm idi serklaja girerken sukur aimdi uzadi. Acimayacak emin ol iki gun hafif sizi hissedeceksin ama ameliyat sonrasi hic kalkma yemegi bile yatakta ye. Yaninda pijama takimi ve alt camasir gotur bi kac tane. Zatrn yataktann kipirdamzsin oyle pek biaey lazim degil. En az bi gun tutar hastanede ztn. Uzulme. Ameliyat saatini soyle de dua edeyimkızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
cok korkuyorum canımm yaa cokCanim cok gecmis olsun korkma sukretki farkedilmis yoksa sonu kotu olurdu ... benimde senle ayni 2.3cm idi serklaja girerken sukur aimdi uzadi. Acimayacak emin ol iki gun hafif sizi hissedeceksin ama ameliyat sonrasi hic kalkma yemegi bile yatakta ye. Yaninda pijama takimi ve alt camasir gotur bi kac tane. Zatrn yataktann kipirdamzsin oyle pek biaey lazim degil. En az bi gun tutar hastanede ztn. Uzulme. Ameliyat saatini soyle de dua edeyim
sen şimdide sürekli yatıyormusun bide fitil fln ilaçlar verdi büssürü yarın açıklayacak heralde onları sen neler kullandın canım hala kullandıkların nelerCanim cok gecmis olsun korkma sukretki farkedilmis yoksa sonu kotu olurdu ... benimde senle ayni 2.3cm idi serklaja girerken sukur aimdi uzadi. Acimayacak emin ol iki gun hafif sizi hissedeceksin ama ameliyat sonrasi hic kalkma yemegi bile yatakta ye. Yaninda pijama takimi ve alt camasir gotur bi kac tane. Zatrn yataktann kipirdamzsin oyle pek biaey lazim degil. En az bi gun tutar hastanede ztn. Uzulme. Ameliyat saatini soyle de dua edeyim
Tatlim yarim saat icinde uyuyp uyanacaksin. Zaten islem 10dk.lkk biseyy. Korkma guzel dusun guzel olacak allahin izniylecok korkuyorum canımm yaa cokyarın saat 12.30 13. 00 gibi gireceğim ameliyata. elim ayağım titriyor... pijama takımı havlu hırka terlik fln koydum cok saol canımmm benimm duaların için acısını hiç düşünmüyorum da riskleri geliyor aklıma buraya kadar gelmişken kötü bir şey olsun istemiyorum Allah a yalvarmaktan duadan başka çarem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor...
Surekli uzaniyorum yani arada bile kalktığımda oluyor hani. Ilaclarim proluton igne progestan200luk ve diger vitaminler dln. Bide magnezyumsen şimdide sürekli yatıyormusun bide fitil fln ilaçlar verdi büssürü yarın açıklayacak heralde onları sen neler kullandın canım hala kullandıkların neler
cok saol canım ne gelirse Allah tan teslimiyet ... ben elimden geleni yapıcam.. öpüyorum seni iyi gecelerCan
Surekli uzaniyorum yani arada bile kalktığımda oluyor hani. Ilaclarim proluton igne progestan200luk ve diger vitaminler dln. Bide magnezyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?