- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.001
cnm ojenın diil de asetonun zararı varmış. ben asetonsuz aseton kullanıyorum eczaneden aldım ama toplasan ıı kez surmuşumdur 6 aydır.Zarari mi varmis ojenin?
bende çogunlukla sürdüm hep.. insallah bi etkisi olmamistir..
Canım benimde rahime diken batar gibi oldu önceki gün önemli birşey miymis sordun herhalde doktora,banada bilgi verirsen sevinirim.Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?
Özel mesaj atıyorum sana tatlim :)canım hazır seni yakalmışken sorim istedim. arapçam yok ama banada bi cüz verirsen dilim donduğunce okumaya çalışırım. bilgisizliğimi mazur karsıla ama kuranı kerimdenmi bulup okuyorum verdiğin cüzleri ve illaki abdestli ve de başım kapalı olarakmı okumak gerekiyor. ben gunumun cogunu işyerimde geçiriyorum maglum eğer her yerden istediğim şekilde okuyabiliyorsam öğle aralarında okurum ama öle olmuyorsa haftasonları evde okurum.
Tmm tatlim akşam baktirayim eşime.Allah razı olsun.Rabbim dualar hurmetine saglikla kavustursun cumlemizi evlstlarimiza..Oyy şimdi anladim...
Tabii ki tatli annecik... Senin kalan hatmini biz tamamlariz , eminim herkes zevkle alır cuzleri.. sen nerde kaldığıni bildir bana , ben ayarlicam
Amiiiin cumlemizden razı olsun tatlim:)Tmm tatlim akşam baktirayim eşime.Allah razı olsun.Rabbim dualar hurmetine saglikla kavustursun cumlemizi evlstlarimiza..
Zevk mesele bir de alışkanlık herhalde.
Benimde bir komşum var asla ama asla ojesiz balkona bile çıkmaz.
Öyle bir bütünleşmiş ki sürmeyince kendimi çıplak hissediyorum der.
Yakışıyorda kendisine.
Sana da yakışmış bu arada.
Bakım her zaman iyidir.
Ben saldım bu arada çünkü saçlarımı boyatamıyorum, saçlarım öyle olunca da kendimi hep bakımsız hissediyorum.
Doktoruma da sorup 1 Mayısta boyatıp kendime geleceğim inş.
cnm ojenın diil de asetonun zararı varmış. ben asetonsuz aseton kullanıyorum eczaneden aldım ama toplasan ıı kez surmuşumdur 6 aydır.
Sağol cnm denemelrim devam ediyor:))Tatlim maden suyu iyi geliyor bana...
İstersen dene.. bebeğe de çok faydalı zaten
Madem sende yoğunsun bir daha ki hatimde ben sana veririm cüz canim:)Olur canimda ben bu hatimde okuyayim mi yoksa okumayayim mi anlamadim miracla ne anlastiniz :)) bde ne zmana kadar okuyabilirim bu hafta gece nobetim var bu hafta okuyamam. Isterse mirac alsin 16yi ben bidahaki hatimde alirim bi cuz
Evet canm sordum ve bana progestana basla dedi.herhangi bir riskim yok bebegin konumu vs.ii ama bu diken batmalari normal değil dedi.aslinda surekli olmuyor.sanirim sabah aksam almaya baslicam korktum biraz:/Canım benimde rahime diken batar gibi oldu önceki gün önemli birşey miymis sordun herhalde doktora,banada bilgi verirsen sevinirim.
Canim öncelikle netten hiç bir şey okuma olur mu, doktorun ne derse ona göre hareket et ...Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.
Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.
Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızımkıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.
Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.
Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.
Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.
Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...
Offf aslında progestan da kullanıyorum niye oldu ki acaba bende de yaaaEvet canm sordum ve bana progestana basla dedi.herhangi bir riskim yok bebegin konumu vs.ii ama bu diken batmalari normal değil dedi.aslinda surekli olmuyor.sanirim sabah aksam almaya baslicam korktum biraz:/
Canim ben ilk dogumumu cuneyt evrukede yaptim simdi Orta doguda levent toksoze dogumumu yaptiracam ins ablam levent beyde yapti cok memnun kaldievet cnm adanalıyım özel adana ya gidiyorum cazip kocabağlı ya sen kime gidiyosun
Canım ilk önce kendini topla ve üzülme lütfen. Ve Rabbime tevekkül et gerisini ona bırak bol bol dua et,stres yapma bebeğinde etkilenmesin.Bana 21.haftada ayrıntılı da bağırsaklarında parlaklık var dedi doktor riskli gebelik uzmanıydı, ileriki haftalarda kaybolma ihtimali çok yuksek dedi.tabiki insanin içini kemiriyo ama Rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin.Etrafımda bağırsak parlaklığı sonra kaybolan,böbrek sorunu sonra kaybolan hamilelerde vardı, çok şükür ki dua edip dusunmemeye çalışıyorum.İnşallah seninkide,benimki de tüm sorun olanların ki de düzelir canım.üzme kendini.Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.
Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.
Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızımkıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.
Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.
Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.
Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.
Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...
Anlaştık canım :)))bundan sonraki ilk olayı ve tepkini yazıyorsun, anlaşalım da emin olalım :))
Sen de suçlusun ozamanYok canım sağ olsun o çok düşüncelidir.Yaptığımı duysa fırça atar bir de üzerine yapma diye
canım biz seninle konuşmuşmuyduk? Bende konyadayım hangi doktora gidiyosun?Aaaa canim sen adanada misin ben konyadayim ama ailem falan adanada hatta Dogumum adanada olacak kime gidiyosun
Amin canım sağol,Allah hepimizin bebişini korusun inşallah..senin adına üzüldüm canım keşke kayınvalidende ayrı otursaydın inan o zmn evde hamilelik geçirmenin keyifli bişey oldugunu sende tadarsin burdaki diğer annelerimiz gibi. nasıl bi kadınmış o yaa vicdansız merhametsizallah boyle insanların kalplerine biraz merhamet versin. sabret canım seninde az kaldı bebek olunca da inş böle yapmazlar Allah onları bildikleri gibi yapsın ne diyim sanada dayanma gücü versin herşeye ragmen bebeğini seni korusun inşallah
Sen de suçlusun ozamansöyle kocana mesafeyi koydursun sana
Evet canım ben bir kere hayır desem karşı dursam bir daha olmayacak belki,bundan sonra bende onlar gibi olacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?