2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

hissediliyomu yaparken ya

Aman Allah'ım rüyamda bile gördüm ben yaparım kendi kendime diye yalvarıyordum hemşirelere

lavmadan kormayın zor birşey değil sadece uzun ince bir şeyle poponuza ilaç sıkıyorlar canınız yanmıyor uzun dediysem çokta değil şişenin uzundaki bir aparat :))))

Ben dun normal dogum izledim neydi o ole keserkene bildigin aldi makasi sak sak dogradi

ben cesaretimi toplayıp izleyemiyorum izliim diyom kadın bacaklarını ayırmış iyi güzel tam aşşağıda bişe çıkıyo yuvarlak bi kafa ayy geri kapatıyom hele o keserken hiiç izleyemem peki kadın hissediyomuydu onu iğne yaptılar mı keserken

Hahahahahaha

Anlatımına hayran kaldım.

Ben Allahtan domalmadım.

Zaten ayağa kalkmam yasaktı yan yatmamı istemişti.

Hahahahahahaha.
Ay odamda babam var annem var ben tuvalette dombili hemsireyle bogusuyorum...
Duyuyolar artik neler dedigimi hemsireye...
Sessizce dedimki hemsireye ben heriife domalmadim bugune kadar sen mannakmisin kadin nasil guluyor...
Ay en igrendigim sey...
Bide onu sokarken artik ne soyledim hatirlamiyorum...
Hatirladikca irkiliom valla...
Olmasi tarih verirlerse doguma evde ilac icip bosaltip bagirsagi ole giderim...

Hissediyomu ne bilim kadin bas bas bagriiyordu zaten igne yaptigini gormedim cat diye kestj belki oncede yapmistir

İlaç mantıklı aslında ya.

Doğumdan sonrada veriyorlar ya toz bir içecek su ile karıştıyorsun aslında evde içeceksin ishal olup gideceksin demi.

işte boyle urunlerı guvenılır yerden almak gerek sahtesı cıkmasın Allah korusun bebeklere kullanacagız.O sıteyı hıc duymadım guvenılırmı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…