2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim yaa. Nasil kiyiyorlar bu halde sana. Biraz vicdan olacak insanin icinde yaa.

Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
Ne yazıkki donem donem oluyor canım bu,sonra kendiliğinden duzeliyor bir müddet sonra en azından bende öyle oldu ve iki kilo aldim

cnm sen sessiz kalıp yaptıkça bu devam eder..hatta çocukla bile iş yapmaya gidersin..varsın kötü gelin ol..kafan rahat olsun..yapamam de..kuusra bakmayın ağrım sancım vs. var diye salla gitsin..

Selam Kızlar,
Çoğu kişi hazırlığını tamamlamış bile ben daha yeni almaya başladım ilk cicileri ekte kızçemin
Çokmu geç başladım diye teredütte düştüm Çalışan bir hamile olarak netten yaptım ilk alışverişimi :) çok hızlı bir site dün aldım bügün teslim ettiler..

Eklentiler

• elbise 4.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 110
  • elbise 1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 105
  • elbise 2.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 100
  • elbise 3.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 104
Dönmekten ziyade ani hareket etmemek gerek. Yataktan kalkarken mesela dik olarak aniden değil, yana dönüp yavaşça kalkmak lazım.

Sen geç kalmamışsın da biz erken davranmışız herhalde. :)

Güle güle kullanın canım.

cnm sen sessiz kalıp yaptıkça bu devam eder..hatta çocukla bile iş yapmaya gidersin..varsın kötü gelin ol..kafan rahat olsun..yapamam de..kuusra bakmayın ağrım sancım vs. var diye salla gitsin..
Yani canım haklısın,ben istiyorum ki kırılmasın kalpleri,biraz benim halimden de anlasınlar ama çok bekleyeceğim galiba bu gidişle

Yani canım haklısın,ben istiyorum ki kırılmasın kalpleri,biraz benim halimden de anlasınlar ama çok bekleyeceğim galiba bu gidişle

Sen iyi niyetle yaklaştıkça tepene binme çabasında olan insanları da unutma canım.

Bebeğini ve kendini riske atacak şeylerden uzak dur.

Kızlar oğlumun 13-14 tane citcitli badisi var 0-3 ay ve yenidoğan.sizce fazlami.son aldığım 5 tanesini esimle yollayıp 3-6 yada 6-9 mu aldirsam acaba?Bide oglusuma ilk aldığım cicileri arasında kısa kollu sortlu tulumlar var bi kaç tane.6 ay ve 9 ay hangi akla hizmet öyle aldiysam bilemedim.sizce bu yaz giyebilir mi o tulumları?

Güle güle giydir canım inşallah.Çok ciciler....

Kızlar yeğenim karnıma doğru atladı hafif geldi inşallah bişey olmamıştır
Bisey olmaz annesi uzulme...
Poyink poyink suyun icinde onlar :)

Bende diyorum bu pofuduk nerde
Kizcazinin pembis takimini kiskandida giyip gezmelere mi cikti...

Oy hele beyaz hastane cikisina bayildimmm
Saglikla giysin yarencik gulucukler atsin annesine cicilerinin icinde
Tam zevkime gore cok renkli karisik desenlileri sevmiyorum bende
Bunun erkek icin olani olsa alırım hemen
Hala hast cikisi almadim bakinip duruyorum
Uyuzum ben uyuzz

bende senin gibiyim cnm daha hiiç bişi almadım. bi almaya başlasam kendımı durduramıcam ama startı vermedım daha 10 gun sonra odasını siparis edicem ve kıyafet alımına da başlıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…