2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnş. canım.

Benim su ve nişan aynı anda geldi.

Duş aldım hemen gittim.

evdeydin heralde tamda o anda, ya disarda gelirse nolcak? haldir huldur mu geliyor su?

Maşallah sana ve Ela hanıma.

saol canim benim

oo maşşallh baya belli

belli olmaz mi kuzum artik aştik o belirsizlik zamanlarini çok şükür

Oyyy o kızı yerim ben ama yaa...
MaasAllah barekAllah...
Gayet de güzel bir gobusun ve kilon var..
Bence herkes çok tatli ki burdaaa

Bencede canim benim burdaki herkesin, hatta her hamilenin baska bi tatliligi var burda masallah, Allahim özel bi güzellik veriyor annelere..

moral verdin kuzum, ama kilom fazla 84ü vurduk artik

lavman acıtıyo mu peki

yerinde bir soru olmus bence, ben nasil cahilsem su anda sende bilmiyordun ilkinde

Canim doktor rahim duvarin incelmis muhtemelen erken dogum yapacaksin dedi enfeksiyonum da hic gecmedi bastan beri( sonra 3 doktora gittim ikisi ayni seyi soyledi Allah hepimizin meleklerini korusun

canım geçmiş olsun, üçüncü doktor ne dedi?
canım o kadar çok hikayeler duydum ki, doktorların yanılmalarıyla ilgili anlatamam..
benim doktorum çok doğru birşey söyemişti ; ' hamilelik gelişen bir süreçtir, dün olan bugün olmayabilir, bugün olmayan yarın olabilir ' diye..
yani henüz önümüzde uzun bir yol var belki herşey düzelir.. ben Allahıma ve bebeğime güvenip bol bol dua ediyorum, inşallah zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alırız bebelerimizi kucağımıza :)

Evdeydim canım gece saat 3 te wc de geldi. Söylemesi ayıptır idrarımı yaptım tam kalkerken istemsiz bir idrar daha yaptım sandım, altımı silip anneme söyleyim derken peçetede kan gördüm nişanımda gelmiş.

Öyle çok olmuyor ama sana kendini hissettiriyor.

iyi bari hissedecek kadar olsun yeter, disarda yakalanmaktan korkuyorum dogrusu..
ne guzel hemde tuvalette gelmis..
bi arkadasin suyu dus alirken gelmis suphede kalmis su muydu degilmiydi diye ama sancilarda gelince kosmus hastaneye..

ya burda lavman yapmiyorlarmis ki bende onu merak ediyorum nasil dogurcam töbe töbe aklimda manyak senaryolar

Geçekten mi yapmıyorlarmış.

İlk kez duydum ben.

İyiymiş o zaman senin adına sevindim.

Bebeğin geleceğini nasıl anlayacaksın ki.

Ben anneme anne çabuk söyle hemşireye nst yi söksün benim (söylemesi ayıptır kakam geldi dedim)

Hemşire doktor dan önce geldi baktı hemen yap kakanı ben temizlerim dedi sahtekar, oysaki doktor gelene kadar amacı beni ıkındırmakmış.

O anda da doğumhaneye alındım doktor geldi.

Sezar yanda oluyor mu bu:) şunu eşime bi soylim bende.

Amin..Rabbim evlatları mıza sağlık versin. Ben çok mutluyum.inş yavrularim kardes olucaklar birbirlerine..

Bende 30..daha gencim de :) insan nasıl buyutecegim diye korkuyor bazen.babaanne yok,annane gelmez her zaman..bazen korkmuyor değilim.Rabbim yardım edecek inş

iyi bari hissedecek kadar olsun yeter, disarda yakalanmaktan korkuyorum dogrusu..
ne guzel hemde tuvalette gelmis..
bi arkadasin suyu dus alirken gelmis suphede kalmis su muydu degilmiydi diye ama sancilarda gelince kosmus hastaneye..

Şükür şanslıydım dışarıda da gelse yapacak bir şey yok.

İstem dışı sonuçta.

Ama doktora gidene kadar da sızıntı şeklinde geldi.

Duştan sonra temiz ütülenmiş ama eski bir atlet koydum altıma öyle gittim hastaneye.

Sezeryanda oluyormuş zaten canım.

Normal doğumda olmuyormuş.

Eğer normal doğum yaparsam kalacak.

Acil sezeryana girmek zorunda kalırsam bağlattıracağım.

Merhabalar herkese.

Kızlar tüp baglatma caiz mi
Güvenilir bir hoca şöyle fetva vermiş.
"Mutemet bir tıp raporuyla sizin bir daha doğum yapmanızın hayati bir tehlike taşıyacağı tespit edilmedikçe kalıcı bir uygulama yapmanız yani doğurma yeteneğinizi köreltmeniz haramdır. Allah’tan korkun, tıbbî bir neden yoksa sakın böyle bir işe tevessül etmeyin. Bir süre doğum yapmamayı düşünüyorsanız ve eşiniz de uygun görüyorsa, kalıcı olmayan tedbirler alın."
http://www.fetvameclisi.com/fetva-3-sezaryenden-sonra-kordon-baglatilabilir-mi-50459.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…