- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.881
Saglikli dogsunlar ve bizde sag saglim kucagimiza alalimda yavrularimizi dogum sekli hic onemli degil canim.
Normal dogum tabiki en iyisidir canim ama onu yapamayacaklar var aramizda serklajli olanlar yani onlar icin dedim hatta belki biz bile sezeryan oluruz son anda belli mi olur acilma olmaz,bebek donmez vs.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.Aynen öyle diyorum ama bir taraftan da normal doğumu yaşamış biri olarak tekrar normal doğum diliyorum rabbimden.
Bebek doğana kadar biraz sıkıntı çekiyorsun ama doğduktan sonra bütün sıkıntın bitiyor.
Sezeryandan sonrası hep korkutuyor beni.
Normal dogum tabiki en iyisidir canim ama onu yapamayacaklar var aramizda serklajli olanlar yani onlar icin dedim hatta belki biz bile sezeryan oluruz son anda belli mi olur acilma olmaz,bebek donmez vs.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.
Canim bende calismaya yogunluga aliakin bi insan olarak suan yataga bagimli olmadan alisverise çıkmayı arkadaalarimla okulda bir arada olmayi cok isterdim. Suan gordugum insan yuzu okadar sınırlı ki uc bea kisi. Calismak da zor haklisin onceki hamileligimden biliyorum. Her teneffus merdiven cik In. Bagira bagira anlat dersi bogazin kurusun. Bebek icin saglikli beslenemezdim. Ayyyyy iste arkadaşım evde de zor calisirkende. HamilelHamilelik zor anlayacagin. Iste bu yüzden anne hakki ödenmez diyorlarrr. Uzulme bebisi de uzme:)selam annişler nasılsınız...
bugun biraz huzunluyumevde olup çalışmayan anneler çok şanslısınız halinize şükredin... inanın ayakta zor duruyorum dün rapor aldığım için bugun mecbur artık insan utanıp sıkılıyor rapor kullandıkca peşpeşe. ama inanın evde olmayı ve işe gelmek gibi bir sorumluluğum olmamasını çok isterdim. bazen bebişim tekmeliyor o anda onu izlemek gobeğimi okşamak istiyorum ama bu işyerinde pek mümkün olmuyor tabi. bebişimin tepkileri karsılıksız kalıyor c.tesi doktoruma sorucam en azından son ayımda dogum iznim başlamadan once dinlenmem için rapor yazabilir mi die. bu tansiyon düşüşleri beni çok halsiz bıraktı gücüm azalıyor nasıl son aya kdr idare edicem bilmiyorum gözümde buyuyor resmen
Aminn aminn canim insallahAynen öyle ilki normal oldu diye 2. si de normal olacak diye bir durum yok.
Ama ben korkuyorum.
Benim arkadaşıma serklaj yapıldı ve 38. haftada dikişleri alındı, 5 gün sonra normal doğum yaptı.
İnş. dileyen isteyen herkes normal yapabilir.
Allah herkese yardım etsin.
Ah canım üzme tatlı canını sen,bir şey kalmadı Allah'ın izniyle.Anneler çok güçlü olurmuş hem,sende öylesin,hepimiz öyleyiz.Ben hafta da iki gün gidip dükkana yardım ediyorum diğer günler evdeyim. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım,kendi kızı da haftada 3 gün evde.Ama az önce beni çağırdı gel kapıya kömür döküldü süpür diye,ki sanırım 5 gün önce falan dökülmüştü o.Sabır dedim gittim yaptım,tam gelicem alt kattan 2 kilo un birde süt getir demez mi.Onu da yaptım mecburen.Ben daha hamileliğimin ikinci ayındayken kendi kızı yukarı da pc de takılırken beni dükkan deposuna kasa atmaya çağırdı.Gittim yaptım.Çok uzun oldu ama nasıl dolmuşsam sana denk geldi hakkını helal et,demem o ki evdeyim ama etrafımda ki insanlar sanki hamile kendileriyniş gibi davranıyorlar.İnşallah raporunu alırsın da son zamanlarında rahat edersin canım.selam annişler nasılsınız...
bugun biraz huzunluyumevde olup çalışmayan anneler çok şanslısınız halinize şükredin... inanın ayakta zor duruyorum dün rapor aldığım için bugun mecbur artık insan utanıp sıkılıyor rapor kullandıkca peşpeşe. ama inanın evde olmayı ve işe gelmek gibi bir sorumluluğum olmamasını çok isterdim. bazen bebişim tekmeliyor o anda onu izlemek gobeğimi okşamak istiyorum ama bu işyerinde pek mümkün olmuyor tabi. bebişimin tepkileri karsılıksız kalıyor c.tesi doktoruma sorucam en azından son ayımda dogum iznim başlamadan once dinlenmem için rapor yazabilir mi die. bu tansiyon düşüşleri beni çok halsiz bıraktı gücüm azalıyor nasıl son aya kdr idare edicem bilmiyorum gözümde buyuyor resmen
Cnm benimbenim dr.a sormuştum ben muhtemelen ne zaman doğum yaparım diye mayıs başı veya ortası dedi ..erken olcak miadını bekleyemicek rahmimden dolayı.
cnm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..drısı başımıza inş.. :)Ablam normal dogum yapti 37.haftada geldi 3bucuk kg:) bebislerin keyfine kalmisssa
ahhh esracım inş gönlüne göre olur..benim oğlum tekme atmaya başlayınca bütün iş arkadaşlarım birlikte izliyoruz..hele bi erkek arkadaş var beni gördükçe bir an önce evlenip çocuk sahibi olmam lazım demeye başladı :) buna rağmen yine d egün sayıyorum evde olmak için..sabah uyanmak çok zor geliyorselam annişler nasılsınız...
ayy cnm ne gaddar insanlarmış öyle yaaa..yapamam desene....sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara...annelerimiz kıyıp iş buyuramaz, onlar da el kızı kullanalım diyor galiba...boğasım geliyor..hamileyiym sinirliyim dellendirmeyin beni diyip bağırıp çağırmaya başla, tırssınlar azıcık :)Ah canım üzme tatlı canını sen,bir şey kalmadı Allah'ın izniyle.Anneler çok güçlü olurmuş hem,sende öylesin,hepimiz öyleyiz.Ben hafta da iki gün gidip dükkana yardım ediyorum diğer günler evdeyim. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım,kendi kızı da haftada 3 gün evde.Ama az önce beni çağırdı gel kapıya kömür döküldü süpür diye,ki sanırım 5 gün önce falan dökülmüştü o.Sabır dedim gittim yaptım,tam gelicem alt kattan 2 kilo un birde süt getir demez mi.Onu da yaptım mecburen.Ben daha hamileliğimin ikinci ayındayken kendi kızı yukarı da pc de takılırken beni dükkan deposuna kasa atmaya çağırdı.Gittim yaptım.Çok uzun oldu ama nasıl dolmuşsam sana denk geldi hakkını helal et,demem o ki evdeyim ama etrafımda ki insanlar sanki hamile kendileriyniş gibi davranıyorlar.İnşallah raporunu alırsın da son zamanlarında rahat edersin canım.
okurken ben bile sinir oldum gitme yapma canım ne demek ya vijdansız kadın.Ah canım üzme tatlı canını sen,bir şey kalmadı Allah'ın izniyle.Anneler çok güçlü olurmuş hem,sende öylesin,hepimiz öyleyiz.Ben hafta da iki gün gidip dükkana yardım ediyorum diğer günler evdeyim. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım,kendi kızı da haftada 3 gün evde.Ama az önce beni çağırdı gel kapıya kömür döküldü süpür diye,ki sanırım 5 gün önce falan dökülmüştü o.Sabır dedim gittim yaptım,tam gelicem alt kattan 2 kilo un birde süt getir demez mi.Onu da yaptım mecburen.Ben daha hamileliğimin ikinci ayındayken kendi kızı yukarı da pc de takılırken beni dükkan deposuna kasa atmaya çağırdı.Gittim yaptım.Çok uzun oldu ama nasıl dolmuşsam sana denk geldi hakkını helal et,demem o ki evdeyim ama etrafımda ki insanlar sanki hamile kendileriyniş gibi davranıyorlar.İnşallah raporunu alırsın da son zamanlarında rahat edersin canım.
Yani canım kendi annem olsa bırak hamileyi normal zamanlarda yaptırmaz.Yapması problem değil de insan biraz düşünür bu kız hamile diye.İnan ki grip oldum kapımı çalan olmadı nasılsın diye,kendi annem kalktı Kayseri den Trabzon a geldi.Ben olsam onlara böyle yapmam,ama Allah görüyor.Ben ne diyeyim ki onlara,biliyorlar hayır diyemeyeceğimi.ayy cnm ne gaddar insanlarmış öyle yaaa..yapamam desene....sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara...annelerimiz kıyıp iş buyuramaz, onlar da el kızı kullanalım diyor galiba...boğasım geliyor..hamileyiym sinirliyim dellendirmeyin beni diyip bağırıp çağırmaya başla, tırssınlar azıcık :)
Ah canım bende sinir olup eve gelip ağlıyorum,tamam kendisi hasta yapamıyor çok fazla ama.Ben bu haldeyken böyle kullanması canımı sıkıyor.Ki yapacak dünya insan var bu işleri.okurken ben bile sinir oldum gitme yapma canım ne demek ya vijdansız kadın.
Ya cnm o arkadasinin dikisleri alinirken acimismi biliyormusun?Aynen öyle ilki normal oldu diye 2. si de normal olacak diye bir durum yok.
Ama ben korkuyorum.
Benim arkadaşıma serklaj yapıldı ve 38. haftada dikişleri alındı, 5 gün sonra normal doğum yaptı.
İnş. dileyen isteyen herkes normal yapabilir.
Allah herkese yardım etsin.
Bizde iyiyiz canım şükür. Dün bebeğimi gördüm daha iyi oldum.
Hazırlıklarımız bebek adına bitti, sadece çanta hazırlanacak.
Ev temizliği vs. ilerleyen zamanlarda derken günler geçecek inş.
Bende iyiyim hamdolsun canım.Oglusumun çamaşırlarının yıkanmış olanlarını ancak bugün ütüleyebildim,sifonyerine yerleştirdim,şimdi oturdum.Saoll canimcimm
İnsallah gun icindede boyle olurum
Sen nasilsin canimm??
Şeker yüklemesi yaptırdın mı? Yaşadığın yerde durum nasıl gebelik kontrolü açısından?Allah iyilik versin canim. Nasilmis bebisin kaç kilo olmus bakti mi doktor?
Masallah ne güzel ya hazirliklari bitirmis olmaniz harika.. Cantayida yaparsin yavas yavas :)
Ev temizliginede birilerini alirsin heralde dimi, zaman ilerledikçe tek basina zor oluyor temizlik
Ya cnm o arkadasinin dikisleri alinirken acimismi biliyormusun?
Allah iyilik versin canim. Nasilmis bebisin kaç kilo olmus bakti mi doktor?
Masallah ne güzel ya hazirliklari bitirmis olmaniz harika.. Cantayida yaparsin yavas yavas :)
Ev temizliginede birilerini alirsin heralde dimi, zaman ilerledikçe tek basina zor oluyor temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?