2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allaha Şükür prensesim büyümüş, iyiymis:) ama annesi bas ağrısından yatiyor su anda.bu arada seninle mi konusmustuk cnm rahme diken batar gibi oluyor diye dr.larilarimiza soralim demistik?
Canım benimde rahime diken batar gibi oldu önceki gün önemli birşey miymis sordun herhalde doktora,banada bilgi verirsen sevinirim.

Özel mesaj atıyorum sana tatlim :)

Oyy şimdi anladim...
Tabii ki tatli annecik... Senin kalan hatmini biz tamamlariz , eminim herkes zevkle alır cuzleri.. sen nerde kaldığıni bildir bana , ben ayarlicam
Tmm tatlim akşam baktirayim eşime.Allah razı olsun.Rabbim dualar hurmetine saglikla kavustursun cumlemizi evlstlarimiza..

ben geçen gün doktoruma sordum saç için istedigin zaman boyat dedi.. Ya benim doktorum asiri rahat birisi yada bisey bilmiyor
aynen bende 1 - 10 mayis arasinda boyatmayi düsünüyorum geç kalipta beyaz saçlarla kavusmak istemiyorum kizima

bide tavsiyem amonyaksiz boya ile boyatirsan çok daha iyi olur, zararini minimuma indiriyormus..

cnm ojenın diil de asetonun zararı varmış. ben asetonsuz aseton kullanıyorum eczaneden aldım ama toplasan ıı kez surmuşumdur 6 aydır.

hmm anladim canim, tesekkur ederim.
bende asetonumu degistireyim ozaman bakim zararsizi varmiymis

Olur canimda ben bu hatimde okuyayim mi yoksa okumayayim mi anlamadim miracla ne anlastiniz :)) bde ne zmana kadar okuyabilirim bu hafta gece nobetim var bu hafta okuyamam. Isterse mirac alsin 16yi ben bidahaki hatimde alirim bi cuz
Madem sende yoğunsun bir daha ki hatimde ben sana veririm cüz canim:)
Gece nöbeti mi bu arada.. ne işle uğraşıyorsun yazık gece nöbet tutuyorsun

Canım benimde rahime diken batar gibi oldu önceki gün önemli birşey miymis sordun herhalde doktora,banada bilgi verirsen sevinirim.
Evet canm sordum ve bana progestana basla dedi.herhangi bir riskim yok bebegin konumu vs.ii ama bu diken batmalari normal değil dedi.aslinda surekli olmuyor.sanirim sabah aksam almaya baslicam korktum biraz:/

Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.

Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.

Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızım kıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.

Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.

Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.

Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.

Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...

Canim öncelikle netten hiç bir şey okuma olur mu, doktorun ne derse ona göre hareket et ...
Anladığım kadarıyla doktorun korkulacak birseyin olmadığıni söylüyor lütfen ona güven, moralini yüksek tut..
Kızına sağlıkla kavuşacaksin insaAllah canim , ama telaş edip hem kendini hem kızını uzme e mi..

Evet canm sordum ve bana progestana basla dedi.herhangi bir riskim yok bebegin konumu vs.ii ama bu diken batmalari normal değil dedi.aslinda surekli olmuyor.sanirim sabah aksam almaya baslicam korktum biraz:/
Offf aslında progestan da kullanıyorum niye oldu ki acaba bende de yaaa Çok sağol canım, bilgilendirdigin için.Her günümüz korkuyla gecicek doğuma kadar anlaşıldı...

Kizlar hayirli aksamlariniz olsun. Benim gobusumu goren aaa kizin mi olcak diyolar, ne alaka benim oglum erkek diyorum:) sasiriyorlar. Usg de de göstermiyor dr. Erkek diyor ama ispatlayamiyor. Cunku göstermiyor yawrusum.

Bu arada bu wajene diken batmasi yasiyorum ıki gundur. Insallah önemli degildir. Cok stresli geciyor gunlerim . Calismak iskence, seker tansiyon kilo hepsi beni bitirdi. Bebısim bi kac gun geride, dr.bisey demiyor usg de cok sakin hic kipirdamiyor sanki, uzvluyorum ... Insanlar acimasiz anlayişsiz merhametsiz. Cok yoruldum.
Icinizi kararttim dimi. Cok sukur bugunlerimize Rabbimize hamdolsun. Dinlenmeye cok ihtiyacim war. .hepinizi öpuyorum yanaciklarinizdan. Kendinize we gobusunuzdekilere iyi bakin

Canım ilk önce kendini topla ve üzülme lütfen. Ve Rabbime tevekkül et gerisini ona bırak bol bol dua et,stres yapma bebeğinde etkilenmesin.Bana 21.haftada ayrıntılı da bağırsaklarında parlaklık var dedi doktor riskli gebelik uzmanıydı, ileriki haftalarda kaybolma ihtimali çok yuksek dedi.tabiki insanin içini kemiriyo ama Rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin.Etrafımda bağırsak parlaklığı sonra kaybolan,böbrek sorunu sonra kaybolan hamilelerde vardı, çok şükür ki dua edip dusunmemeye çalışıyorum.İnşallah seninkide,benimki de tüm sorun olanların ki de düzelir canım.üzme kendini.

Yok canım sağ olsun o çok düşüncelidir.Yaptığımı duysa fırça atar bir de üzerine yapma diye
Sen de suçlusun ozaman söyle kocana mesafeyi koydursun sana
Aaaa canim sen adanada misin ben konyadayim ama ailem falan adanada hatta Dogumum adanada olacak kime gidiyosun
canım biz seninle konuşmuşmuyduk? Bende konyadayım hangi doktora gidiyosun?

Amin canım sağol,Allah hepimizin bebişini korusun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…