2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
MaşaAllah. Eee tabii yiğidin malı meydanda gerek. İkide bir gözetlenirse, tontişde oyun yapar böyle.
Zaten ülkemizde, göster oğlum amcana bayağı meşhur.
Hatta şöyle bir yazı okumuştum. Yurtdışında yaşayan bir ailemiz, yıllar sonra oğlu olunca totosu öptüğü, pulluğunu gösterdiği fotoğrafları çekip Türkiye'deki akrabalarına yollamış. Netten inceleme varmış her haldeki, ahlak polisleri evi basmış, bebeğe cinsel istismar mı vardı epey sorgu sual olmuş. Vatandaş anlatıyor, bizde böyle bebek severiz, böyle fotoğraf çektirmek normaldir diye. Ne bilsin adamlar, bizde daha ana rahminde başlıyor, göster oğlum durumu.

İyi akşamlar kızımın teyzeleri ve kankileri heheh :)

inanır mısınız annemle babamın evinde olmama rağmen kendi evimde hissetmiyorum bir yanım eksik gibi kociş yokken.

Annemleri de çok seviyorum, özlüyorum ama işte çok farklı bir şeymiş evlilik. Şimdi gün sayıyorum 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye. Sonra üzülüyorum annemler beni bu kadar özlüyor görmek istiyor ben böyle hissediyorum diye. Bir garip oldum yani.

Moralini yüksek tut canım,sen ağlama üzülme ki bebeğin de huzursuz olmasın. Allah'ım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.İki meleğin de nurlar,güzellikler içinde yatsın.Kendini toparla,sıkı bir diyetle başa çıkarsın bu şeker sorunuyla inanıyorum.Bak ne güzel tosuncuk olmuş güzel kızın,bağırsak,böbrek problemlerinin çoğu doğum dan önce düzeliyor.Hep okuyoruz burada,bana da böbrek sorunu var dedi.Üzülmedim mi tabi üzüldüm,ama inanıyorum hepimizin yavruları sağlıkla doğacak.Güçlü ol sen güzel anne,yavrunun bir tek buna ihtiyacı var şuan.Birde senin sınırsız sevgine..

Evlilik böyle bir duyguymus canim..
Bende ilk evlendiğim zaman garibime giderdi bu his ama doğru olan bu, evimizi yuva belliyoruz.. eşimizi yoldaş..
Rabbim ayırmasin mutluluğumuzu daim eylesin :)

Çok yanlış bir anlayış maalesef hala yok edemedik ...
Cinsel organi yüceltmek gerçekten çok garip bir adet :):)

Canım niUOTE="Rain60, post: 39764955, member: 532495"]Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.

Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.

Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızım kıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.

Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.

Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.

Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.

Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...
[/QUOTE]
Canim sekerin kac cikti.bobrek buyumesi icinde uzulne benim bebistede vardi en son kontrolde hafiflemis.yani her seyi cok kafaya takiyoruz bizim zamanimizda ultrason olsaydi kimbilir bizde neler cikardi.insallah saglikla dogar kuzucuklarimiz

Canim bence de cok gibi sanki. Ilk aylar cok cabuk buuyormus. Benimde ilk bebegim, cok tecrubeli sayilmam ama 3-6 ve 6-9 cesit yaparak aldim.

Offf aslında progestan da kullanıyorum niye oldu ki acaba bende de yaaa Çok sağol canım, bilgilendirdigin için.Her günümüz korkuyla gecicek doğuma kadar anlaşıldı...
korkma cnm bnde ayniyim biraz once yine sagdan bi agrim oldu agla agla dr.aradim.devam ederse gel dusuk onleyici igne yapayim dedi bn daha bi koyverdmneyseki gecti gibi simdi.Allahim korusun meleklerimizi.

cnm biraz once yazdm ama sendende alinti yapayim gor diye bendede oldu bu diken batmasi progestana baslatti beni.dr.na anlat bu durumu onlemini alsin.bu arada bnm gobusede herkes erkek diyor ama kizim olck ins.eger gobek onde ve dik gibiyse erkek,genis ve yaygin duruyorsa kiz diyor insanlar:)

İnsanin evli olması, artik kendi yuvasının olması boyle birşey canım iste.Annem yasarken bende yaninda gidip kalmayı isterdim,gidip kalınca da mutluluğum buruk olurdu bitarafim eksik olurdu kocam yanımda olmayınca.Yanımda olunca da evimi ozlerdim,her ne kadar bekarken yaşadığım ev de olsa bi tedirgin olurdum genede.O yüzden çok iyi anlıyorum seni...

Canim organlardaki parlaklik ve bobreklerdeki buyume bir kac arkadasta olmustu. Ilerleyen haftalarda buyuk ihtimal kayboluyor demislerdi. Internete bence hic bakma. Hep en kotusu yaziyor cunku. Kulak agrisi yaziyorsun mesela. Beyinde ur sebep olabilir yazabiliyor. Doktoruna guven, icin rahat degilse hala baska bir doktora gorun. Seker benim bir tanidigimda da cikmisti. Siki takiple inan onun da ustesinden gelirsin. Kendine guven

Canim bence de cok gibi sanki. Ilk aylar cok cabuk buuyormus. Benimde ilk bebegim, cok tecrubeli sayilmam ama 3-6 ve 6-9 cesit yaparak aldim.
Canım benim bide ikinci oğluşum geliyor nasip olursa.Kendime kiziyorum sanki daha önce yasamadim bilmiyorum gibi fazla almisim.Aslında aldiklarim fazla değil ama abimizden kalanlar varmış daha yeni,onları unutmusum.Çıkarınca bi baktım çok fazla oldular.Bide üstünden 6 sene geçince

korkma cnm bnde ayniyim biraz once yine sagdan bi agrim oldu agla agla dr.aradim.devam ederse gel dusuk onleyici igne yapayim dedi bn daha bi koyverdmneyseki gecti gibi simdi.Allahim korusun meleklerimizi.
Aminnn canım.Sabahta benim sancim oldu bende panikledim tam eşim gidelim ise gitmeyim diye ısrar ediyoduki geçti.Bakalım halimiz ne olacak boyle diken üstünde. Rabbim evladlarimiza sağ salim kavuşmayı bize nasip etsin inşallah.

Anladim canim. Benkmde valla su an ne kadar var bilmiyorum. Kayinvalidem koli yapmis, kargoya vermis. Ne var ne yok bilmiyorum yani. Kargo gelsin, ayirmam lazim. Insallah cok yoktur benimde.

ins. canim amiinn

Valla hic sevmediğim sey cnm...
Erkek kadın farketmez ne kadar edep o kadar huzur insan hayatinda...

Yok ama teyzesi bizim tosuncuk babaya inat yapti...
Karnimiz ac şekeri yuttuk ptesi bekliyoruz babamizda ac kan verdi
Bu adamlara ne oluyosa gebeligi onlarda yasiyor yahu
Esim uyurken cok kasiniyor yara yapiyor kasidigi yerleri birde yemekten sonra tatliya saldiriyor resmen
Sende ac kan ver sekerine baksinlar dedim
Ee ben saat başı kan vercem diye beklerken beyefendi hastane yanindaki bi yemekciye oturdu
Yazmiim simdi caniniz çeker benim cok sevdigim biseyi yedi
Garson cocuk da abi ne insafsizsin diye guldu
E eli ayagi titrio adamin acken seker de cikti zaten
Sen gorursun dedim oglusum alcak tup cikolatalari onunde yicek senin gulduk o an
E ertesi gunde bole pulluk resmi yolladi babayaaa
Intikam iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…