- 6 Haziran 2014
- 274
- 162
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.701
Selam guzel teyjeler
Ben geldim ayrintilidan...
Herseyim cok guzel masaallah...
Veled ikide bi pipi gosterdi durdu doktora...
Iki bayan dr ayni anda baktilar 40 dk surdu...
ALLAH razi olsun hemen beni aldi...
Devlet Hastanesi ama tolerasli oldu bizim tosboga
cok guzel incelediler sagolsunlar...
Dr teyzeleri isiracakti bidigi nerdeyse...
Tam organları inceliyo pat donuyo pulluk gosterio
Bi el kafada bak annesi ezan okuyo diyo
Bi eli sakladi sola yattım bi sure dondum sonra cikardi elini plesantayi ittiriyomus megersem...
Ayak ayak ustune atmalar bacak uzatmalar sirinlik yapti durdu...
Suratini dondu en son agzini acmis veled...
Iki dr hatun da guzeldi tabi ay cekecegimiz var bu capkindan
Dr en son dayanamadi ozel pulluk resmi çıkardı al bunu babaya gotur diye nasil guluolar...
8 tane daha ayri resim verdi...
Bunlari dr ver dedi...
Yanlız bobregimizin kanalinda az genislik varmis...
Cok onemli degil dogumdan sonrada kontrole alinabilir dedi...
Cenesi cukur az cikik bana bakti bakim sana mi benzio diye
Yok dedim ayni babasi
Esim de dun gormustu veledi usgye bakinca aynaya bakiom gibi ddeyip guluodu adam...
Neyse bizden haberler boyle...
Icime sindi ya ozelin ayrintilisindan emin değildim...
Bu biraz danacik ayrintilisi oldu 25+2 de ama napiim ana yuregi iste
Canim yesil yada koyu sari akinti xok kotu dikkqt et. Doktoru ara yada git mutlakaaaAy kizlar cuma yaptirdigim idrar tahlilinde enfeksyon cikmadi ama sari bazende yesile calan bi sari akintim oluyor. Kasinti yok ama idrar yaparken vajina girisinde yanma oluyor sanki. Yarin seker yuklemesi yaptircam idrarda vereyim tekrar bari off(
Canim demir hapini sabah adalat oglen kullanınca olur degilmi. Beraber kullanma derken gun icindemi yoksa ayni anda mitansiyonumu hiç düşürmedi o ilaç canım. o ilaç uzun süreli kullanıldığında etkili diye biliyorum ben yogunbakımda çalışıyorum hemşireyim orda tansiyon hastalarına veriyoz tık yok :) uzun süreli kullananlara etki ediyor yavaş yavaş. ben kullandım bizzat yaşadım. düşmedi evde manuel tansiyon aletim var ölçüyorum düşmüyor korkma. bnmde tansiyonum hep 10 a 5 11 e 6 o civarlarda.. kasılman olursa düşünme kullan derim ama yanında hap özellikle demir hapı sakın içme.sabah ve akşam kullanıyorum ve dr.um kesinlikle hiç bırakmıcaz hep devam etcez dedi.
masallah cnm kizina uzun olcak kizin bu gidisle:)Selam arkadaşlar ben geldim kontrolden.
Çok şükür Allaha kızımın sağlığı yerinde.
980 gram 38 cm. olmuş.
Maşallah.
Şeker yüklemesi için kan verdim. 2 saat sonra sonucu çıkacak.
Serçe parmağını havaya kaldırmış oynuyordu, çok kibar bir kızın olacak dedi doktor teyzesi.
masallah cnm kizina uzun olcak kizin bu gidisle:)
bu arada asiri bir kilon yok bence ve 11 kiloyla dogum yapanlarada helal olsun diyrm
aynı anda içme arasında 2 saat fln olsun en az canımCanim demir hapini sabah adalat oglen kullanınca olur degilmi. Beraber kullanma derken gun icindemi yoksa ayni anda mi
Gozun aydin canim 7 kilo cok degil gibi kac haftaliksin tam olarakSelam arkadaşlar ben geldim kontrolden.
980 gram 38 cm. olmuş.
Maşallah.
Serçe parmağını havaya kaldırmış oynuyordu, çok kibar bir kızın olacak dedi doktor teyzesi.
Gozun aydin canim 7 kilo cok degil gibi kac haftaliksin tam olarak
saglikla ve zamaninda dogarlar ins. cnm.son aylarda cok hizli kilo aliniyor diyorlar bakalimSağol canım, doktorda dedi babasına benzeyecek uzun olacak diye.
İlk kızımda 12 kilo ile doğum yapmıştım ama erken doğdu. Bakalım bunda ne olacak.
kizlar yrn sabahtan kontrolum var ayrica seker yuklememde yapilicak ac gel dedi dr.um esimle mi gitsem yoksa onuda mi gotursem yanimda bilemedim sonucta isi gucu var tutmak istememdim uzun surecegini dusunerek.ac gidicemya korktum biraz oralarda kotu olur muyum diye.yaptiran arkadslar cok zaman aliyor mu?ayrica nolur bana dua edin sekerim ii ciksin diyet isleri fln beni cok strese sokuyor.hem kizim icin hem kendim icin Allahtan hayrlisini diliyorum
Toplamda 7 kilo aldığımı görünce de çok olmuş biraz dedi. 11-13 le doğumun tamamlanmasını bekliyoruz dedi.
ALLAH razı olsun cnmgözünüz aydın canım, herşey yolundaymış çok şükür :)
canım hangi devlet hastanesine gittin?
Masaallah annesi...Selam arkadaşlar ben geldim kontrolden.
980 gram 38 cm. olmuş.
Maşallah.
hhahaa senın doktorun benı görmesin o zaman kovalar valla :)) 24 haftada 9 kilo aldım 25. haftayı 10 ile tammlıcam gibi duruyor basküllere küsesim var :)
ALLAH razı olsun cnm
Cok sukur
İzmir Atatürk kâtip celebi eğitim ve araştırma Hastanesi'ne
Masaallah annesi...
Gozun aydin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?