2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım geçmiş olsun. 1 gece kalırsın. Pijama takımı, terlik,iç çamaşırı, havlu alman yeterli olur. Hastaneye aç gitmen lazım

Çok geçmîş olsun canım Allah yardımcın olsun.. Acaba bu ölçümü alttan muayene ile mi yaptılar?? Ben doktora sordum, karından bakıyodu yolunda herşey dedi, alttan bakmadı :/

Çok geçmîş olsun canım Allah yardımcın olsun.. Acaba bu ölçümü alttan muayene ile mi yaptılar?? Ben doktora sordum, karından bakıyodu yolunda herşey dedi, alttan bakmadı :/
Karından da bakıyorlar canım

Tsk.ederim cnm peki ayrintilidan hic bahsediyo mu yani bana hic bisey demiyo extra . Ama burda olanlari okuyunca kurtcuklandim:)))

Ewet cnm hikayeni biliyorum okudum . Allah korumus.kagitta D yok? Ne olabilir baska acaba?

Selam arkadaslarr
Öğlen demiştim kontrole gidiyoruz diye, gittik ama malesef boş döndük,
Doktorumuzun ultrasonu arıza yapınca kaldık öyle
Çarşamba günü gidicez tekrar ayrıntılı için, pazartesi günü de şeker yüklememiz var...
Umarım bi sıkıntı olmadan onuda atlatırız

Cnm bende de alerjik rinit var...
Gunlerdir gece ates yapiyor burun kasintisi agir bir hapsirik krizi...
Sabaha kardi 4 uyandim başladım hapsirmaya
Bu aylar basliyoruz gene...

Tsk.ederim cnm peki ayrintilidan hic bahsediyo mu yani bana hic bisey demiyo extra . Ama burda olanlari okuyunca kurtcuklandim:)))

Ewet cnm hikayeni biliyorum okudum . Allah korumus.kagitta D yok? Ne olabilir baska acaba?
Sadece D Cnm...
Benim olayli olunca tekrar bakti ve rahim kalinligi icin ayri usg kagidi cikardi verdi bana

Canım benim dualarim seninle inşallah kolayca geçer gider,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

Canim cok
Canim cok gecmis Olsun Rabbim yardimcin olsun

Canim cok gecmis olsun korkma sukretki farkedilmis yoksa sonu kotu olurdu ... benimde senle ayni 2.3cm idi serklaja girerken sukur aimdi uzadi. Acimayacak emin ol iki gun hafif sizi hissedeceksin ama ameliyat sonrasi hic kalkma yemegi bile yatakta ye. Yaninda pijama takimi ve alt camasir gotur bi kac tane. Zatrn yataktann kipirdamzsin oyle pek biaey lazim degil. En az bi gun tutar hastanede ztn. Uzulme. Ameliyat saatini soyle de dua edeyim

cok korkuyorum canımm yaa cok yarın saat 12.30 13. 00 gibi gireceğim ameliyata. elim ayağım titriyor... pijama takımı havlu hırka terlik fln koydum cok saol canımmm benimm duaların için acısını hiç düşünmüyorum da riskleri geliyor aklıma buraya kadar gelmişken kötü bir şey olsun istemiyorum Allah a yalvarmaktan duadan başka çarem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor...

sen şimdide sürekli yatıyormusun bide fitil fln ilaçlar verdi büssürü yarın açıklayacak heralde onları sen neler kullandın canım hala kullandıkların neler

Tatlim yarim saat icinde uyuyp uyanacaksin. Zaten islem 10dk.lkk biseyy. Korkma guzel dusun guzel olacak allahin izniyle

Can
sen şimdide sürekli yatıyormusun bide fitil fln ilaçlar verdi büssürü yarın açıklayacak heralde onları sen neler kullandın canım hala kullandıkların neler
Surekli uzaniyorum yani arada bile kalktığımda oluyor hani. Ilaclarim proluton igne progestan200luk ve diger vitaminler dln. Bide magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…