- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.941
Allah esirgesin canım. Tıbbı bir durumda caiz duruyor, araştırmak lazım. Ama tıbbı bir durum yoksa din alimleri, geri dönüşü olmayan, kalıcı operasyonların haram olduğunu söylüyor.
Tansiyon ve idrarda +1 proteinle kızımı 35+6 günlük doğum yaptım.
Bunda da son haftalar ne gösterecek bilinmiyor.
Tansiyon çok riskli.
Özellikle de idrara sıçraması anne ve bebek ölümlerinin başında geliyormuş.
Yuksek tehlikeli dusugun bir tehlikeso varmi bnimki 8-6 dan fazlaa yukari cikmor hic ?Tansiyon ve idrarda +1 proteinle kızımı 35+6 günlük doğum yaptım.
Tansiyon çok riskli.
Pedin normali banada kasinti yapiyor ama gunluk olanlardan kullaniyorum hamileligin basindan beri, cok sukur sorun olmadi ya.. ama bu gunluklerde bi ise yaramaz tabi kanamamiz olcak bide dogumdan sonra..
Benim atletim yokta esiminkilerden alirim bende napim
Olsun canım sıkıntı yapmayalım hiç, doğumdan sonra kurtuluruz hepsinden inşallah hızlıca :))Bende sigarayi biraktim :) hamiscik oldugumu ogrendigimde 45 kgdim .d ayni kiloyla evlenmiatim . Hamileligin ilk 3 ayinda 42 kgye dustum suan 52 kg oldum .d 10kg aldim korkuyorum .d
Kız ben böyle söylüyorum da bakalım Rabbim ne nasip edecek. Benim yaş 37, ikinci bebeğimi sağlıklı sıhhatli bir alayım kucağıma, eşimde bende 3 çocuk olsun istiyoruz. Nasip, kısmet. İnsanın 6 ayda bile fikri değişiyor.Sen kaçtane düşünüyorsun canım.
Yuksek tehlikeli dusugun bir tehlikeso varmi bnimki 8-6 dan fazlaa yukari cikmor hic ?
Oyyy oyyy skkintili isler...Ay onu hiç bilmiyorum valla canım.
Benim son dönemde yükseldiği için yüksekle ilgilendim hep.
Aspirin içiyorum 3. aydan beri, Allah korusun yükselirse ve ben fark etmezsem bebeğe bir zararı dokunmasın diye.
Son ayda bırakacağım aspirini.
Canim gittigim 2 doktor ilk kez gittigim doktorlar onlar erken Dogum dedi kendi Doktorum da hic alakasi yok dedi sadece ziplama hoplama dikkat et dedi bakalim hayirlisi insallah sağlıkla ve zamaninda gelsin bebislerimizcanım geçmiş olsun, üçüncü doktor ne dedi?
canım o kadar çok hikayeler duydum ki, doktorların yanılmalarıyla ilgili anlatamam..
benim doktorum çok doğru birşey söyemişti ; ' hamilelik gelişen bir süreçtir, dün olan bugün olmayabilir, bugün olmayan yarın olabilir ' diye..
yani henüz önümüzde uzun bir yol var belki herşey düzelir.. ben Allahıma ve bebeğime güvenip bol bol dua ediyorum, inşallah zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alırız bebelerimizi kucağımıza :)
haha.
Atlet olur eski iç çamaşırı olur.
Çarşaf olur.
Yeterki temiz ütülenmiş ve pamuk olsun canım.
Bende havlu kağıt kullanıyorum hamileliğimden beri.
Kız ben böyle söylüyorum da bakalım Rabbim ne nasip edecek. Benim yaş 37, ikinci bebeğimi sağlıklı sıhhatli bir alayım kucağıma, eşimde bende 3 çocuk olsun istiyoruz. Nasip, kısmet. İnsanın 6 ayda bile fikri değişiyor.
Ama geri dönüşü bir yolu hiç düşünmedim kendi elimle. Rabbimin vermediğine amenna. Ama hayatta her şey oluyor. Yaradan istediğine kızı da erkeğide veriyor ama istediği anda da emanetini alıyor. Evlat acısı çok zor, Rabbim kimseye yaşatmasın. Bakalım evlatlarımız bizden sonra sonraya kalacak mı ? Allah esirgesin.
Tansiyonun yuksek mi canim?Tansiyon ve idrarda +1 proteinle kızımı 35+6 günlük doğum yaptım.
Tansiyon çok riskli.
Geçen bir iş arkadaşımın iki kızından sonra bir oğlu oldu. Normal doğum yaptığı için o sırada kordonlarını bağlatamamış. Sonradan bir operasyonla kordonlarımı bağlattım ama yine de korkuyorum dedi. Kendisi de , annesinin kordonları bağlı iken dünyaya sürpriz yapıp gelmiş. Kordonları bağlı bir annenin çocuğu olduğum için acaba 4.ye hamile kalır mıyım diyordu. Rabbim verecekse her durumda verebiliyor.
hmm çarsafimda var olabilir ozaman :)
kesip yikayip utulerim temiz temiz kaldiririm insallah simdiden :)
saol canim valla bunlari kimse anlatmiyor bana :)
Ay o lavman cidden kotu bisey...
Bende hemsireye bagirmistim bebek geliyor tuvalete mi dusecek git istemiom diye
Napti etti yapti lavmani ama bikac kerede
Zaten sancidan bel agrisindan mahvolmusum tmm yeter diyorum yok az kaldi diye diye yapti
Ne igrenc bisi oyle domalmak yaaa iggg
Hakkatten bagirsaklar su gibi bosaliyor
15 dk oglan doğdu zaten
Ay o lavman cidden kotu bisey...
Bende hemsireye bagirmistim bebek geliyor tuvalete mi dusecek git istemiom diye
Napti etti yapti lavmani ama bikac kerede
Zaten sancidan bel agrisindan mahvolmusum tmm yeter diyorum yok az kaldi diye diye yapti
Ne igrenc bisi oyle domalmak yaaa iggg
Hakkatten bagirsaklar su gibi bosaliyor
15 dk oglan doğdu zaten
Bugün açıldıkça açıldık canım, hızlı gidiyoruz gerçekten: ))Ayyy kızlar hızınıza yetişilmiyor maşallah ne konuşmuşsunuz :))
Cok korktum yaa bu lavmandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?