2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gamze akbaş vefaat etmiş uyduğumdan beri çok üzgünüm.

Oğluna dua ediyorum sürekli.

Cnm benim bu durumlar bu aylarda normal...
Bizde de neler cikiyor alistik tabi 3-6 aylar arasi rahata simdi duydukca ufak sıkıntıları korkuyoruz...
Cogumuzda erken doğum riski var
Hele hergun cevremde duyuyorum bebekler erken doguyor bu aralar
Hastanede gozetimindesin en guvenli yerde evde de ciktiginda dikkat ettinmi biseycik olmaz annesi
Yazamadım ogleden beri bende rahat durmuyorum ki
Banyo kuvet cifledim bugun az dinc hissetim kendimi annem geldi yemek yaptik beraber simdi de ark gelecek

Vurulucak igne bebisin akcigeri gelissin diye mi
Bu ayin 23 unde bana da vurulacak 28+1 olcaz o tarihte insaallah
Dedigim gibi bebisler aceleci artik üzülme yat dinlen emi

Iyiyiz cnm sukur ufak telaslar disinda
Bende de oluyor zor atıyorum kendimi tuvalete
Veledler oyun oynuyor icerde olcak o kadar oyuncak yok napsinlar :)
Gecen dr anlatiyor bi tanesi gobek kordonunu sıkıp sıkıp birakiyormus
Kendine zarari var ama oyun yapiyor bisey yapamıyoruz ki diye giluyordu :)

saolun canlar. Dediklerinizi yapıp biraz daha dinleyelim. Inşallah sıkı bir tekme gelir
Cnm buyuduler masaallah artik yer daraldi
Telas etme annesi sen hareket edip panikledikce o sallaniyor zaten icerde yat uzan biraz baslar fistik oyuncuklar yapmaya

Kızlar dün geceden beri bebeğimi hiç hissetmiyorum.normalde okadar hareketleydi ki.cok korkuyorum
hiç takma kafana cnm stres yaptıkça daha çok etkileniyolar bende dün bütün gün hissetmedim gece uyku girmedi gözüme bugün çok şükür baya hareketli şu bitter browni keklerden yedim yarım saate etki etti sende ye tatlı şeyler fazla yorma kendini bak masıl oynuyo bıcırık

Çok geçmiş olsun tekrar dan canım,hepimizin duaları seninle.Güzelce dinlen bebişin de dinlensin.İnşallah tez zaman da atlatırsın bunu da.Kendine çok dikkat et..

Bununla geçmiş olsun canım.hastanede gözetim altında olan çok iyi.Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin,yaticaz dinlenicez inş.nasıl bi dünya dsyiz diyorum bazen. Artik bebisler bile aceleci

KIZLAR BU EBEBEKTEKİ İNDİRİMLER GECE YARISINDA MI BAŞLIYOR?
BENİM BEĞENDİĞİM TAKIMIN BUGÜN İNDİRİME GİRMESİ VE TABİKİ KALMAMASI ÇOK NORMAL. YİNEDE AĞLARIM BENN

Hahahahaha güzel bir karikatür olmuş.

İşin ilginci wc ye gidip boş dönüyorum.

Neyse yine aynı cümle. "az kaldı"

aynen ya tuvalete gittigime degmiyor, bazende ne oluyorsa litrelerce su içmeme ragmen gram çikmiyor..

bugün benim cok gözümde büyüyor kalan günler, dahada zorlanicaz hareketlerimizde çok korkuyorum

Ya annisler benim kiz cok asagida ya. Dun seker yuklemesiydi sonuclari almaydi derken baya yurudum yoruldum bide gece nobetim vardi aksam oturdum ayaklarimi uzatip hep ama heo asagi vurdu sanki boyle vajinadan asagi inecek gibiydi. Uzanip yatinca gecti. Sizde de oluyor mu boyle ? Bazen dondugunu hissediyorum ayaklari asagida olunca rahim agzina dogru vuruyo sanki boyle hava kabarcigi gibi bisey oluyor gibi icimde

cnmm kasılma olmasın.. düzenli bi şekilde giriyorsa doktoruna git derim mutlaka hemde
Ya yakindaki poliklinige gittim saat 5oldugu için çıkmış..... kendi doktoruma da ulaşamadım cevap vermesi. Neyse ki adam sagolsun döndü bana aradgmi görünce. Anlattim o ağrı onemli olabilir yarina kadar kalkma dinlen dedi. Adalat diye bi ilac vermişti kasilmalar icin baslamamistim. Hemen basla dedi. yarina devam ederse gel dedi. ... ins birsey cikmaz devam etmez. Insanin aci tecrubeleri olunca korkuyor boyle iste....

1 ay oldu canim ya gelmek istiyor fakat hep evraklarinda bir sorun cikiyor insallah yarin gelir de kurtulurum ben yoruldum artik

gerçekten katlanılacak durum değil ama ne bileyim belki orda annede helak oluyordur çocuğu bırakıp gittiği için, çocuk zaten annesini arıyordur, perişan vaziyettedir. düşünsene 1 ay evladımızı annemizi görememek ne demek o yaşta.
bu da senin erken sınavın sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun.

cnmm adalat geçirir o ağrını guzel haberını beklıyorum canını sıkma aynen yat şimdi sen. ilacı alınca hemen etki eder.

Ben
bnimkide ayni oyle... hatta eaim bile dio neden bukadar asagidan vuruyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…