2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aman sakin dert etme şükret kara kara düşünüyorum dogumdan sonra nolcaak bunlar diye.

Bende 7 kilo aldım canım.

Ama göbek fazla büyümüyor, gören de hiç kilo almamışsın diyor hatta 7 kilo bir kaç gündür 8 e merdiven dayadı.

Aldığım kilo nerede bende anlamadım ama tartıda kocaman bir 7 kilom var.

Olsun sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.

inş. ikinci bebeğin kız olur.

inşallah kısmet ay erkek dediğinde ne kadar çok ağlamıştım salak aklım işte çok pişmanım keşke öyle yapmasaydım diyom şimdi çok seviniyorum sağlıklı olsunda tek başka bişe istemem

inşallah kısmet ay erkek dediğinde ne kadar çok ağlamıştım salak aklım işte çok pişmanım keşke öyle yapmasaydım diyom şimdi çok seviniyorum sağlıklı olsunda tek başka bişe istemem

Olsun bir anlık hayal kırıklığı ile yapmışsın baksana.

Erkek evladın da yeri başka.

Sizler erkek doğurmasanız kızlarımız evde kalır. :)

Senin aldiginin iki katini aldim ben canimm... zaten meyilliyim kilo almaya. Sigarayi da biraktim malum gebelikte. Onlar bana yol su elektrik olarak geri döndü. Sen tam saglikli almissin kiloyu maasallah.

Senin aldiginin iki katini aldim ben canimm... zaten meyilliyim kilo almaya. Sigarayi da biraktim malum gebelikte. Onlar bana yol su elektrik olarak geri döndü. Sen tam saglikli almissin kiloyu maasallah.

sigarayı bırakmak gerçekten en büyük etken ben 3 aylık olana kadar içtim sonra bi an da tiksindim bıraktım sonra almaya başladım halbuki çok dikkat ediyodum ve aynı şekil yiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…