2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aldim simdi. Sende kuallaniyormusun o ilactan cnm?
yok cnm kullanmadım hiç, inşallah da gerek olmaz. gecen seferkınde kasılmam olduğunda bebek daha minik diye bu ilaçtan vermemişti doktorum. endol diye fitil vermişti o geçirmişti kasılmamı. senınkı de sankı kasılma gibi geldi bana. kasıklarının tam ortsı yumruk gibi sertleşiyormu agrı gelınce ?
o ilaç çok etkiliymiş cnm son aylarını her gun bu ilavı içerek geçirenleri duydum hiç merak etme faydası olacak.

BENCE REKLAM AMAÇLI

Nedense bana da öyle geldi.

Herkes net başında bekliyor sanki anında bitti yazıyorlar öyle ürünlere.

Çünkü insan siteye bir girince bazı şeyleri almak istiyor, teşvik amaçlı diye düşünüyorum.

Ben nedense e bebeği sevemedim.

Nedense bana da öyle geldi.

Herkes net başında bekliyor sanki anında bitti yazıyorlar öyle ürünlere.

Çünkü insan siteye bir girince bazı şeyleri almak istiyor.

Ben nedense e bebeği sevemedim.

belki de doğru diyorsunuzdur. bende butik bebeye bir türlü ısınamadım. başkaca hangi siteler var onlardan da haberim yok.

Sorun iste burda cocuk annesini hic ozlemiyor arada bir babasini istiyor, 1 aydan fazla bizde 1 kere olsun anne demedi annesini gormusmu ki cocuk dogdugundan beri birakti gitti babaannesi bakti,cocuk 3.5 yasinda toplasan annesiyle 1 yil kalmamistir anne 2. ogluna daha cok bagli bu cocugu seviyordur belki ama hic oyle gozukmuyor,soruyorum anneyi ozledinmi yok Afani(beni) seviyorum diyor

belki de doğru diyorsunuzdur. bende butik bebeye bir türlü ısınamadım. başkaca hangi siteler var onlardan da haberim yok.

E bebeğin mağazası evime çok yakın bir avm de.

Her gittiğimde kızımın ısrarı ile bakarım ama nedense pek beğenmiyorum.

Civil bebe ondan daha güzel geliyor bana.

Ben bu kızıma aşırı birşey almadım ilk kızımdan kalan bir dünya şey var, hepsi mothercare ve next marka.

İnan mothercare e bebekten kaliteli ve şuan %50 indirim var.

Ben de öğretmenim, öyle bir şey süt izni birleştirilemez diyor. İlk 6 ay 3 saat, 2. altı ay 1,5 saat günlük. Kullanma saatleri tamamen annesin isteğine bağlı.
her sektorde farklı oluyor demekki mesela bizdede ilk 6ay 3saat diye bişey yok. insan kaynaklarından mail yoluyla bu şekilde donuldu ve de kullanan arkadaslarım var. bende bu yuzden toplu olarak kullamayı düşünüyorum.
Süt İzni:
Bebek 1 yaşına gelinceye kadar günde toplam 1,5 saat süt izni verilir. Fiili olarak çalışılan süreler dikkate alınacak şekilde; günlük 1.5 saat olarak, haftada 1 gün şeklinde ya da toplu olarak kullanma hakkı bulunmaktadır.Saatleri ve nasıl kullanılacağı ile ilgili durumlar tarafınızca belirlenebilmektedir.

ilk sölediğinde gıcık olmuştum bu cocuga bak şimdide üzüldüm içim kötü oldu çoçugun ne suçu var diyorum annesinin suçu vicdansız kadın inş bi an once annesi bebeğini özler ve de döner ve de gelince gercek anne sevgisiyle sever yazık cocuga anne sevgisine muhtac kalmış

Canim benim cok normal:))
Herkes ayni seyden muzdarip cogumuz yani:))
Yavruslarin yeri baya genis olunca nasil hareket edecegini bilemiyo sipalar

ay klasik kıskanç kezbanzadeymiş kamçılı kuyruk der annem öylelerine en gıcık olduğum tipler için kullandığım bir sıfattır, çalı bacağa kullanabiliriz

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.
Merak ettiğim rahminize vurduğunu hissettiniz mi hiç
hoşgeldin canım. benimki nereye denk gelirse vuruyor valla. bu aralar çoğumuz aşağı vurduğunu hissediyoruz. sanırım büyüyorlar

Kızlar kaç kilo aldınız
Ben 2 kg aldım
nasıl 2 kilo aldın kızz imkansız bak sana kilo dagılımını atayım tekrar tartıl bence
Bebek: 3400 gram
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram

üffiçim daraldı yemin ederim.. eltindeki bu rahatlık ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…