- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.901
Canim benim yaa. Nasil kiyiyorlar bu halde sana. Biraz vicdan olacak insanin icinde yaa.Ah canım üzme tatlı canını sen,bir şey kalmadı Allah'ın izniyle.Anneler çok güçlü olurmuş hem,sende öylesin,hepimiz öyleyiz.Ben hafta da iki gün gidip dükkana yardım ediyorum diğer günler evdeyim. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım,kendi kızı da haftada 3 gün evde.Ama az önce beni çağırdı gel kapıya kömür döküldü süpür diye,ki sanırım 5 gün önce falan dökülmüştü o.Sabır dedim gittim yaptım,tam gelicem alt kattan 2 kilo un birde süt getir demez mi.Onu da yaptım mecburen.Ben daha hamileliğimin ikinci ayındayken kendi kızı yukarı da pc de takılırken beni dükkan deposuna kasa atmaya çağırdı.Gittim yaptım.Çok uzun oldu ama nasıl dolmuşsam sana denk geldi hakkını helal et,demem o ki evdeyim ama etrafımda ki insanlar sanki hamile kendileriyniş gibi davranıyorlar.İnşallah raporunu alırsın da son zamanlarında rahat edersin canım.
Bende iyiyim hamdolsun canım.Oglusumun çamaşırlarının yıkanmış olanlarını ancak bugün ütüleyebildim,sifonyerine yerleştirdim,şimdi oturdum.
Ne yazıkki donem donem oluyor canım bu,sonra kendiliğinden duzeliyor bir müddet sonra en azından bende öyle oldu ve iki kilo aldimYa kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
Evet fazla kocaman sankiKocaman maşallah.
Yaaaa. Ilk defa duyuyorum birinden böyle. Hayrlisi olsun hakkimizda bakalımhiç hissetmediğini söylemişti canım.
cnm sen sessiz kalıp yaptıkça bu devam eder..hatta çocukla bile iş yapmaya gidersin..varsın kötü gelin ol..kafan rahat olsun..yapamam de..kuusra bakmayın ağrım sancım vs. var diye salla gitsin..Yani canım kendi annem olsa bırak hamileyi normal zamanlarda yaptırmaz.Yapması problem değil de insan biraz düşünür bu kız hamile diye.İnan ki grip oldum kapımı çalan olmadı nasılsın diye,kendi annem kalktı Kayseri den Trabzon a geldi.Ben olsam onlara böyle yapmam,ama Allah görüyor.Ben ne diyeyim ki onlara,biliyorlar hayır diyemeyeceğimi.
Tesekkur ederiz canım,amin cumlemiz inşallahOhhhh ellerine sağlık.
Güle güle kullanın şimdiden.
Evet fazla kocaman sanki
Dönmekten ziyade ani hareket etmemek gerek. Yataktan kalkarken mesela dik olarak aniden değil, yana dönüp yavaşça kalkmak lazım.Kizlar birsey söyleyeceğim. Ben yatakta çok dönen bi insanim 5dk.da bir dönüyorum. Annem cok donmemem gerektiğini söyledi. Allah korusun kordon dolanmasi falan olabiliyormus. Varmidir böyle bir şey bilmiyorum ama ben yinede söyleyeyim dedim
Yaaaa. Ilk defa duyuyorum birinden böyle. Hayrlisi olsun hakkimizda bakalım
Aynen öyle canım,Allah düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Canim benim yaa. Nasil kiyiyorlar bu halde sana. Biraz vicdan olacak insanin icinde yaa.
Selam Kızlar,
Çoğu kişi hazırlığını tamamlamış bile ben daha yeni almaya başladım ilk cicileri ekte kızçemin
Çokmu geç başladım diye teredütte düştümÇalışan bir hamile olarak netten yaptım ilk alışverişimi :) çok hızlı bir site dün aldım bügün teslim ettiler..
Yani canım haklısın,ben istiyorum ki kırılmasın kalpleri,biraz benim halimden de anlasınlar ama çok bekleyeceğim galiba bu gidişlecnm sen sessiz kalıp yaptıkça bu devam eder..hatta çocukla bile iş yapmaya gidersin..varsın kötü gelin ol..kafan rahat olsun..yapamam de..kuusra bakmayın ağrım sancım vs. var diye salla gitsin..
Yani canım haklısın,ben istiyorum ki kırılmasın kalpleri,biraz benim halimden de anlasınlar ama çok bekleyeceğim galiba bu gidişle
Güle güle giydir canım inşallah.Çok ciciler....Selam Kızlar,
Çoğu kişi hazırlığını tamamlamış bile ben daha yeni almaya başladım ilk cicileri ekte kızçemin
Çokmu geç başladım diye teredütte düştümÇalışan bir hamile olarak netten yaptım ilk alışverişimi :) çok hızlı bir site dün aldım bügün teslim ettiler..
Bisey olmaz annesi uzulme...Kızlar yeğenim karnıma doğru atladı hafif geldi inşallah bişey olmamıştır
Selam Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?