2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?
ohh maşallah prensesine canım sevindim sizin adınıza :)))
yok tatlım ben değildim ama geçmiş olsun onemli bişey deildir insallah :))

Hehehhh benim oglanda ne edepsizlikler yapti dun
Tam organi inceliyor dr teyzeleri pat pullugu getiriyor usg cihazina
O kadar cok yapti ki gule gule bi hal oldular
En sonunda pulluk resmi cikarip bunu babaya gotur oglusu gonderdi dedi annemle sok olduk
Eve geldi esim al sana dedim oglusun resim yolladi
Karisma tosunumla arama diyor
her ay usg resmini ekrana koyuyordum veled bu ay oyun yapti bize bunu seyrettircek

aynen canım benimde burdaki arkadaslarım hergun karnımı takip ediyorlar buyumus die buyudukce şaşkınlıkla inceliyorlar komiğime gidiyor kendimi uzaylı gibi hissediyorum inşallah bi mucize olurda hep evde oluruz işe gitmeyiz bebişlerimize biz bakarız bol bol dua etmek lazım :))))

Hahahaha akşam akşam güldürdü beni oğluşun.

Oyy şimdi anladim...
Tabii ki tatli annecik... Senin kalan hatmini biz tamamlariz , eminim herkes zevkle alır cuzleri.. sen nerde kaldığıni bildir bana , ben ayarlicam

senin adına üzüldüm canım keşke kayınvalidende ayrı otursaydın inan o zmn evde hamilelik geçirmenin keyifli bişey oldugunu sende tadarsin burdaki diğer annelerimiz gibi. nasıl bi kadınmış o yaa vicdansız merhametsiz allah boyle insanların kalplerine biraz merhamet versin. sabret canım seninde az kaldı bebek olunca da inş böle yapmazlar Allah onları bildikleri gibi yapsın ne diyim sanada dayanma gücü versin herşeye ragmen bebeğini seni korusun inşallah

2.4 kilodan 1 paket.

Diğerlerini 3-5 kilo mu 3-6 kilo mu neydi canım ondan düşünüyorum.

Bazen acayip indirime giriyor. Almamak için zor tutuyorum kendimi.

al gitsin canim ya yarari olur zarari olmaz kesinlikle.. bütçeye çok dokunmaz birden..
benim 3/4 paketim var yenidogan için ama sonrasinada cesaret edemiyordum.. heralde 3-6 kilo olan daha mantikli bende öyle bakayim

3D ye girince mutlaka yüzünü çikarttirmasini iste doktorundan yada yapmiyorsa sen kendin çekersen hatira kalir çok tatli oluyorlar yüzüne bakmalara doyamiyor insan

Allahim gönlüne göre vermis ne güzel, bende isterim ikincimin oglan olmasini böylelikle her ikisininde tadina bakmis oluruz :) ama önce saglikli olsun hepsinden önemlisi.. kizda olmasi çok iyi arkadas olurlar

Amiiin, bende duami ederken önce vatana millete sonra ailemize hayirli evlat olsunlar diye ediyorum. Ne güzel bi duadir böylesi..

Tatlim maden suyu iyi geliyor bana...
İstersen dene.. bebeğe de çok faydalı zaten
canım hazır seni yakalmışken sorim istedim. arapçam yok ama banada bi cüz verirsen dilim donduğunce okumaya çalışırım. bilgisizliğimi mazur karsıla ama kuranı kerimdenmi bulup okuyorum verdiğin cüzleri ve illaki abdestli ve de başım kapalı olarakmı okumak gerekiyor. ben gunumun cogunu işyerimde geçiriyorum maglum eğer her yerden istediğim şekilde okuyabiliyorsam öğle aralarında okurum ama öle olmuyorsa haftasonları evde okurum.

Herşeyden vazgeçtim parfüm vs. Ama ojesiz yapamıyorum.suruyorum ben

Zevk mesele bir de alışkanlık herhalde.

Benimde bir komşum var asla ama asla ojesiz balkona bile çıkmaz.

Öyle bir bütünleşmiş ki sürmeyince kendimi çıplak hissediyorum der.

Yakışıyorda kendisine.

Sana da yakışmış bu arada.

Bakım her zaman iyidir.

Ben saldım bu arada çünkü saçlarımı boyatamıyorum, saçlarım öyle olunca da kendimi hep bakımsız hissediyorum.

Doktoruma da sorup 1 Mayısta boyatıp kendime geleceğim inş.

Semt ve okula göre değişiyor öğrenci sayısı. Abimin okulu çok kalabalık. Ben bu sene evimin yakınını tercih edeceğim herhalde. Evimin yakınında özel okulda var, herkes anaokulundan çok memnun, bakalım zaman ne gösterecek.

35 haftalık olacağız Mayıs ayının ilk haftası.

İnş. Saç boyatmama izin verir.

Yavrun hakkında hayırlısı olsun canım.

Zarari mi varmis ojenin?
bende çogunlukla sürdüm hep.. insallah bi etkisi olmamistir..
Canım zararlı diyorlar. Okulda da sürme falan diyorlar
aynen canım alışkanlık olmuş artık. Surmeyince rahatsız oluyorum.sacimda boya ve beyaz yok hiç o yönden rahatım.cunku seneler önce boyatmistim ve hiç memnun kalmadım. Sen de boyatinca gelirsin kendine çünkü boya varsa sürekli istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…