2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
pinakolada canım doktor gayet normal şeyler demiş.Yani paniğe gerek yok.Senin doktor bişey dedimi canım??
bnm dr.bana geri donmedi bnde tekrar aramadim agrim devam etmeyince zaten cars.kontrolum var o zmn yuz yuze konusrm ya da yrn tekrar ararim.kadini ne zmn gorsem ustunde ameliyat uniformasi durmadan dogurtuyor masallah kesin unuttu beni acil durumlarda msj at diyor saol cnm icim rahatladi senin dr.cvp vermis en azindan.bnm bu herseyden panik halim nolcak bakalim

selam güzel anneler ve minnoşları bikaç gündür giremiyodum grip olmuştum hep yattım ilaçsız atlatmak üzereyim.umarım herşey yolundadır

kizlar aranizda catlaklar icin BIO OIL kullanan var mi?
ben 3 aydan snr dr.munda tavsiyesiyle mustelanin urunlerini kullanmaya basladim.simdilik bi catlagim yok,esnemeye bagli izlerde yok cok sukur neyse diyecegim ilk kutu nerdeyse bitmk uzere yenisini alsam mi yoksa elimde gecen yildan aldigim bio oil var kullanan bir arkadsim var memnun kaldim demisti siz ne dusunuyorsunuz?
(3 ay kullanimdan snr vucuttaki lekelri ve izleri gecirdigi iddaa ediliyor)

Bende ayniyim canim.
Hep bi panik halindeyim.
İnsallah bebisler dunyaya gelince rahatlariz.
Gerci biz bu panik halimizle yine pimpiriklenecek bisey buluruz ozamanda:)))

selam güzel anneler ve minnoşları bikaç gündür giremiyodum grip olmuştum hep yattım ilaçsız atlatmak üzereyim.umarım herşey yolundadır
Geçmiş olsun canım,herşey yolunda çok şükür, yaramaz tekmelerle geçiyor günler hamdolsun.

Bende ayniyim canim.
Hep bi panik halindeyim.
İnsallah bebisler dunyaya gelince rahatlariz.
Gerci biz bu panik halimizle yine pimpiriklenecek bisey buluruz ozamanda:)))
dogru diyosun cnm kesin buluruz zaten bebisler saglikla bir dogsunlar ben ona bakmaktan uyuyamki

canimbnce catlaagin yoksa degistrme ben doktor atavsiyesiyle striacare diye bisey kullaniyorum maalesef catladi bacagim. mustela kullananlar memnun. bio oal ablam kullaniyo sorarm etkisi var mi

canimbnce catlaagin yoksa degistrme ben doktor atavsiyesiyle striacare diye bisey kullaniyorum maalesef catladi bacagim. mustela kullananlar memnun. bio oal ablam kullaniyo sorarm etkisi var mi
bnde memnunum musteladan hatta bebek icinde onun urunlerini kullanmayi dusunuyrm.ama cogunlugun iyi dediginide dusunebilirm

kızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum

bugün özel hastanede kontrole gideyim dedim baktım 100 e yakın sıra var doktorun günlük hasta kontejanı en fazla 60 geriye kalan gebeler belki bana da bakar kuyruğa girmiş baya bunaldım tansiyonum düştü arkadaşın önerisi üzerine gitmiştim o hastaneye sezeryan doğum yapacam buradaki hastaneler hiç hijyenik değil çok korkuyorum o yüzden görünemeden geri döndüm.

cnm bnm cok gecmis olsun hayirlisiyla atlatip guzel haberler getireceksin bize.Allah yardimcin olsun...

Geçmiş olsun canım,inşallah atlatırsın hemen.Allah seni de bebeğini de korusun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…