- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.181
iyide sen bu cüzleri istememiştin ki...
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz:muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz:mehtaphk
6.Cüz:Gamze0634
7.Cüz:seyitbebek
8.Cüz:seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:PaytiPo
25.Cüz:PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:burcu0303
29.Cüz:damlasssss
30.Cüz:damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
Canım benim ağlama lütfen...kızlar şimdi Dr.dan geldim ve yarın acil serklaj ameliyatına gireceğim 26mm di rahim ağzı kısalığı 23 olmuş ve dr en fazla 3 hafta dayanır doğumun olur hemen yarın serklaj yapıcaz dedi... bana serklajlı olan arkadaşlarım yardım edebilirmi hastaneye ne götüreyim neye ihtiyacım olur öncesinde bi hazırlık vs.vs. benim kafam durdu hiç bir şey düşünemiyorum
aa not etmemişim burayaCanım dokuzu ben almıştım yazmamışsın okumadım daha ama baktım internetten 9. Cüz diye aratınca araf suresi çıkıyor ama araf suresi diye aratınca 7. Cüz çıkıyor yanlış olsun İstemiyorum anlıyorsunuzdur sen bana bir link atar mısın okuyabileceğim.
kız göbüş görünmüyor ki maaşAllah..Kızlaaar dayanamadım ben de paylaşmak istedim sizinle göbüşimi :)
ya çok güzel bişey bu yani hafta olarak önde olsamda sizden çok çok az hissediyorum hareketlerini çünkü 100 kiloluk şişman bi hatunum bengulumsedim yazdiklarini okurken ne kadar guzel ya:) (tabiki uyuyamaman diil o tepikleri yemen)
bnm kizda hic sola gecmiyor diye yazmistim gecenlerde.bu yuzden o sagda tekmelerken bende gonul rahatligiyla sola yatiyordum.simdi soldanda vurmaya basladi ayni senin gibi onu eziyormusum gibi hissettigimden uyuyamuyrm dogru duzgun sirtima 3 tane fln yastik koyup oturur gibi uyudgum oluyor bazen:)
8-9.aylarda ayakta uyucaz sanirsam bu gidisle:)
benim dr um calciday d3 efervesan tablet verdi aynı şikayet için hem kalsiyum hem d vitamini..Merhaba göbişli hatunlar umarım herkes iyidir. Benim son kontrolümde dr bebeğimin başının aşağıda olduğunu söyledi. Ben biraz panik olunca çok önemli bişey yok ama kendini çok yorma ayakta çok kalma falan dedi. Yürüyüş falan yapmıyımmı peki dedim. Kesinlikle yap ama çok yavaş yürü hamilelikte yürüyüş çok önemli dedi. Yürüyüncede bacaklarımın iç kısmı çok ağrıyo dedim ona yapılacak bişey yok artık bebek büyüdükçe daha çok baskı yapacak dedi. Kalsiyuma baktı değerlerim normalmiş. Sizinde özellikle 20-30 dk yürüyünce bacaklarınızın iç kısmı tam o eklem bağlantı yerleriniz ağrıyomu? acaba benim bebiş aşağıda olduğundanmı ağrıyo bilemedim. Bide aynı durumda olan arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz varmı? Dr.larınız bebek aşağıda olunca bişey önerdimi? Uzun yazdım kusura bakmayın nolur
21-22-23 bunlarıda ben alayım inşArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz:muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz:mehtaphk
6.Cüz:Gamze0634
7.Cüz:seyitbebek
8.Cüz:seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:PaytiPo
25.Cüz:PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz:burcu0303
29.Cüz:damlasssss
30.Cüz:damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
Allah kabul etsin canııımm :)ya çok güzel bişey bu yani hafta olarak önde olsamda sizden çok çok az hissediyorum hareketlerini çünkü 100 kiloluk şişman bi hatunum ben
benim dr um calciday d3 efervesan tablet verdi aynı şikayet için hem kalsiyum hem d vitamini..
21-22-23 bunlarıda ben alayım inş
kizlar aranizda catlaklar icin BIO OIL kullanan var mi?
ben 3 aydan snr dr.munda tavsiyesiyle mustelanin urunlerini kullanmaya basladim.simdilik bi catlagim yok,esnemeye bagli izlerde yok cok sukur neyse diyecegim ilk kutu nerdeyse bitmk uzere yenisini alsam mi yoksa elimde gecen yildan aldigim bio oil var kullanan bir arkadsim var memnun kaldim demisti siz ne dusunuyorsunuz?
(3 ay kullanimdan snr vucuttaki lekelri ve izleri gecirdigi iddaa ediliyor)
cok korkuyorum canımm yaa cokyarın saat 12.30 13. 00 gibi gireceğim ameliyata. elim ayağım titriyor... pijama takımı havlu hırka terlik fln koydum cok saol canımmm benimm duaların için acısını hiç düşünmüyorum da riskleri geliyor aklıma buraya kadar gelmişken kötü bir şey olsun istemiyorum Allah a yalvarmaktan duadan başka çarem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor...
ya çok güzel bişey bu yani hafta olarak önde olsamda sizden çok çok az hissediyorum hareketlerini çünkü 100 kiloluk şişman bi hatunum ben
benim dr um calciday d3 efervesan tablet verdi aynı şikayet için hem kalsiyum hem d vitamini..
21-22-23 bunlarıda ben alayım inş
Ben ufak küvet buldum canım ikeada, 20tl ve ufacık tam bebişlik.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...e-beslenme/40248443/lattsam-bebek-kuveti.aspx
Eki Görüntüle 1436909 Bu da değerlendirilebilir
Bizim bebisler cojk sansli yaaaaa küvet i ozel tasi ozel kovasi ozel her seyleri ozel minnosllarin biz legende sabun esligind gayette guzl büyüdük
amin canım..hissetti söyledik'lerimi sanırım peş peşe geliyo tekmeler :)Allah kabul etsin canııımm :)
canım deme öyle kendine... çok tatlı bir hatunsun sen :)
bebişini az da hissetsen iyi olduğunu biliyorsun çok şükür :)
minnoşun sağlıkla büyüyor elhamdülillah...:)
dogumdan sonra verecegime inancım tam çünkü bir sene önce 93 kiloydum düğün için 76 kiloya düştüm 3 ayda sonra hamile kalınca hop geri geldiler..korkum normal dogum sansımı azaltırsa diye..çok istiyorum çünkü hatta sırf bunun için özele degil devlete gidiyorum drum normal dogumu destekliyo diye..bakalım hayırlısı burda sabitlesem kilo mu ne iyi olur :)Kiloyla alakası yok canım ben de 67 kilo oldum gerçi ama üç gündür oynamıyordu bu gün oynadı zilli kzıım. Sağlık sorunundan kaynaklanmıyorsa kilon çok rahat verirsin biraz spor ve dikkatle hiç üzülme kendini takip et ne yediğinde daha fazla kilo aldığını takip et beni ekmek etkilemiyor ama şeker tatlı çok etkiliyor mesela kilo slmamda. Bebek doğduktan sonra çok güzel olscak her şey.
canım ben set olanını aldım aventin.ebebekten aldım doğumdan itibaren kullanabileceğimi söyledi ordaki görevli.iki çeşit set vardı klasik ve natural diye ben naturali aldım.Arkadslar bu gun biberon baktim avvent marka.yalniz bir turlu karar veremedim set halinde mi alsam yoksa teklimi alsam diye.bir de kac aylik olandan almak lazim 1aylik olandan mi e bebege bibron emzik almaya gittik uni bayb islak mendil alip geldik.12pakey karton kutuda 52lira yaninda vucut losyonu hediyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?