2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: mehtaphk
6.Cüz: Gamze0634
7.Cüz: seyitbebek
8.Cüz: seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))

Selam kızlar nasılsınız ben eskisi kadar giremiyorum misafir üstüne misaifir, bu yorgunluktan olsa gerek kendimi kötü hissediyordum. Hem inanılmaz enerji doluyum ilk dört ayımda günde 18 saat uyuduğum ve kystuğum için acısını çıksrıyorum. Sürekli bir odayı bir dılabı elden geçiriyorum bebek olduğunda diye düşünerek. Yeni evliyim bir de halen düzeni ve yeri belli olmayan olsa da eşimin uymadığı şeyleri elden geçiriyorum artık çıkardığı çamaşırları katlamayı yıkanacakları yere atmaktansa çamaşır sepetine atmayı öğrendi :)))

Tabii ben kendimi bu kadar yorunca nasıl desem makatla vajen girişinin orda ve oradaki kemiklerde çok kötü sızlamalar ve ağrılar hisettim. Bu gün tamamen geçti buradaki ağrılar hem yorulunca hem de bu aylarda oluyormuş. Normalmiş yani.

Ben de bebeğin kıyafetlerini yıkayım diyorum yavaştan hurçlara koyarım. Doğumdan önce halılarımı uıkamaya vericem de benim içime 37. Haftamda doğuracakmışım gibi bir his doğuyor. Mayıs başı gibi yıkatır gerekirse sermem halıları sürekli silerim yerleri hiç olmazsa kirlenmez bebiş gelene kadar.

Ben eşyaları almaya başlamama rağmen eksik listesi çıkarıyorum ne zaman alıcaz bunları diye moralim bozuluyor. Maddi olarak çok eksiye girdik çok canımı sıkıyor bu durum kafama çok takıyorum. Arkadaşlarım kızıyor bebek doğunca böyle yaparsan sütün kesilir falan diyorlar. İnşallah bereketiyle gelir kızımız.

Ay konudan konuya atladım sizlerle bayadır konuşmuyordum ondan oldu herhalde :))) ben geceleri uyuyamamaya başladım kızlar ya sanırım baya arkadaş aynı sertten müzdarip. Normalde solumuza dönüp yatmak gerekiyor sırtüstü yatınca bebeğe az oksijen gidiyormuş sağa dönüp yatmak bizim için tehlikeli yüzüstü zaten hayal ben tam soluma dönüp uyuyorum bi açıyorum gözümü kan ter içindeyip ve sağıma dönmüşüm ya da sırt üstüyüm gece çişleri bitti bu başladı banyo yapıp yatmama rağmen terli terli kokarsk çıkıyorum yataktan. Biraz arsştırdım doktorun teki istediğiniz şekilde uyuyun zaten olası risk durumunda bebek sizi uyarır vücut adrenalin sargılsr ter içinde uyanırsınız demiş. Tabi içim rahat etmiyor soluma dönünce de kızım çok tekme atıyor sanki hiç istemiyor sokuma yatmamı. Kontrole gittiğimde doktoruma sorucam bunu da.

Sizler nasılsınız peki?

Canım dokuzu ben almıştım yazmamışsın okumadım daha ama baktım internetten 9. Cüz diye aratınca araf suresi çıkıyor ama araf suresi diye aratınca 7. Cüz çıkıyor yanlış olsun İstemiyorum anlıyorsunuzdur sen bana bir link atar mısın okuyabileceğim.

Canım benim ağlama lütfen...
serklaj yapılacak ve minnoşun sıkı sıkı tutunacak sana...
sağlıkla doğumu bekleyeceksiniz sonra ... üzme lütfen canını e mi..

aa not etmemişim buraya
canım araf suresinin 88.ayetinden(88.dahil) , Enfal suresinin 40.ayetine kadar (40 dahil) 9.cüz oluyor ...:)
sayfa olarak karışabiliyor bazen böyle en garantisi

Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

9.Cüz: TomrisHatun
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
26.Cüz

27.Cüz:

ya çok güzel bişey bu yani hafta olarak önde olsamda sizden çok çok az hissediyorum hareketlerini çünkü 100 kiloluk şişman bi hatunum ben

benim dr um calciday d3 efervesan tablet verdi aynı şikayet için hem kalsiyum hem d vitamini..

21-22-23 bunlarıda ben alayım inş

Öpüyorum güzel anneleri

9.Cüz: TomrisHatun
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
21.Cüz: Moon blanca
22.Cüz: Moon blanca
23.Cüz: Moon blanca
26.Cüz

27.Cüz:

Allah kabul etsin canııımm :)

canım deme öyle kendine... çok tatlı bir hatunsun sen :)
bebişini az da hissetsen iyi olduğunu biliyorsun çok şükür :)
minnoşun sağlıkla büyüyor elhamdülillah...:)

Canım. Bio oşli ben kullanıyordum güzel nemlendiriyor ama bir yerde denk gelmiştim içeriğinden anlamadğım için bi eczacıya sordum kullan zararsız demişti gene iöim rahat etmedi içeriğini tek tek arattım vikipediden içinde çok zararlı maddeler var yani evet güzel nemlendiriyor ama zararlı yani bebek ce bizim için. Mustela çok sağlıklı diye biliyıeum ama artık hiç bir şeye güvenmiyorum yarın aktara gidip susam kakao yapı alıp karıştırıcam ve sadece onu kullanıcam.

Canım şimdiden geçmiş olsun allahın izniyle bize güzel haberlerle gel.

Tekmeler ve çatlak kremleri hakkında konuşulmuş ...

çatlak kremi olarak Lierac kullanıyorum düzenli , elhamdülillah henüz çatlağım yok bakalım zamanla ne olur... fakat yorumları beni çok tatmin etmişti :)

tekmeler ise tam uyuma moduna geçtiğim zaman çok çoğalıyor bende de ..
ne tarafa dönsem içimde zıplayıp ordan oraya vuruyor maaşAllah kızım..
o sakinleşene kadar uyuyamıyorum haliyle

sürekli sola yatmak mümkün olmuyor ne yazık ki , sol tarafım ağırmaya başlıyor sağ tarafa da dönüyorum , altımda sağ tarafı yastıkla destekleyerek sırt üstü de yatıyorum...

zaten normal bir şekilde sırt üstü yatmak imkansız insanın çok beli ağrıyor...
hayırlısı bakalım , sağlıklı olsun da minnoşlar az kaldı inşaAllah :)

ama şimdiden uyksuzu gecelere merhaba dedik

Kiloyla alakası yok canım ben de 67 kilo oldum gerçi ama üç gündür oynamıyordu bu gün oynadı zilli kzıım. Sağlık sorunundan kaynaklanmıyorsa kilon çok rahat verirsin biraz spor ve dikkatle hiç üzülme kendini takip et ne yediğinde daha fazla kilo aldığını takip et beni ekmek etkilemiyor ama şeker tatlı çok etkiliyor mesela kilo slmamda. Bebek doğduktan sonra çok güzel olscak her şey.

Kızlar bir doğal yeşil zayetinyağlı sabunu rendeleyip iki litre suyla haşladıktan sonra içine sevdiğiniz lavanta yeşil çay vs doğal bitkilerden atıp aroma yaptıktan sonrs glisierin de katıp yumuşatarak sıvı el sabunu yapabilirsiniz kendinize. Elinizi hatta elle yukadığınız bulaşığınızı bile bu karışmla yıkayın. Misafiriniz gene o kimyasallı kokulu şeyleri kullansın illa kullanacaklaraa ben yarın bu karışımı yapıcam kendime size sonucu yazarım. Tarifi böyle yazdım da yarın yapıcam tam öl veriririm göz kararı bu.

Ben bu aralar bunlara taktım kullandığım el kremlerini de kaldırdım attım.

amin canım..hissetti söyledik'lerimi sanırım peş peşe geliyo tekmeler :)

dogumdan sonra verecegime inancım tam çünkü bir sene önce 93 kiloydum düğün için 76 kiloya düştüm 3 ayda sonra hamile kalınca hop geri geldiler..korkum normal dogum sansımı azaltırsa diye..çok istiyorum çünkü hatta sırf bunun için özele degil devlete gidiyorum drum normal dogumu destekliyo diye..bakalım hayırlısı burda sabitlesem kilo mu ne iyi olur :)

Arkadslar bu gun biberon baktim avvent marka.yalniz bir turlu karar veremedim set halinde mi alsam yoksa teklimi alsam diye.bir de kac aylik olandan almak lazim 1aylik olandan mi e bebege bibron emzik almaya gittik uni bayb islak mendil alip geldik.12pakey karton kutuda 52lira yaninda vucut losyonu hediyeli

canım ben set olanını aldım aventin.ebebekten aldım doğumdan itibaren kullanabileceğimi söyledi ordaki görevli.iki çeşit set vardı klasik ve natural diye ben naturali aldım.

TomrisHatun aslinda merak ettigimde oydu,uzerindeki foto bile hamile kadin resmiydi yanlis hatrlamiyorsam neyse onu dogumdan snr kullanirim artik catlak olursa mustela su an icin en iisi die biliyrm dr.da eczacimda icerigi en iyi mustela dedi gerci burts bees daha ii diye dusunmeye basladim ben adamlar %98 ya da %99 neyse dogal diye yaziyorlar ben catlak kremi disinda bir cok urununu kullaniyrm dogal icerik diyede icim rahat ediyor.simdi bebis icin mustela mi yoksa burts bees mi onun kararsizligi icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…