2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim ben de cok uzuluyorum cocugun bu haline hep ailesinden uzak kaldi anne sevgisi ne cocuk bilmiyor buyuyunce de hatirliyacak annesi cok pisman olacak eminim

Aynısini yaşıyorum bende...:/

Aşağılara vurmayi çok seviyorlar hepsi anlaşılan...:)

Yok canim reklam amacli degil. Nerdeyse oglene kadar vardi sonradan tukenmis.Hatta burayada yazdim chicco da indirim var diye.

Yaa canim bildigin agri yani nasıl tarif edeyim sanci gibi gelip geçiyor hemen. Tas gibi sertlesme yok yani tamaminda degil. Gobeginin altina dort parmagini koy. Iste tam orasi. tam orta taraf.

kırmızılı bir hastane çıkışı takımıydı. kaç gündür bakıyordum ona. 55 liraydı. sen bugün 13liraya düş.
e ben daha işten yeni geçtim de bilgisayara oturdum. takım benim mi bekler
aynısından bahsediyoruz sanırım. chicco'nun kırmızı krem bi takımı. bi krem yazan vardı bir de kırmızı. ben de saniyeyle kaçırdım.

gecmıs olsun canım yat kalkma,işi falan bos ver,aynı dedıgın agrı bende de ama sol tarafta oluyor kac zamandı.Anlasıldı bana tekrar doktor kapısı gozuktu

yavru kuşum bu 40 haftalıkken falan ama daha çok minnaklar 1 kg olan bile nadir

Yemedim sarımsak..meyve suyu içtim hareketlenir diye ama tık yok. Cumartesi gidebilirim doktora da.kac dakkadir konuşuyorum hadi kızım diye gobegimi sarsiyorum ama yok
uyumustur o merak etme ya da pozısyon degısmıs,bı kac gun haraket etmeye bılır bu haftalada.Sırt ustu uzan kumanda arkası duz olmayan ama koy karnına bebek tekmeler orayı

bence sana bırakmıs o cocugu temellı,oyle gorunuyor.Ne anlayıssız ınsanlar var ya hamıle hamıle bu kadarlık cocuk bakmak yazık degılmı sana
Guya 1 haftalik gitmisti 5 hafta oldu yazik bana ya bi ton is artti bana insallah Rabbim sesimi duyar da annesi yarin gelir cocugunu alir yoksa yine uzayacak bu is

İyi aksamlar kizlar. Bir sorum olacak. Bu bobrek buyumesinde agri nasil oluyor bilen varmi ? Gobek deligi hizzasinda saga dogruu yani bobregn oldgu taraflarda cok feci agri oluyor sabaha kadar uyuyamiyorum resmen zonkluyorr . Acile gttm doktor bir kere dokundu kas agrisi dedi minoset ic yada sicak su torbasi koy dedi ama resmen sicak suntorbasina bagli yasamam gerekiyor dayanamiyorum artik hazirana kadar zaman gozumde buyudu yazarken bile aglyrm pskolejm bozldu yardmci olun ne olur esimede diyorum bisey yoktur diyorr

kırmızılı bir hastane çıkışı takımıydı. kaç gündür bakıyordum ona. 55 liraydı. sen bugün 13liraya düş.
e ben daha işten yeni geçtim de bilgisayara oturdum. takım benim mi bekler
o dun de ındırımdeydı aksam ama yok kalmamıstı ben de bakmıstım hem de magazasında ona

böbrek ağrısı belde olmuştu benim. sağ böbreğimde taş var da. bikaç kez ağrı yapmıştı, ve hemen böbrek olduğunu anlamıştım. noktasal bi ağrıydı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…