- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.901
İnş. canım.
Benim su ve nişan aynı anda geldi.
Duş aldım hemen gittim.
Maşallah sana ve Ela hanıma.
oo maşşallh baya belli
Oyyy o kızı yerim ben ama yaa...
MaasAllah barekAllah...
Gayet de güzel bir gobusun ve kilon var..
Bence herkes çok tatli ki burdaaa
Amin canım. İnş.
Evet heyecanlı bir dönem doğum zamanı.
Sağlıkla gelir inş. hepimizin bebekleri.
Değişik bir psikoloji.
Hastanede lavman yaptılar en korktuğum o oldu.
Ya bebek wc ye düşerse deyip durdum hemşireye.
Yok düşmez açılman 4 cm. dediyse de zor gittim wc ye korkudan.
:)
Sonrasında gülüyorsun yaptığın bazı şeylere.
Amin canım. İnş.
Evet heyecanlı bir dönem doğum zamanı.
Sağlıkla gelir inş. hepimizin bebekleri.
Değişik bir psikoloji.
Hastanede lavman yaptılar en korktuğum o oldu.
Ya bebek wc ye düşerse deyip durdum hemşireye.
Yok düşmez açılman 4 cm. dediyse de zor gittim wc ye korkudan.
:)
Sonrasında gülüyorsun yaptığın bazı şeylere.
Canim doktor rahim duvarin incelmis muhtemelen erken dogum yapacaksin dedi enfeksiyonum da hic gecmedi bastan beri( sonra 3 doktora gittim ikisi ayni seyi soyledi Allah hepimizin meleklerini korusun
evdeydin heralde tamda o anda, ya disarda gelirse nolcak? haldir huldur mu geliyor su?
saol canim benim
belli olmaz mi kuzum artik aştik o belirsizlik zamanlarini çok şükür
Bencede canim benim burdaki herkesin, hatta her hamilenin baska bi tatliligi var burda masallah, Allahim özel bi güzellik veriyor annelere..
moral verdin kuzum, ama kilom fazla 84ü vurduk artik
yerinde bir soru olmus bence, ben nasil cahilsem su anda sende bilmiyordun ilkinde
lavman acıtıyo mu peki
Ben sordum sen sorma bari. :))))))))))))))))))))))))
Ay birsey oldu bana yiyorum yiyorum doymuyorum.
Evdeydim canım gece saat 3 te wc de geldi. Söylemesi ayıptır idrarımı yaptım tam kalkerken istemsiz bir idrar daha yaptım sandım, altımı silip anneme söyleyim derken peçetede kan gördüm nişanımda gelmiş.
Öyle çok olmuyor ama sana kendini hissettiriyor.
ya burda lavman yapmiyorlarmis ki bende onu merak ediyorum nasil dogurcam töbe töbe aklimda manyak senaryolar
İlk doğumum normaldi, bunda da beklenen normal (Allah nasip ederse tabi) ama yinede anneme ve eşime sıkı sıkı tembih ettim olurda acil sezeryana vs. girmem gerekirse tüplerimi bağlattırın diye.
Allah dünyada ki yavruma ve doğacak yavruma sağlık versin inş.
Yaş oldu 33. bundan sonra bir bebeği daha bünyem kaldırmaz herhalde (büyük konuşmak istemem) ama hamileliklerim ağır geçiyor.
Gobek degil bebekBuda ben ve göbegim :)
iyi bari hissedecek kadar olsun yeter, disarda yakalanmaktan korkuyorum dogrusu..
ne guzel hemde tuvalette gelmis..
bi arkadasin suyu dus alirken gelmis suphede kalmis su muydu degilmiydi diye ama sancilarda gelince kosmus hastaneye..
Ahh canım moral olalım birbirimize derken neler çıkıyor, sende benim gibi sigarayı bıraktın ondan galiba hep bunlar.Evlenirkem 72 kg olup 78le hamile olduğunu öğrenen ve an itibariyle 92 kg olan bir tek ben varim heraldeeeee
Sezar yanda oluyor mu bu:) şunu eşime bi soylim bende.
Amin..Rabbim evlatları mıza sağlık versin. Ben çok mutluyum.inş yavrularim kardes olucaklar birbirlerine..
Bende 30..daha gencim de :) insan nasıl buyutecegim diye korkuyor bazen.babaanne yok,annane gelmez her zaman..bazen korkmuyor değilim.Rabbim yardım edecek inş
Sanirim canım. Ay insallah veririm. Tek dilegim o. Bir de kuzum saglikli olsun.Ahh canım moral olalım birbirimize derken neler çıkıyor, sende benim gibi sigarayı bıraktın ondan galiba hep bunlar.
Güvenilir bir hoca şöyle fetva vermiş.Kızlar tüp baglatma caiz mi
İlk doğumum normaldi, bunda da beklenen normal (Allah nasip ederse tabi) ama yinede anneme ve eşime sıkı sıkı tembih ettim olurda acil sezeryana vs. girmem gerekirse tüplerimi bağlattırın diye.
Allah dünyada ki yavruma ve doğacak yavruma sağlık versin inş.
Yaş oldu 33. bundan sonra bir bebeği daha bünyem kaldırmaz herhalde (büyük konuşmak istemem) ama hamileliklerim ağır geçiyor.
Tesekkur ederiz teyzesi:)))Maşallah oğluna.
Koca delikanlı olmuş şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?