2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sezeryanda oluyormuş zaten canım.

Normal doğumda olmuyormuş.

Eğer normal doğum yaparsam kalacak.

Acil sezeryana girmek zorunda kalırsam bağlattıracağım.
Canım bunu Dr.la konusucakmisin peki? Ben Dr undan cekiniuorum.tüp bebekciler biraz sert ve ters. Bi bu mu kaldı derse! canımı sıkar..olmadı inş beklerse kuzucular ben bi hemşirelere dorayim bakım

aslında ne kadar bağlatsan da olacağı varsa oluyo annemde kardeşimin doğumunda bağlattı amaaa sonradan 3.ye hamile kaldı en küçükle aramda 10 yaş var

Merhaba her hocanın farklı görüşü var.

10 yıldır korundum istediğim zamanlarda hamile kaldım ama bir hamileliği daha bünyem kaldırmaz.

Tansiyon problemimden dolayı.

Oldu da hamile kaldırdım aldırmak çok daha günah diye düşünüyorum.

Gobek degil bebek

evet pardon hakaret ettim kizima

Ahh canım moral olalım birbirimize derken neler çıkıyor, sende benim gibi sigarayı bıraktın ondan galiba hep bunlar.

aa bu kadar kilo sigarayi birakmaktan mi oldu mantikli baya, hiç aklima gelmemisti
acayip içesim var 9 ayi atlatiyorum oyle boylede bazen oluyor emzirirken nasil dayanicam diyorum

banada saçma geliyor iste nasil anlicaz bide ikinmayla birlikte baska seyde çikarsa ayy halimiz ne olur bilmiyorum
lavman yapilmasini tercih ederim dogrusu..

iyi fikirmis atlet valla mutlaka bende öyle ayarlayim kendime.. Pedler ise yaramiyor anlasilan..

Canım bunu Dr.la konusucakmisin peki? Ben Dr undan cekiniuorum.tüp bebekciler biraz sert ve ters. Bi bu mu kaldı derse! canımı sıkar..olmadı inş beklerse kuzucular ben bi hemşirelere dorayim bakım

İlki normal doğumdu canım.

Bunda da normal doğum düşünüyoruz rabbim nasip ederse şimdilik gidiş hat normal doğumu gösretiyor.

Ama oldu da sezeryana alınmak zorunda kaldım eşime ve anneme söyledim.

Onlar doktora söyleyecekler.

Bende doktorumla bire bir konuşmadım.

Ahh canım moral olalım birbirimize derken neler çıkıyor, sende benim gibi sigarayı bıraktın ondan galiba hep bunlar.
Bende sigarayi biraktim :) hamiscik oldugumu ogrendigimde 45 kgdim .d ayni kiloyla evlenmiatim . Hamileligin ilk 3 ayinda 42 kgye dustum suan 52 kg oldum .d 10kg aldim korkuyorum .d

Geçen bir iş arkadaşımın iki kızından sonra bir oğlu oldu. Normal doğum yaptığı için o sırada kordonlarını bağlatamamış. Sonradan bir operasyonla kordonlarımı bağlattım ama yine de korkuyorum dedi. Kendisi de , annesinin kordonları bağlı iken dünyaya sürpriz yapıp gelmiş. Kordonları bağlı bir annenin çocuğu olduğum için acaba 4.ye hamile kalır mıyım diyordu. Rabbim verecekse her durumda verebiliyor.

Ben şimdiden eski atletlerimi saklıyorum.

Anneme de söyledim sakla diye.

:)

uzun süreli ped kullanımı bende kaşıntı yapıyor, rahatsız oluyorum.

Doğumdan sonrada 2-3 gün pamuk üstüne gazlı bez kullandım, sonra da atletleri kullanıp kullanıp attım.

Zaten bir atletten en az 3 kullanımlık çıkıyor.

Bu arada doktorumun hemşiresi aradı, kanım 10 çıkmıştı geçen hafta bugün incelemiş ve döndüler bana, demir ilacını günde 1 kere alıyordum şimdi sabah akşam 2 tane alacakmışım.

Eeeee kabızlık ne olacak.

Evet doğru, bende diyorum ki bilinçli ve kültürlü olanlar bir ya da 2 çocukla kalmamalı daha fazla çocuk büyütmeli. donanımlı olan anneler en fazla iki çocuk büyütüyor.

Sen kaçtane düşünüyorsun canım.

Evet doğru, bende diyorum ki bilinçli ve kültürlü olanlar bir ya da 2 çocukla kalmamalı daha fazla çocuk büyütmeli. donanımlı olan anneler en fazla iki çocuk büyütüyor.

bence çok çocuğun ne gereği var en az 2 bilemedin 3 tane yeterli Allah olmayanlara versin ama şöyle bakıyorumda evlat için yanan olsun diye maddi manevi çöken o kadar çok aile var ki Allah işte böylesine aratır kimisine de yürü kulum der verdikçe verir

Tansiyondan dolayı bebeği ve anneyi kaybetme olasılığını ne yapacağız canım.
Tabi bu dediğim kesin değil eğer acil sez. girmek zorunda kalırsam.
Allah esirgesin canım. Tıbbı bir durumda caiz duruyor, araştırmak lazım. Ama tıbbı bir durum yoksa din alimleri, geri dönüşü olmayan, kalıcı operasyonların haram olduğunu söylüyor.

Pedin normali banada kasinti yapiyor ama gunluk olanlardan kullaniyorum hamileligin basindan beri, cok sukur sorun olmadi ya.. ama bu gunluklerde bi ise yaramaz tabi kanamamiz olcak bide dogumdan sonra..
Benim atletim yokta esiminkilerden alirim bende napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…