- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.221
Hepsi çok güzel maşallah:)http://www.denokids.com/urun/kucuk-periler-bebek-odasi/ oda takımı da burdan
hepsinden memnun kaldım beğendm
cnmm kasılma olmasın.. düzenli bi şekilde giriyorsa doktoruna git derim mutlaka hemdeBirseyler soyleyin kizlar yollara dusup gideyimmi şimdi ne yapayım
Bende çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.Oğluna yazdığı mektubu okudum şimdi hıçkırıklarla.Allah eşinin,oğlunun yardımcısı olsun..Gamze akbaş vefaat etmiş uyduğumdan beri çok üzgünüm.
Oğluna dua ediyorum sürekli.
Cnm benim bu durumlar bu aylarda normal...Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim, içim rahatladı olumlu seyler okumak...
1 günde 3 olumsuz sey duyunca dünyam başıma yıkıldı sanki, çünkü nazlı kızımı çok seviyorum, kokusunu içime cekiceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Söz verdim kendime daha sakin olup üzülmemek için, umarım başarırım..
Hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallah kuzularımıza...
Iyiyiz cnm sukur ufak telaslar disindaSelam arkadaşlar nasılsınız?
Bugün biraz iş yaptım yeni vakit bulabildim.
Bebişleriniz nasıl?
Benim kızım bazen aşağılara öyle bir tekme atıyor ki ben kendimi wc ye zor atıyorum sizde de oluyor mu?
Cnm buyuduler masaallah artik yer daraldisaolun canlar. Dediklerinizi yapıp biraz daha dinleyelim. Inşallah sıkı bir tekme gelir
hiç takma kafana cnm stres yaptıkça daha çok etkileniyolar bende dün bütün gün hissetmedim gece uyku girmedi gözüme bugün çok şükür baya hareketli şu bitter browni keklerden yedim yarım saate etki etti sende ye tatlı şeyler fazla yorma kendini bak masıl oynuyo bıcırıkKızlar dün geceden beri bebeğimi hiç hissetmiyorum.normalde okadar hareketleydi ki.cok korkuyorum
Çok geçmiş olsun tekrar dan canım,hepimizin duaları seninle.Güzelce dinlen bebişin de dinlensin.İnşallah tez zaman da atlatırsın bunu da.Kendine çok dikkat et..Tekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Sonuclarim çıktı bnm böbreklerde büyüme varmiS, Ağrılarım gecene kadar burdaymisim.bebis icinde erken dogum riskine karşı yeni haplar ve haftada 1 uygulanacak igne tedavisine basliyoruz.
ayaga kalkmama yasağı 36.haftaya kadar devam edicek.ailemde uzakta bi taraftan evde bana yardımcı olcak birini bulmaya calisiyorum. Antalyada yasiyrm durumu biliyosunuz buralarda taniginiz, bildiginiz varsa bana yardımcı olucak sevinirim.Allah hepinizden razi olsun burda oldugum icin birkez daha mutlu oldum.sevgiler...
haberi okudum da gecen yıl yazdığı mektubu da yayınlamışlar hala ağlıyorum :Gamze akbaş vefaat etmiş uyduğumdan beri çok üzgünüm.
Oğluna dua ediyorum sürekli.
Bununla geçmiş olsun canım.hastanede gözetim altında olan çok iyi.Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin,yaticaz dinlenicez inş.nasıl bi dünya dsyiz diyorum bazen. Artik bebisler bile aceleciTekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Sonuclarim çıktı bnm böbreklerde büyüme varmiS, Ağrılarım gecene kadar burdaymisim.bebis icinde erken dogum riskine karşı yeni haplar ve haftada 1 uygulanacak igne tedavisine basliyoruz.
ayaga kalkmama yasağı 36.haftaya kadar devam edicek.ailemde uzakta bi taraftan evde bana yardımcı olcak birini bulmaya calisiyorum. Antalyada yasiyrm durumu biliyosunuz buralarda taniginiz, bildiginiz varsa bana yardımcı olucak sevinirim.Allah hepinizden razi olsun burda oldugum icin birkez daha mutlu oldum.sevgiler...
hangi takımdı merak ettimKIZLAR BU EBEBEKTEKİ İNDİRİMLER GECE YARISINDA MI BAŞLIYOR?
BENİM BEĞENDİĞİM TAKIMIN BUGÜN İNDİRİME GİRMESİ VE TABİKİ KALMAMASI ÇOK NORMAL. YİNEDE AĞLARIM BENN
Hahahahaha güzel bir karikatür olmuş.
İşin ilginci wc ye gidip boş dönüyorum.
Neyse yine aynı cümle. "az kaldı"
Ya yakindaki poliklinige gittim saat 5oldugu için çıkmış..... kendi doktoruma da ulaşamadım cevap vermesi. Neyse ki adam sagolsun döndü bana aradgmi görünce. Anlattim o ağrı onemli olabilir yarina kadar kalkma dinlen dedi. Adalat diye bi ilac vermişti kasilmalar icin baslamamistim. Hemen basla dedi. yarina devam ederse gel dedi. ... ins birsey cikmaz devam etmez. Insanin aci tecrubeleri olunca korkuyor boyle iste....cnmm kasılma olmasın.. düzenli bi şekilde giriyorsa doktoruna git derim mutlaka hemde
1 ay oldu canim ya gelmek istiyor fakat hep evraklarinda bir sorun cikiyor insallah yarin gelir de kurtulurum ben yoruldum artik
hangi takımdı merak ettim
Ya yakindaki poliklinige gittim saat 5oldugu için çıkmış..... kendi doktoruma da ulaşamadım cevap vermesi. Neyse ki adam sagolsun döndü bana aradgmi görünce. Anlattim o ağrı onemli olabilir yarina kadar kalkma dinlen dedi. Adalat diye bi ilac vermişti kasilmalar icin baslamamistim. Hemen basla dedi. yarina devam ederse gel dedi. ... ins birsey cikmaz devam etmez. Insanin aci tecrubeleri olunca korkuyor boyle iste....
bnimkide ayni oyle... hatta eaim bile dio neden bukadar asagidan vuruyor diyeYa annisler benim kiz cok asagida ya. Dun seker yuklemesiydi sonuclari almaydi derken baya yurudum yoruldum bide gece nobetim vardi aksam oturdum ayaklarimi uzatip hep ama heo asagi vurdu sanki boyle vajinadan asagi inecek gibiydi. Uzanip yatinca gecti. Sizde de oluyor mu boyle ? Bazen dondugunu hissediyorum ayaklari asagida olunca rahim agzina dogru vuruyo sanki boyle hava kabarcigi gibi bisey oluyor gibi icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?