- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.941
Yok daha yapmayacağız teyzesi,biz bu son olur diye düşündükçe daha fazlasını istiyorlar.Artık akıllandım :))eee sen daha niye yapıyorsun eşin de destekse sana...bak kızıcam şimdi, yazık değil mi kuzucuğa...içerde strese sokuyorsun annesi :)
Heheheh evdeyiz bugün kızımın büyük teyzesi geldi oturuyoruz hafif ağrım var ama kızım kıpraşıyor allaha şükür. :)Bisey olmaz annesi uzulme...
Poyink poyink suyun icinde onlar :)
Bende diyorum bu pofuduk nerde
Kizcazinin pembis takimini kiskandida giyip gezmelere mi cikti...
Oy hele beyaz hastane cikisina bayildimmm
Saglikla giysin yarencik gulucukler atsin annesine cicilerinin icinde
Tam zevkime gore cok renkli karisik desenlileri sevmiyorum bende
Bunun erkek icin olani olsa alırım hemen
Hala hast cikisi almadim bakinip duruyorum
Uyuzum ben uyuzz
bundan sonraki ilk olayı ve tepkini yazıyorsun, anlaşalım da emin olalım :))Yok daha yapmayacağız teyzesi,biz bu son olur diye düşündükçe daha fazlasını istiyorlar.Artık akıllandım :))
Evet ya daha dün konuşmuş gibiyiz.
Senin bayağı işin var anlaşılan, zaman senin açından daha çabuk geçecek gibi görünüyor.
Yeni evde taşınma konusunda kesin bir tarih yok mu canım.
Canim bnm kizim 3bucuk yasinda kuuutt diye karnima oturdu korktum ama bse olmadi Senin Hafif gelmis bse olmaz canim?korkmaKızlar yeğenim karnıma doğru atladı hafif geldi inşallah bişey olmamıştır
tarih daha yok malesef canim, ama su anki evimizden en geç nisan 30dan önce çikmis olmamiz gerekiyor.
haftaya aliriz belki anahtari canim kismet bakalim, bir iki aksilik oldu aslinda dün almamiz gerekiyordu ama hayirlisi böyleymis diyoruz.. ondan sonrada asil kosturmacalar baslicak Allahin izniyle..
Sağol cnmMaşallah yavruşuna.
İnş. sonuçlarında güzel çıkar canım.
Ben dün fazla etkilenmedim, etkilenmene üzüldüm.
Aaaa canim sen adanada misin ben konyadayim ama ailem falan adanada hatta Dogumum adanada olacak kime gidiyosun
Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?az kalmış annesi sabret azcık daha son testide yaptır sonra için rahat etsin :)))) ohh bak bebişinde iyiymiş ne guzel :))
Az kalmış canım. Yavaş yavaş kendini yormadan toparlanmaya başlarsın yakında.
Bir iki arkadaşım var. Bilgi onlardan değil de forum sitelerinden.Masallah bilgilisin canim bi tanidigin mi var buralarda?
Evet seker yüklemesi yaptirdim 22inci haftamda. cok sükür çikmadi diyabet..
Aynen dedigin gibi ultrason kontrolü 9uncu aya kadar 4 kere oluyor ondan sonra 2 haftada bir gidiyorsun.
Ama ben benim gibi pimpirikli bir doktor buldum karnim agrisa gel dedi saolsun o yüzden istedigim zaman gidebildim. Birde benimkisi tüp bebek olunca daha bi üzerime düstü her zaman..
Kontroller pahali ama sigorta + çalisanlarin özel sigortasi ile hiç birsey ödemedim simdiye kadar. yani ödediysemde geriye o para geliyor bana..
Cikti hiç ama hiç alamadim. A4 kagida bi kaç kere baski yapti doktorum onuda ben istemedim çok çirkin duruyor diye.. Ciktilari almama sebebim doktorumun makinasi iyi çalismiyor ama herzaman benim fotograf ve video çekmem için bekliyor o yüzden sikayetim olmadi bu konuda.. Ilk fotograflarimi kendim bastirdim hatira kalsin diye..
insallah canim :)
senin büyük cimcimen nasil tatili nasil geçti :)
sorma bazen panikliyorum bazen aman olacagina varir diyorum bu kalan günleri gördükçe
daha biz evin anahtarini alicaz, içinde biraz yapcaklarimiz var, ve daha tasinmamiz var derken 7/8 hafta geçicek.. Ondan sonrada hemen bebek odasini yerlestirmeye baslamam gerekiyor.. umarim herseyi yetistiririmde kizim tam beklendigi gibi gelir mayis sonuna dogru :)
hiç sanmiyorum o kadar bekleyecegini ama hayirlisi bakalim
oooo sende inmissin 100lerden asagi harika :) ne çabuk geçmis daha dün konusmustuk sanki :)
Kız bebekleri daha mı bereketli oluyor nedir, bende kızıma gebeyken ev almıştım krediyle.Evet ya daha dün konuşmuş gibiyiz.
Senin bayağı işin var anlaşılan, zaman senin açından daha çabuk geçecek gibi görünüyor.
Yeni evde taşınma konusunda kesin bir tarih yok mu canım.
Kız bebekleri daha mı bereketli oluyor nedir, bende kızıma gebeyken ev almıştım krediyle.
7 aylıkken, trafik kazası geçirdim, bir ay belimden dolayı yattım, sekiz aylıkken banka banka dolaşıp, eşime baskı yapıp iş yerime yakın ev aldım çok şükür. Faize bulaştık mecbur, Rabbim affetsin ve bir daha düşürmesin.
Evin ne mutfak, ne de vestiyer dolapları vardı, evin içine geçtikten sonra yaptırdık.
Kızıma bir çöp almamıştım neredeyse. Bir çok eşyası hediye geldi. Uğraşsam o kadar eşyam olmazdı herhalde. İşimiz bitince ihtiyacı olana dağıttık sonra kıyafetlerini. Yine kenara ayırdıklarımdan da kalmış bayağı.
MaşaAllah. Kızın devlet okuluna mı gidiyor? Bütün iş arkadaşların kolejlere sarmış durumda. Ana okulundan itibaren özel okula gönderiyorlar. Eşim biz devlette okuduk, kızımda devlete gidecek illa diyor. Özele göndereceğime o parayı biriktirir özel üniversiteye harcarım diyor. O günler kısmet olur mu bilmiyorum. Kısmet.Benim büyük cimcimem iyi canım.
Okulda.
23 Nisan gösteri hazırlıkları başladı.
Konu anlatımları bitti, pekiştirme yapıyorlar.
Heyecanlı kardeşini bekliyor.
Dün servisten indi "Fıstığım nasılmış anne" diyor.
:)
Evet maalesef, benimde 3 senem kaldı, yapılandırdıktan sonra.Bende kız çocuklarının daha bereketli olduğunu duydum ama Allah bilir tabi.
Kızım 7 aylıkken bizde ev almıştık.
Şimdiki kızım 1 yaşına gelince de borcu bitecek inş.
8 yıllık kredi ile almıştık.
Evet faiz günah ama kimse kimseye en az 100 bin lira borç vermiyor maalesef.
Allah affetsin.
aaa ne güzel bi örnek Allah ım inşallah bizde 38 leri görürüz...Aynen öyle ilki normal oldu diye 2. si de normal olacak diye bir durum yok.
Ama ben korkuyorum.
Benim arkadaşıma serklaj yapıldı ve 38. haftada dikişleri alındı, 5 gün sonra normal doğum yaptı.
İnş. dileyen isteyen herkes normal yapabilir.
Allah herkese yardım etsin.
MaşaAllah. Kızın devlet okuluna mı gidiyor? Bütün iş arkadaşların kolejlere sarmış durumda. Ana okulundan itibaren özel okula gönderiyorlar. Eşim biz devlette okuduk, kızımda devlete gidecek illa diyor. Özele göndereceğime o parayı biriktirir özel üniversiteye harcarım diyor. O günler kısmet olur mu bilmiyorum. Kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?