2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Eşim ikizler bir zararını görmedim.

Bakalım kızım ne burcu olacak.

Allah bilir ama ilk açılışı sen yapacaksın herhalde.

kızlar ntv de canan karatay şeker yüklemesini tartışıyor yine.

çok bilmis pis kadin onun yuzunden annemin ödü kopuyor seker yuklemesinden artik nasil anlatiyorsa.... Doktorlar bisey biliyoda söylüyo, yaptiriyor heralde hayret bisey ya... gördügüm yerde parçalayasim var kadini

Eki Görüntüle 1450957

Heyyoooooo en büyük göbüş beniim.

hey masallahhhh vucut ve karin olculerimiz ayni gibi pofuduk

Benim doktorum da o haberlere inanmayacaksın, sen ne yersen ye bebek ihtiyacı olanı alır dedi.

Benimki mayis 11 olsa keske nisan günümüz ama zamaninda gelsin meleğim:)

Yok canım en büyük hayalim 2 kız evladı sahibi olmaktı.

Rabbim kızlarıma sağlık olmayanlara, isteyen ve dileyenlere de evlat nasip etsin inş.

ah yaramı deştin bende hep ilki ikincisi kız olsun istedim kızları çok seviyodum ama pipili geliyo işte

eneem hakkaten kucukmus ne guzel heheh :))

Ulan insanların büyük diye canı sıkılır benim küçük diye canım sıkılmaya başladı dermişim.

İlk hamileliğimde de doğuma gittim yatışım yapılıyor, kış mevsimi üstümde hırkam da vardı hasta kim dediler, bennn dedim e hani göbek dedi hasta kayıttakiler.

Göbis ve totis ayri yerden gidiyor benim hahah. Aramizda bir hafta var tatlim belki ayni zamanda dogururuz

Aman sakin dert etme şükret kara kara düşünüyorum dogumdan sonra nolcaak bunlar diye.

Maşallah.

bende bir gariplik var anlaşılan.

Sizlerinki aynı boy benimki küçük boy.

L beden ile S beden gibiyiz. tabi sadece göbeklerimiz için söyledim yanlış anlamayın.
ne guzel istee ben simdiden bu gobuslee onumu goremez oldumm yakinda top gibi yuvarlancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…