- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.981
ohh maşallah prensesine canım sevindim sizin adınıza :)))Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?
Hehehhh benim oglanda ne edepsizlikler yapti dunBir iki arkadaşım var. Bilgi onlardan değil de forum sitelerinden.
Bir daha gittiğimde bende kendim çekeceğim videoya, en son iki hafta farklı bir doktora gittim ayrıntılı diye, eşim istemeye istemeye gitti. Önce doktor asistana çeşitli değerleri söyledi, o sıradatek ekran vardı kendim göremediğim için eşime rica ettim. Sağ olsun öyle şeyleri sevmiyormuş çekmedi videoya, kaş göz işaretiyle yok dedi. Doktorda sıkılmayayım diye ilk başta ekranı göstermediğini sonra fotoğraf vereceğini söyledi. Ekranı çevirip organları gösterdi, toplam on dak. sürmedi işlem bitti, bir rapor kağıdı ve bir ultrason çıktısı, zarfa koyup verdiler. O gün işim vardı bakamadım zarfa, ertesi gün bakayım, okuyayım dedim. Anaaaa adam bebeğin totosunu ve tenasül organını çekip vermiş bir tek.
aynen canım benimde burdaki arkadaslarım hergun karnımı takip ediyorlar buyumus die buyudukce şaşkınlıkla inceliyorlar komiğime gidiyor kendimi uzaylı gibi hissediyorumcnm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..drısı başımıza inş.. :)
ahhh esracım inş gönlüne göre olur..benim oğlum tekme atmaya başlayınca bütün iş arkadaşlarım birlikte izliyoruz..hele bi erkek arkadaş var beni gördükçe bir an önce evlenip çocuk sahibi olmam lazım demeye başladı :) buna rağmen yine d egün sayıyorum evde olmak için..sabah uyanmak çok zor geliyor(
ayy cnm ne gaddar insanlarmış öyle yaaa..yapamam desene....sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara...annelerimiz kıyıp iş buyuramaz, onlar da el kızı kullanalım diyor galiba...boğasım geliyor..hamileyiym sinirliyim dellendirmeyin beni diyip bağırıp çağırmaya başla, tırssınlar azıcık :)
Hehehhh benim oglanda ne edepsizlikler yapti dun
Tam organi inceliyor dr teyzeleri pat pullugu getiriyor usg cihazina
O kadar cok yapti ki gule gule bi hal oldular
En sonunda pulluk resmi cikarip bunu babaya gotur oglusu gonderdi dedi annemle sok olduk
Eve geldi esim al sana dedim oglusun resim yolladi
Karisma tosunumla arama diyor
her ay usg resmini ekrana koyuyordum veled bu ay oyun yapti bizebunu seyrettircek
Tatlim maden suyu iyi geliyor bana...kizlar bu mide yanmasi mahvetti beni kalbimi skistirir gibi oluyor yukari dogru.agir biseyde yemedim nasil gecer bu ya
Oyy şimdi anladim...Canim yataktan hic kalkamiyorum.abdest alamiyorum.hala işlem sonrasi lekelenmem bile oluyorbanyo yok: (
İzne cikinca gönülden istiyordum daha çok okumak.ama mümkün değil.sen de toplamaya calisiyorsun ya.isterseniz okuduğum kismin üstünü tamamlayin diye sordum.olur dersen eşime baktiracagim.kacinci cuzde kaldim tam bilmiyorum.müsait oldukça okuyordum cunku
senin adına üzüldüm canım keşke kayınvalidende ayrı otursaydın inan o zmn evde hamilelik geçirmenin keyifli bişey oldugunu sende tadarsin burdaki diğer annelerimiz gibi. nasıl bi kadınmış o yaa vicdansız merhametsizAh canım üzme tatlı canını sen,bir şey kalmadı Allah'ın izniyle.Anneler çok güçlü olurmuş hem,sende öylesin,hepimiz öyleyiz.Ben hafta da iki gün gidip dükkana yardım ediyorum diğer günler evdeyim. Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım,kendi kızı da haftada 3 gün evde.Ama az önce beni çağırdı gel kapıya kömür döküldü süpür diye,ki sanırım 5 gün önce falan dökülmüştü o.Sabır dedim gittim yaptım,tam gelicem alt kattan 2 kilo un birde süt getir demez mi.Onu da yaptım mecburen.Ben daha hamileliğimin ikinci ayındayken kendi kızı yukarı da pc de takılırken beni dükkan deposuna kasa atmaya çağırdı.Gittim yaptım.Çok uzun oldu ama nasıl dolmuşsam sana denk geldi hakkını helal et,demem o ki evdeyim ama etrafımda ki insanlar sanki hamile kendileriyniş gibi davranıyorlar.İnşallah raporunu alırsın da son zamanlarında rahat edersin canım.
Herşeyden vazgeçtim parfüm vs. Ama ojesiz yapamıyorum.suruyorum benama ben asetondan korktuğumdan gebelik süresince hiç oje sürünmedim
2.4 kilodan 1 paket.
Diğerlerini 3-5 kilo mu 3-6 kilo mu neydi canım ondan düşünüyorum.
Bazen acayip indirime giriyor. Almamak için zor tutuyorum kendimi.
Nasip olursa bir oğlum olacak. Kızım kız kardeş istiyordu kaç yıldır, ben oğlum olmasını çok istedim. Rabim nasip etti, çok şükür. Sağlıklı sıhhatli gelsin de minnoşlar, vatana millete, anneye babaya hayırlı olsunlar yeter ki. Cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Evet kiracı olmak çok zor, bizden sonra onlar sıfırdan başlamayacak nasip olursa inşallah. Rabbim dileyene isteyene hayırlısıyla ev sahibi de yapsın.
Herşeyden vazgeçtim parfüm vs. Ama ojesiz yapamıyorum.suruyorum ben
canım hazır seni yakalmışken sorim istedim. arapçam yok ama banada bi cüz verirsen dilim donduğunce okumaya çalışırım. bilgisizliğimi mazur karsıla ama kuranı kerimdenmi bulup okuyorum verdiğin cüzleri ve illaki abdestli ve de başım kapalı olarakmı okumak gerekiyor. ben gunumun cogunu işyerimde geçiriyorum maglum eğer her yerden istediğim şekilde okuyabiliyorsam öğle aralarında okurum ama öle olmuyorsa haftasonları evde okurum.Tatlim maden suyu iyi geliyor bana...
İstersen dene.. bebeğe de çok faydalı zaten
Herşeyden vazgeçtim parfüm vs. Ama ojesiz yapamıyorum.suruyorum ben
bugünde akşam oldu. kızım gelir arkasından eşim.
ye iç, ödevler derken bir gün daha eksilecek.
Kalacak 95 gün.
Semt ve okula göre değişiyor öğrenci sayısı. Abimin okulu çok kalabalık. Ben bu sene evimin yakınını tercih edeceğim herhalde. Evimin yakınında özel okulda var, herkes anaokulundan çok memnun, bakalım zaman ne gösterecek.Bu arada okulu ve öğretmeni özel araştırdım canım.
Devletin belirlediği okul evimin karşısında ama ben başka okula yazdırdım.
Günlerce araştırdım ve yine günlerce uğraştık.
Şimdi de çok uzak değil servisle 10 dk. de geliyor.
Semt ve okula göre değişiyor öğrenci sayısı. Abimin okulu çok kalabalık. Ben bu sene evimin yakınını tercih edeceğim herhalde. Evimin yakınında özel okulda var, herkes anaokulundan çok memnun, bakalım zaman ne gösterecek.
280 den 250 ye düşmüş benim beğendiğim. İkeanın sitesinde farklı modelleri var canım bakabilirsin. Ama sallanma özelliği yok hiçbirinin bildiğim kadarıylaFiyatı ne kadarmış cnm ?
hayirli aksamlar canim
evettt çok sukur 1 gün daha eksiliyor :)
Canım zararlı diyorlar. Okulda da sürme falan diyorlarZarari mi varmis ojenin?
bende çogunlukla sürdüm hep.. insallah bi etkisi olmamistir..
aynen canım alışkanlık olmuş artık. Surmeyince rahatsız oluyorum.sacimda boya ve beyaz yok hiç o yönden rahatım.cunku seneler önce boyatmistim ve hiç memnun kalmadım. Sen de boyatinca gelirsin kendine çünkü boya varsa sürekli istiyor.Zevk mesele bir de alışkanlık herhalde.
Benimde bir komşum var asla ama asla ojesiz balkona bile çıkmaz.
Öyle bir bütünleşmiş ki sürmeyince kendimi çıplak hissediyorum der.
Yakışıyorda kendisine.
Sana da yakışmış bu arada.
Bakım her zaman iyidir.
Ben saldım bu arada çünkü saçlarımı boyatamıyorum, saçlarım öyle olunca da kendimi hep bakımsız hissediyorum.
Doktoruma da sorup 1 Mayısta boyatıp kendime geleceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?