- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.241
Aldim simdi. Sende kuallaniyormusun o ilactan cnm?cnmm adalat geçirir o ağrını guzel haberını beklıyorum canını sıkma aynen yat şimdi sen. ilacı alınca hemen etki eder.
BENCE REKLAM AMAÇLIkırmızılı bir hastane çıkışı takımıydı. kaç gündür bakıyordum ona. 55 liraydı. sen bugün 13liraya düş.
e ben daha işten yeni geçtim de bilgisayara oturdum. takım benim mi bekler
yok cnm kullanmadım hiç, inşallah da gerek olmaz. gecen seferkınde kasılmam olduğunda bebek daha minik diye bu ilaçtan vermemişti doktorum. endol diye fitil vermişti o geçirmişti kasılmamı. senınkı de sankı kasılma gibi geldi bana. kasıklarının tam ortsı yumruk gibi sertleşiyormu agrı gelınce ?Aldim simdi. Sende kuallaniyormusun o ilactan cnm?
Canim ben ilk dogumumu cuneyt evrukede yaptim simdi Orta doguda levent toksoze dogumumu yaptiracam ins ablam levent beyde yapti cok memnun kaldi
kırmızılı bir hastane çıkışı takımıydı. kaç gündür bakıyordum ona. 55 liraydı. sen bugün 13liraya düş.
e ben daha işten yeni geçtim de bilgisayara oturdum. takım benim mi bekler
evet o. tam oğluşuma göreydi.
BENCE REKLAM AMAÇLI
BENCE REKLAM AMAÇLI
Nedense bana da öyle geldi.
Herkes net başında bekliyor sanki anında bitti yazıyorlar öyle ürünlere.
Çünkü insan siteye bir girince bazı şeyleri almak istiyor.
Ben nedense e bebeği sevemedim.
Sorun iste burda cocuk annesini hic ozlemiyor arada bir babasini istiyor, 1 aydan fazla bizde 1 kere olsun anne demedi annesini gormusmu ki cocuk dogdugundan beri birakti gitti babaannesi bakti,cocuk 3.5 yasinda toplasan annesiyle 1 yil kalmamistir anne 2. ogluna daha cok bagli bu cocugu seviyordur belki ama hic oyle gozukmuyor,soruyorum anneyi ozledinmi yok Afani(beni) seviyorum diyorgerçekten katlanılacak durum değil ama ne bileyim belki orda annede helak oluyordur çocuğu bırakıp gittiği için, çocuk zaten annesini arıyordur, perişan vaziyettedir. düşünsene 1 ay evladımızı annemizi görememek ne demek o yaşta.
bu da senin erken sınavın sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun.
belki de doğru diyorsunuzdur. bende butik bebeye bir türlü ısınamadım. başkaca hangi siteler var onlardan da haberim yok.
her sektorde farklı oluyor demekki mesela bizdede ilk 6ay 3saat diye bişey yok. insan kaynaklarından mail yoluyla bu şekilde donuldu ve de kullanan arkadaslarım var. bende bu yuzden toplu olarak kullamayı düşünüyorum.Ben de öğretmenim, öyle bir şey süt izni birleştirilemez diyor. İlk 6 ay 3 saat, 2. altı ay 1,5 saat günlük. Kullanma saatleri tamamen annesin isteğine bağlı.
Pozisyonunu degistirsin diye hareket edeyim diyorum daha fena vuruyor ay iyice tetenek olduk valla.Ben
bnimkide ayni oyle... hatta eaim bile dio neden bukadar asagidan vuruyor diye
ilk sölediğinde gıcık olmuştum bu cocuga bak şimdide üzüldüm içim kötü olduSorun iste burda cocuk annesini hic ozlemiyor arada bir babasini istiyor, 1 aydan fazla bizde 1 kere olsun anne demedi annesini gormusmu ki cocuk dogdugundan beri birakti gitti babaannesi bakti,cocuk 3.5 yasinda toplasan annesiyle 1 yil kalmamistir anne 2. ogluna daha cok bagli bu cocugu seviyordur belki ama hic oyle gozukmuyor,soruyorum anneyi ozledinmi yok Afani(beni) seviyorum diyor
Canim benim cok normal:))Ya annisler benim kiz cok asagida ya. Dun seker yuklemesiydi sonuclari almaydi derken baya yurudum yoruldum bide gece nobetim vardi aksam oturdum ayaklarimi uzatip hep ama heo asagi vurdu sanki boyle vajinadan asagi inecek gibiydi. Uzanip yatinca gecti. Sizde de oluyor mu boyle ? Bazen dondugunu hissediyorum ayaklari asagida olunca rahim agzina dogru vuruyo sanki boyle hava kabarcigi gibi bisey oluyor gibi icimde
ay klasik kıskanç kezbanzadeymişEy Allah'ım kadın 4 sene önce doğum yapmış,zaten çalı bacak kendisi.Birde sigara içiyor.Ben hem sigarayı bırakmışım,hem 24 haftalık hamileyim.Sen şimdiden böyleysen,sonraları yuvarlanırsın diyor..Uyuz,moral bozucu,çalı bacak
hoşgeldin canım. benimki nereye denk gelirse vuruyor valla. bu aralar çoğumuz aşağı vurduğunu hissediyoruz. sanırım büyüyorlarMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.
Merak ettiğim rahminize vurduğunu hissettiniz mi hiç
nasıl 2 kilo aldın kızz imkansız bak sana kilo dagılımını atayım tekrar tartıl benceKızlar kaç kilo aldınız
Ben 2 kg aldım
ay bende merak edip baktım şimdi çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ahh evladını korusun eşine sevdiklerine sabır versinGamze akbaş vefaat etmiş uyduğumdan beri çok üzgünüm.
Oğluna dua ediyorum sürekli.
üffiçim daraldı yemin ederim.. eltindeki bu rahatlık ne yaaaSelam kizlar,eltimin oglu tum geceyi burnumdan getirdi butun gece kustu durdu evde ne yorgan falan varsa hepsini kirlettibutun gece uyuyamadim nolur bana dua edin de annesi gele bilsin cocugunu da alsin artik cok yoruldum tam uyuya kaliyorum aglamasina uyaniyorum biktim artik lutfen dua edin bana yarin cocugunu alsin gotursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?