2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar deterjan soludum bi miktar e suyla falan uğraşınca karnımda agrıdı..sizce üşütme agrısı mıdır burnumdan deterjan kokusuda gitmiyo tedirgin oldum

Kızlar doktorum şeker yüksek çıkınca diyet verdi tatlı ve ekmkten uzak dur dedi meyvede çıkarırmı şekeri ben ne yiycem şimdi

Kızlar deterjan soludum bi miktar e suyla falan uğraşınca karnımda agrıdı..sizce üşütme agrısı mıdır burnumdan deterjan kokusuda gitmiyo tedirgin oldum
Dinlen bir güzel canım,deterjan çok soluma ihtimaline karşılık biraz yoğurt ye ya da ayran yap iç iyi gelir..

slm kızlar civil mağazasına gittim bi kaç parça bişe almıştım yanlış almışım onları değiştirdim bu iki oldu alıp alıp değiştiriyorum :) 3 saat bi mağaza da kalınır mı ya zaman nasıl geçmiş anlamadım baya güzel yeni şeyler gelmiş baktıkça baktım birsürüüü eksiğimiz var onu anladım ben onlara baktım onlar bana baktı ne alacağımı nerden başlicaamı bilemedim karar veremiyorum yaa bi türlü bu arada alerjim başladı bu mevsimlerde oluyo sürekli hapşırık boğaz ağrısı burun tıkanıklığı kötü durumdayım dün gece hiç yatamadım saat 4 buçuktu ben hala ayaktaydım bi türlü uyku tuttmu yoki bide bi sıcak bastı anlatamam ne var ne yoksa çıkardım yanıyorum resmen bizden haberler böyle teyzeleleri sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bebişler iyidir inşallah tekmeleri atıyolar dimi annelerine

Çok geçmiş olsun canım.benımde ayaklarım zor ısınıyor,üşütünce kasıklarım agrıyor.şu fitil ile antibiyotiği içeyim inşallah biter birdaha da tekrarlamaz.rabbim hepimizi korusun inşallah

Riskli olmama ragmen eevet bugun oyle bi hata yaptim ama cok baski hissediyorum akinti da olmus pismannoldum anlayacagin 2 saatlik zevk ugruna meleklerimizi tehlikeye atmamaliyizzzzz
Canım dikkat et ne olur,insan çok bunaliyor bi anlık gafletle çıkıyor sonra uzulecegimiz şeyler yapmayalim.En güzeli buradan yazismak,evde oturmak boşver bebislerimiz doğunca gezeriz.Benimde iki gündür kasilmalarim var gene hafif bazen saniyelik sancı vuruyor.Dinleniyorum inşallah cogalmadan geçer.

Yani bende kullansammiki zararı olmaz olmaz bebeklere degilmi
Yok canim zarari yok Guvenle icebilirsin dedi doktorum hatta ben de ilk azosilin kullandigimda 15 haftalik falandim sanirim gecti ama tekrarladi iste sonra tekrar kullandim yine gecti Sonra yine tekrarladi o kadar dikkat ediyorum yine cikiyor

Benimki 7–8 tane lokosit gorüldü yazıyor.buna benim dr çok aşırı değil demişti.seninki daha azmış canım sen canını sıkma boşuna.
Yok canim oyle degil bnmki en azken 7-8 lökosit goruldu yaziyodu yani seninki +1bile degil ki bnmki +1 olduğunda bile doktor ilac vermemisti

Yok canim oyle degil bnmki en azken 7-8 lökosit goruldu yaziyodu yani seninki +1bile degil ki bnmki +1 olduğunda bile doktor ilac vermemisti
Öylemi bilmiyordum zaten biraz ben zorladım gibi ya arttıysa diye oda yazdı.o zaman içmiyeyim en iyisi zaten kötü yaptı beni.sen vajina için fitil kullandınmı canım

Kp
KIZLAR BISE DICEM KAN DEGERIM YARI YARI YA DÜŞTÜ GALIBA DÜŞÜK YAPCM.ama şu anda kanama kesıldı haala umut yokmuuuuu
Cok eerken gebelikte engellenmesi mumkun degil maleaef. Hem sagliksiz gebelikki vucut atiyor aykret bencee uzulme. O deger iki gunde ikiye katlamasi lazım ki benimki üce katlamisti nerdeyse. Seninki gebelik de değil ole düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…