- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.921
İnşallah birşey olmaz canım, Rabbim korusun yavrularımızı.Kızlar yeğenim karnıma doğru atladı hafif geldi inşallah bişey olmamıştır
Her seferin de öyle diyorum canım,inşallah bu son.Bir daha hayır diyeceğim inşallah..Sen iyi niyetle yaklaştıkça tepene binme çabasında olan insanları da unutma canım.
Bebeğini ve kendini riske atacak şeylerden uzak dur.
Şeker yüklemesi yaptırdın mı? Yaşadığın yerde durum nasıl gebelik kontrolü açısından?
Yurtdışından yaşayan bir çok kişi Türkiye'dekiler kadar ultrasona girmiyor ve kontrole çağrılmıyor. Hatta Almanya'dan yazan bir arkadaş bir kaç sene önce ultrason kağıdını print için 350 Euro isteniyor demişti. Kontroller ve çıktılar hem pahalı, hem de çok fazla ultrona girme zararlı diye temkinli davranıldığını söylemişti.
980 gram 38 cm. babası gibi uzun olacak dedi canım.
Sağlığı da iyi şükür.
Ev temizliğine gelince de ben biraz titiz bir insanım herkesin yaptığı işi beğenmem.
Muhtemelen kendim yapacağım, sadece duvarları sildiririm gibi geliyor.
canım kıymetini bilmeyene zorla bildireceksin. Tabi en önemli şey eşinin tavrı, ne var yapsan diyosaönce onu yont, sonra ailesiniYani canım haklısın,ben istiyorum ki kırılmasın kalpleri,biraz benim halimden de anlasınlar ama çok bekleyeceğim galiba bu gidişle
of lanet olsun bu huyumuz çok kötü, bende sevmem benden baskasi temizledi mi o ev temiz degil gibi geliyor nedense
Masallah masallah tosuncuga boyu simdiden baya uzun masallah 50cm i geçecek kuzucuk :)
Ölçümler kesin sonuç vermiyor tabiki. Ama doktorumuzun dün söylediği değerler bunlar.
Bakalım zaman ne gösterecek, kilo takıntım yok sağlıklı olsun yeter diyorum canım. Kilolu bebeği doğurmakta zor olur herhalde. :)
Hayırlısı olsun bakalım.
Yok canım sağ olsun o çok düşüncelidir.Yaptığımı duysa fırça atar bir de üzerine yapma diyecanım kıymetini bilmeyene zorla bildireceksin. Tabi en önemli şey eşinin tavrı, ne var yapsan diyosaönce onu yont, sonra ailesini
zor olmazmi ya gerçi senin ikinci dogumun olcak belki bi derece daha kolay olabilir senin için :)
aynen canim hayirlisi bakalim..
zor olmazmi ya gerçi senin ikinci dogumun olcak belki bi derece daha kolay olabilir senin için :)
aynen canim hayirlisi bakalim..
eee sen daha niye yapıyorsun eşin de destekse sana...bak kızıcam şimdi, yazık değil mi kuzucuğa...içerde strese sokuyorsun annesi :)Yok canım sağ olsun o çok düşüncelidir.Yaptığımı duysa fırça atar bir de üzerine yapma diye
Az kaldı canım en fazla 14 hafta.
Gerçi o kadar bekler mi bilmiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.
Çoğu gitti azı kaldı.
89 günün kalmış. :)
herkese slm oğlumla şöyle bi yürüyüş yaptık evdeyiz hava güneşli bizde fırsatı değerlendirdik hergün yürüyüş yapıyorum umarım kilo almam ama karnım son 1 haftada daha da büyüdü gibi artık tam hamile moduna girdim herkes önce bi karnıma bakıyo bende arada saklıyorum çünkü rahatsız oluyorum sizler nasılsınız bebişler nasıl bugün benimki baya tekmeliyo çok mutluyum hele dünde öyle güzel haber alınca allahım tüm bebişleri korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
sorma bazen panikliyorum bazen aman olacagina varir diyorum bu kalan günleri gördükçe
daha biz evin anahtarini alicaz, içinde biraz yapcaklarimiz var, ve daha tasinmamiz var derken 7/8 hafta geçicek.. Ondan sonrada hemen bebek odasini yerlestirmeye baslamam gerekiyor.. umarim herseyi yetistiririmde kizim tam beklendigi gibi gelir mayis sonuna dogru :)
hiç sanmiyorum o kadar bekleyecegini ama hayirlisi bakalim
oooo sende inmissin 100lerden asagi harika :) ne çabuk geçmis daha dün konusmustuk sanki :)
Hoşgeldin canım ne güzel oğluşunla yürüyüp gelmişsiniz.
Ankara soğuk bugün. Bırrrrr.
Fiyatı ne kadarmış cnm ?Kızlar merhaba mart ayının sonuna kadar ikeanın çocuk mobilya bölümünde %10 indirim varmış haberiniz olsun. Ben ordan ahşap beşik almayı düşünüyorum. Gullıver karyola çok hoşuma gidiyor. Hem 2 kademede kullanılabiliyor
Ohhh ne guzel kolay gelsin canim:))Bende iyiyim hamdolsun canım.Oglusumun çamaşırlarının yıkanmış olanlarını ancak bugün ütüleyebildim,sifonyerine yerleştirdim,şimdi oturdum.
Aaaa canim sen adanada misin ben konyadayim ama ailem falan adanada hatta Dogumum adanada olacak kime gidiyosunadana sıcak memleket şuan hava güneşli artık buraya bahar geldi bol bol yürüyüş yapıcam ne kadar korksam da tırssamda normal doğum istiyorum onun için yürüyüş şart bide kilolar tabi ahhh ahhh bu kilolar bi an önce eski halime dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?