2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
eee sen daha niye yapıyorsun eşin de destekse sana...bak kızıcam şimdi, yazık değil mi kuzucuğa...içerde strese sokuyorsun annesi :)
Yok daha yapmayacağız teyzesi,biz bu son olur diye düşündükçe daha fazlasını istiyorlar.Artık akıllandım :))

Heheheh evdeyiz bugün kızımın büyük teyzesi geldi oturuyoruz hafif ağrım var ama kızım kıpraşıyor allaha şükür. :)

Evet ya daha dün konuşmuş gibiyiz.

Senin bayağı işin var anlaşılan, zaman senin açından daha çabuk geçecek gibi görünüyor.

Yeni evde taşınma konusunda kesin bir tarih yok mu canım.

tarih daha yok malesef canim, ama su anki evimizden en geç nisan 30dan önce çikmis olmamiz gerekiyor.
haftaya aliriz belki anahtari canim kismet bakalim, bir iki aksilik oldu aslinda dün almamiz gerekiyordu ama hayirlisi böyleymis diyoruz.. ondan sonrada asil kosturmacalar baslicak Allahin izniyle..

Az kalmış canım. Yavaş yavaş kendini yormadan toparlanmaya başlarsın yakında.

merhaba annişler,

50 gr şeker yüklemem 149 çıktı malesef 100gr yükleme yapılacak inşallah onda değerler normal çıkar.

Maşallah yavruşuna.

İnş. sonuçlarında güzel çıkar canım.

Ben dün fazla etkilenmedim, etkilenmene üzüldüm.
Sağol cnm
Ac kalmaktan mıdır bilemicem kafama gari girdi.birazda dolastm kizima alicaklarim vardı daha betwr yoruldum.parol ictim dayanamadm artik yatiyrm şimdi

az kalmış annesi sabret azcık daha son testide yaptır sonra için rahat etsin :)))) ohh bak bebişinde iyiymiş ne guzel :))
Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?

Kizlar cok fena oksuruyorum ya gece hic?uyku Yok oksurukten derste falan konustukca gicik geliyo oksurmekten sol karnimda daimi bi agri oldu var mi onerebileceginiz dogal bir seyler pekmez ilitip iciyorum limonla ama pek etki etmedi

Bir iki arkadaşım var. Bilgi onlardan değil de forum sitelerinden.
Bir daha gittiğimde bende kendim çekeceğim videoya, en son iki hafta farklı bir doktora gittim ayrıntılı diye, eşim istemeye istemeye gitti. Önce doktor asistana çeşitli değerleri söyledi, o sıradatek ekran vardı kendim göremediğim için eşime rica ettim. Sağ olsun öyle şeyleri sevmiyormuş çekmedi videoya, kaş göz işaretiyle yok dedi. Doktorda sıkılmayayım diye ilk başta ekranı göstermediğini sonra fotoğraf vereceğini söyledi. Ekranı çevirip organları gösterdi, toplam on dak. sürmedi işlem bitti, bir rapor kağıdı ve bir ultrason çıktısı, zarfa koyup verdiler. O gün işim vardı bakamadım zarfa, ertesi gün bakayım, okuyayım dedim. Anaaaa adam bebeğin totosunu ve tenasül organını çekip vermiş bir tek.

insallah canim :)

senin büyük cimcimen nasil tatili nasil geçti :)

Benim büyük cimcimem iyi canım.

Okulda.

23 Nisan gösteri hazırlıkları başladı.

Konu anlatımları bitti, pekiştirme yapıyorlar.

Heyecanlı kardeşini bekliyor.

Dün servisten indi "Fıstığım nasılmış anne" diyor.

:)

Evet ya daha dün konuşmuş gibiyiz.

Senin bayağı işin var anlaşılan, zaman senin açından daha çabuk geçecek gibi görünüyor.

Yeni evde taşınma konusunda kesin bir tarih yok mu canım.
Kız bebekleri daha mı bereketli oluyor nedir, bende kızıma gebeyken ev almıştım krediyle.
7 aylıkken, trafik kazası geçirdim, bir ay belimden dolayı yattım, sekiz aylıkken banka banka dolaşıp, eşime baskı yapıp iş yerime yakın ev aldım çok şükür. Faize bulaştık mecbur, Rabbim affetsin ve bir daha düşürmesin.
Evin ne mutfak, ne de vestiyer dolapları vardı, evin içine geçtikten sonra yaptırdık.
Kızıma bir çöp almamıştım neredeyse. Bir çok eşyası hediye geldi. Uğraşsam o kadar eşyam olmazdı herhalde. İşimiz bitince ihtiyacı olana dağıttık sonra kıyafetlerini. Yine kenara ayırdıklarımdan da kalmış bayağı.

Bende kız çocuklarının daha bereketli olduğunu duydum ama Allah bilir tabi.

Kızım 7 aylıkken bizde ev almıştık.

Şimdiki kızım 1 yaşına gelince de borcu bitecek inş.

8 yıllık kredi ile almıştık.

Evet faiz günah ama kimse kimseye en az 100 bin lira borç vermiyor maalesef.

Allah affetsin.

MaşaAllah. Kızın devlet okuluna mı gidiyor? Bütün iş arkadaşların kolejlere sarmış durumda. Ana okulundan itibaren özel okula gönderiyorlar. Eşim biz devlette okuduk, kızımda devlete gidecek illa diyor. Özele göndereceğime o parayı biriktirir özel üniversiteye harcarım diyor. O günler kısmet olur mu bilmiyorum. Kısmet.

Evet maalesef, benimde 3 senem kaldı, yapılandırdıktan sonra.

aaa ne güzel bi örnek Allah ım inşallah bizde 38 leri görürüz...

Kızım 2 sene özel bir kolejin anaokuluna gitti canım.

Birinci sınıfta da aynı koleje kaydını yaptırdık ama servis ücretindeki haksız kazanç elde etmek istemeleri yüzünden aldım.

Devletin kaydettirdiği okula değil de başka bir okula gidiyor.

Kolej gibi. Sınıf mecvutları 17-18 kişi okul nezih, kaliteli en önemlisi de mükemmel ötesi bir öğretmenimiz var şükür rabbime Allah o konuda yüzüme güldü.

Bizim kendi öğretmenimizde iyi ki almışsın kolejden diyor, çünkü zaten başarılı bir çocuk, ilk 4 yılda okul değil öğretmen önemli diyor. Zaten 4 yaşından beri okuma yazma biliyordu, matematiği iyi. Ama zamanın ne göstereceği belli olmaz koleje vereceğin parayı üni. hayatına harcarsın diyor.

2. sınıfa gidiyor bu hafta sonu öğretmeninin özel isteği ile 3. sınıf deneme sınavına girecek maşallah akıllı ve zeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…