2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim baby2go bebek arabasinin bir modeli var. Cok hosuma gitmisti ama ben e bebek de joie litetrax indirime girince onu aldim. Hem yari fiyatinaydi hem de katlandiginda az yer kapliyor. Ayni markanin park yatagini arkadasim kullaniyor ve cok memnun oldugunu soyledi. Park yatagi bende sevmiyorum. Oda yapacagim o yuzden.

Kızlar dün ikeada ufak küvet gördüm ben onu alıcam. Aynen diğer küvetler banada çok büyük görünmüştü, bunu görünce çok sevdim.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...e-beslenme/40248443/lattsam-bebek-kuveti.aspx

Canim joie nin arabasini gecen hafta pazartesi 467 liraya aldim. Buradan yazdim aslinda. Gormedin sanirim.

Ben ufak küvet buldum canım ikeada, 20tl ve ufacık tam bebişlik.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...e-beslenme/40248443/lattsam-bebek-kuveti.aspx

Senin içinde gerekli olanlar annesi vicdan yapma bence zaten hamişkende doğduktan sonrada yeterince onlara çalışacaz vicdanım rahat benim

Ayyy bu ne güzelmiş küçücük bakayım buna saol canim
Senin içinde gerekli olanlar annesi vicdan yapma bence zaten hamişkende doğduktan sonrada yeterince onlara çalışacaz vicdanım rahat benim
Dimi canım benim gibi bi alışveriş canavarininin bu küçük vicdan azabıni çekmesi bile mucize zaten :)

Canim çok geçmiş olsun.ayin 23.de yasadim ayni şeyi.ikiz gebelik mi seninde?2.75 ten 3.1 e cikmisti bugün.canini sikmamaya gayret et.insan çok korkuyor.benim hic agri hissetmediği m kasilmalarim varken nst de 80 cikmasina rağmen su haftada gerçekleşir doğum demedi.içini ferah tut.

Lavobo disindada kslkma sakin.geceden 11 fen sonra hiçbirşey yemedim içme dim.tayt giydim giderken. Ayni ustumle ciktim.öğlen 12 gibi işlem oldu.6 gibi ciktik biz eve de arkada yatarak geldim tabi.ben alt camaşir ve ped koydum.

Dun okuyamadim.dilerim hersey yplundadir.sanirim dinlenme desin.haberle selim

canm bnm yegenim 1.5 yasinda hala legen kullaniyorlar annesi kopurtup koyuyor bayiliyor icinde oynamaya:)tabii banyonuzda yeriniz varsa kullanisli oluyor

Eki Görüntüle 1436796
Benim gibi yüzüstü yatma özlemi çekenler için Kocişler bunu bize hediye getirse ne süper olurdu dimi
Aman diyim kızlar, sola yatisa devam.arada sağa. Ben muayenede bile az Dr.beklucek olsam daha soluma doğru yatiriyorlar.

Bence doğumdan sonra gibisleri yok etmek için iyi çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…