2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugün 1 Mart. ..Mart ayı da geldi çattı sonunda artık daha güzel bir süreç olacak inşallah hepimiz için. Okadar heyecanlıyım ki

Merhaba göbişli hatunlar umarım herkes iyidir. Benim son kontrolümde dr bebeğimin başının aşağıda olduğunu söyledi. Ben biraz panik olunca çok önemli bişey yok ama kendini çok yorma ayakta çok kalma falan dedi. Yürüyüş falan yapmıyımmı peki dedim. Kesinlikle yap ama çok yavaş yürü hamilelikte yürüyüş çok önemli dedi. Yürüyüncede bacaklarımın iç kısmı çok ağrıyo dedim ona yapılacak bişey yok artık bebek büyüdükçe daha çok baskı yapacak dedi. Kalsiyuma baktı değerlerim normalmiş. Sizinde özellikle 20-30 dk yürüyünce bacaklarınızın iç kısmı tam o eklem bağlantı yerleriniz ağrıyomu? acaba benim bebiş aşağıda olduğundanmı ağrıyo bilemedim. Bide aynı durumda olan arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz varmı? Dr.larınız bebek aşağıda olunca bişey önerdimi? Uzun yazdım kusura bakmayın nolur

Kızlar bende büyük oğlumun kıyafetlerini çıkardım küçüklüklerini,o kadar çokmuş ki,giyilmeyen bile var kaç takım.Bide yeni aldıklarım var.Yavaş yavaş yıkamaya baslayim dedim.Battaniyeleri yelek va patikleri attım makineye yikaniyor,dun sifonyerimiz de geldi.Yıkar yerlestiririm.Erken mi sizce?Kaynanam daha erken boşuna yorma kendini diye itiraz etti biraz ama dinlemedim maalesef...

Merhaba annislerrrr kaldım yine evde tek başına eşimi uğurladım neyse son 15 gün duvara takvim astım her gün çentik atiyorum
Ayy canim senin icin cok seviniyorum valla. Zaten psikolojimiz alt ust oluyor, birde yalniz olmak zor gercekten. Cok az kalmis artik. Sayili gun cabuk gecer.

Kızlar dün hamile hamile kendime 2 tane mont aldım biri kase biri şişme.hicbir montum kolumdan bile geçmiyor bir tane siyah kaşem var üstüme yapismisti resmen tiksindim o mont tan bu aldiklarim da dar önü açık giyerim bi yirmi gün seneye giyerim artık indirim görünce dayanamiyorum

Benim o kadar aciyor ki bahsettigin baglanti yeri oturup kalkerken yan yatinca canima okuyor. Ne zaman bacak arama yastik koyuyorum cok rahatlatiyor

Kızlar civilde internete özel haftasonu indirimi var.10 lu hastane çıkışı 38 liraya düşmüş.

Hayırlı olsun cnm biraz idare edersin kış bitti zaten seneye giyebileceğin şekilde alman daha mantıklı olmuş bebisler gelince ha bire onlara alıcaz şimdi tadını çıkaralım

Güle güle giy canım valla ne yalan soyleyim bende kase pardesuleri indirimde duyunca alsammi diye çok kararsız kaldım seneye giymek için.Sonra zaten riskliyim dışarı cikamiyorum diye almaya gidemedim.En iyisini yapmissin valla.Tekrar güle güle giy

Hayırlı olsun cnm biraz idare edersin kış bitti zaten seneye giyebileceğin şekilde alman daha mantıklı olmuş bebisler gelince ha bire onlara alıcaz şimdi tadını çıkaralım
Evet can iyi oldu uyguna aldım. Dün bebişe ilk defa hiçbişey almadım. Kendime mont elbise sütyen falan aldım ama içim içimi yedi vicdan azabı çektim biraz :)
Saol canım. Boşver bol bol dinlen sen.alursin seneye

Kizlar zihni sinir sorularimla geri dondum. Bugun esimle piyasa arastirmasi yaptik. Esim park yatakta israrli.

1) baby2go, baby hope, baby max die araba markalari vardi cokta iyi fiyatlari 800 filan. Bu markalari duyan begenen var mi? Baby max kraft in yan urunu dedi kiz! enteresan

2)bu banyo kuvetleri ne kadar buyukmus. Sanki o boya kadar kullanacaklar. Orta boy Legen alicam arkadas ben.

Canım baby2go dan çok memnun olan var,biraz arastirmistim.Bilmem begenirmisin sana e bebegin kendi ürünü olan joie litetrax travel sistem bebek arabasina da bi bakmani tavsiye ederim.Eltimde var bende onda test ettim çok rahat sürüş özelliğine sahip,katlaması kolay,hafif ve bagaj için çok ideal.fiyatida 699 gibiydi sanirim

Dün biz de baktık canım.
Chicconun bi park yatağı vardı baya iyi bişeye benziyor özelikleri falan pek anlamam ama.500 liraydi. Ben hiç beğenmiyorum aslında ama eşim ısrarlı park yataktabakalım ne yapıcaz

Araba konusunda da iyice kafam karışık.

Küvet konusunda inan ben de aynı şeyi dedim dün nereye koycam o koca şeyi. Katlanabilir var ondan alicam sanırım.
En olmadı Legen alıp sabiiin koydum legene nidalari eşliğinde Güle oynaya bici bici yaptiririz

Ben vazgectim kuvet almaktan. Ortalama 8 ay kullanacak zaten. Bebis boyutlarina uygun oldugunu dusunmuyorum. Bizim kuvetimizden bile uzun. cok daha kullanisli materyaller bulurum. Istedikleri kadar elestirebilirler.
Sabun koydum legene gor basima ne gele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…